- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.281
gül ,
markası ne bu monitörün.
hadi bakalım hayırlısı. tabi bu kendinde ve eşinde sorun olmayan insanlar için bencede mükemmel sonuç verecektir.
yumurtlama gününü bilmeyenler içinde ideal bende şu uygun olanlardan almayı düşünüyorum...bu ay bakalım..
birde adetten sonra karnına çörekotu yağı sürünce yumurta oluşmasını sağlıyormuş yeni öğrendim bende
ece ,
bence onlarda çok faydalıdır. gülün dediğine göre oda 2 günü gösteriyormuş.dene bana kalırsa. benimde zamanım olsa bende denerdim birkaç ay.
ece ,
bence onlarda çok faydalıdır. gülün dediğine göre oda 2 günü gösteriyormuş.dene bana kalırsa. benimde zamanım olsa bende denerdim birkaç ay.
Ne yapacaĞımızı ŞaŞırdık artık valla
Ececim bence onlardan dene öyle bir topic var onlada hamile kalan çok. kartopunun dediği gibi eşlerde sorun yoksa çok işe yarıyor. Ben 2-3 ay denemek istiyorum hayırlısı artık
evet ben senin dediğin monitörü biliyorum clearblue bayağı düşündüm..hatta yurt dışında fiyatı daha uygun bir arkadaşıma getirmeyi düşündüm 100 dolar civarında diye kalmış aklımda..sen bir dene sonuç alırsan sipariş veririm..
kızlar ben b.ç.t karışımını 3 gün kullandım dr gidince bu ay aşılama olmayacağını öğrenince bıraktım boşuna fazla yumurta heba olmasın diye hehe malum çok kıymetliler bir zaraı olurmu sizce yarıda bırakmamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?