Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kartopu bu zaman alan birşey değil bence sende dene...25 tl fiyatıda uygun fena değil2-3 ay denenebilir

Ececiğim zamandan kastım. ben bu ay eğer adet görürsem tüp bebeğe başlıyorum. onu demek istedim . onu kullanmak için tüp bebeğe 1-2 ay ara vermek lazım. oda benim işime gelmiyor onun için zamanım yok dedim.

sonuçta doğal bir karışım arkadaşım birşey olmaz.

kartopu ben bahçeci kliniğine kk dan mesaj yazdım hoca cevap yazmış anladığım kadarıyla şöyle diyor adetten sonra gitmemi istiyor tüp bebeğe başlamadan önce yapacağı testler verceği vitaminler varmış. yani gider gitmez başlamıyorlar galiba bi kaç ay vitamin ve ilaç tedavisi veriyorlar. Nisan ayında bi gidip konuşmayı düşünüyorum. benim değerlerim şöyle TSH:3,29, AMH:0,7, E2:49,60, FSH:5,5 cevabı :

merhabalar amh sonucunuza gore yumurtalık rezervi azalmış gibi gözüküyor fakat çok acele etmeye gerek yok bu arada sigarayı kesinlikle ve kesinlikle bırakın onda pazarlık payınız bile yok sizden ricam adet bitiminizde bana bir kontrole gelmeniz ve eksik olabilecek bir takım tahlileri yaptırıp planlanacak tedaviye göre hazırlıklarımızı bu süre zarfında tamamlamakta fayda var beslenme vitaminler gibi bana 05332806460 dan veya 02122300809 dan ulaşabilirsiniz görüşmek dileğiyle

Son düzenleme:
Sen doktorun bu ay sonundamı gideceksin gelişmeleri bize yazarmısın bizde hazırlıklı oluruz neler yaşıyacağımıza. Tbiki inşaallah gerek kalmazda bu ay hamile haberini alırız canım

gül, geçen ayki aşılamam negatif olunca ben doktorumla konuşmuştum. 1 ay ara verelim adet olunca gel hemen ilaçlara başlarız dedi. meganon verdi. onunla başlayacağız.

yani anlayacağın benim tüm testlerim aşılamadan önce yapıldığı için hemen başlamada sorun yok gibi görülüyot. kısa protokol uygulayacakmış doktor. onu bile konuşmuştuk.

Hayırlısı olur inşallah ben tüp bebekle kesin hamile kalacağını düşünüyorum Allahın izniyle ikizlerin olurmuş ne güzel aynı anda büyür :) Hatta hayırlısıyla bitanesi isminin solundaki resimdeki gibi bir kız olur inşallah sağlıklı

Son düzenleme:

ayy buda iyimiş..dr sorayım bundan da alayım..

evet haklısın unutmuşum...inşallah muradına kavuşursun arkadaşım..çok istiyorum inan..

evet kızlar en kısa zamanda kavuşuruz bebişlere birde bizim yaşdan dolayı 2 embriyoyla ikiz ihtimali var şimdiden içim hoş oldu

bahçecimi cevaplıyor soruları gül?

bildiğim kadarıyla orada da akupunktur uygulanıyormuş. kendi doktorları varmış bünyelerinde.

sen pendikte oturuyordun değilmi. umut tüp bebek var koşuyolunda. oda bahçeci klıniğine bağlı. hatta bazen transferi umutta yapıyorlarmış. bence orası ilede görüş orasınıda çok başarılı buluyorlar. süleyman bey ve ulun bey varmış orada.

bahçeci alman hastanesi ile birlikte çalışırken bir arkadaşım ulun beyin hastası idi. çok memnundu. oda 40 yaşında anne oldu tüp bebek ile bir oğlu var şimdi.

bahçecimi cevaplıyor soruları gül?

bildiğim kadarıyla orada da akupunktur uygulanıyormuş. kendi doktorları varmış bünyelerinde.

Bahçecide cevaplıyor, pınarda soru sormuş hatta. Pınarla ikimize yardımcısı cevaplamış .İstersen sende akapunkturu sorabilirsin yada değerlerini yazıp aklına takılan herşeyi sorabiliyosun hepsini cevaplıyorlar. Hatta ben abartıp doktoru arayıp kk dan size soru sormuştum diye kendisiylede görüştüm konu bebek olunca yerimde duramıyorumda :)))))

Canım aslında bende aynı şeyi düşündüm ama şimdiye kadar hep benim istediğim yapıldı ve sonuçta keşke yaptırmasaydım dedim mesela aşılama.
Eşimde her defasında ben demiştim dedi. Bundan sonra ipleri eşime verdim oda uzakta olsa bahçeciği istiyor daha önce başkası için gitmişler orda ümit yoksa doktor yapmıyormuş işe ticaret olayı gibi bakmıyorlar diyor. Hepimizin hakkında hayırlısı. Ben hayırlısıyla bir kere tüp deneyip bi dahada bu işin peşini bırakmak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı

evet kızlar bende soru somuştom c.tesi pazar günü özelime mesaj atmış dr.cep.tel.faks ve mail adr.yazmış raporları göreyim daha yardımcı olurum diyor çok ilgililer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…