- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.301
kartopu bu zaman alan birşey değil bence sende dene...25 tl fiyatıda uygun fena değil2-3 ay denenebilir
kızlar ben b.ç.t karışımını 3 gün kullandım dr gidince bu ay aşılama olmayacağını öğrenince bıraktım boşuna fazla yumurta heba olmasın diye hehe malum çok kıymetliler bir zaraı olurmu sizce yarıda bırakmamın
AYnen ne duysam saldırıyorum hele bu ay yaptıklarım koca bir liste oldu şimdiden :) ben yumurtlama gününü yakalayamadığımızı düşünüyorum. ayda 2 gün. çok sık birlikte olmak lazım oda bizde stres yaratıyor birazda kullanma sebebim bu. Preseed siparişide verdim oda yarın gelicek. Spermlerin daha uzun yaşamasını ve yumurtayla buluşmasını sağlıyormuş o topiğide okursanız çok başarı hikayesi var
Allah hepimize sağlıklı , eli ayağı düzgün , aklı yerinde, hayırlı evlat versin hayırlısıyla inşallah
Ececiğim zamandan kastım. ben bu ay eğer adet görürsem tüp bebeğe başlıyorum. onu demek istedim . onu kullanmak için tüp bebeğe 1-2 ay ara vermek lazım. oda benim işime gelmiyor onun için zamanım yok dedim.
kartopu ben bahçeci kliniğine kk dan mesaj yazdım hoca cevap yazmış anladığım kadarıyla şöyle diyor adetten sonra gitmemi istiyor tüp bebeğe başlamadan önce yapacağı testler verceği vitaminler varmış. yani gider gitmez başlamıyorlar galiba bi kaç ay vitamin ve ilaç tedavisi veriyorlar. Nisan ayında bi gidip konuşmayı düşünüyorum. benim değerlerim şöyle TSH:3,29, AMH:0,7, E2:49,60, FSH:5,5 cevabı :
merhabalar amh sonucunuza gore yumurtalık rezervi azalmış gibi gözüküyor fakat çok acele etmeye gerek yok bu arada sigarayı kesinlikle ve kesinlikle bırakın onda pazarlık payınız bile yok sizden ricam adet bitiminizde bana bir kontrole gelmeniz ve eksik olabilecek bir takım tahlileri yaptırıp planlanacak tedaviye göre hazırlıklarımızı bu süre zarfında tamamlamakta fayda var beslenme vitaminler gibi bana 05332806460 dan veya 02122300809 dan ulaşabilirsiniz görüşmek dileğiyle
Amin inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsunlar..
bahçecimi cevaplıyor soruları gül?
bildiğim kadarıyla orada da akupunktur uygulanıyormuş. kendi doktorları varmış bünyelerinde.
sen pendikte oturuyordun değilmi. umut tüp bebek var koşuyolunda. oda bahçeci klıniğine bağlı. hatta bazen transferi umutta yapıyorlarmış. bence orası ilede görüş orasınıda çok başarılı buluyorlar. süleyman bey ve ulun bey varmış orada.
bahçeci alman hastanesi ile birlikte çalışırken bir arkadaşım ulun beyin hastası idi. çok memnundu. oda 40 yaşında anne oldu tüp bebek ile bir oğlu var şimdi.
Bahçecide cevaplıyor, pınarda soru sormuş hatta. Pınarla ikimize yardımcısı cevaplamış .İstersen sende akapunkturu sorabilirsin yada değerlerini yazıp aklına takılan herşeyi sorabiliyosun hepsini cevaplıyorlar. Hatta ben abartıp doktoru arayıp kk dan size soru sormuştum diye kendisiylede görüştüm konu bebek olunca yerimde duramıyorumda :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?