Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gül ,

markası ne bu monitörün.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...earblue-clearplan-hamilelik-monitoru-182.html

KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ ıLE HAMıŞ KALANLAR

1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
KULLANANLAR :
yaya - 2. ay
dalia - 2. ay
dilruba44 - 1. ay
ozlembaskoy - 1. ay
altinyunus - 1. ay
ss2302 - 1. ay

yaya, dalia ve bir çok kişi daha hamile kalmış

Son düzenleme:
birde adetten sonra karnına çörekotu yağı sürünce yumurta oluşmasını sağlıyormuş yeni öğrendim bende

ece ,

bence onlarda çok faydalıdır. gülün dediğine göre oda 2 günü gösteriyormuş.dene bana kalırsa. benimde zamanım olsa bende denerdim birkaç ay.

Ececim bence onlardan dene öyle bir topic var onlada hamile kalan çok. kartopunun dediği gibi eşlerde sorun yoksa çok işe yarıyor. Ben 2-3 ay denemek istiyorum hayırlısı artık

ben zaten tüp bebeğede geçsem bu ay yumurtalar çoğalsın ve kaliteli olsun diye b,t,ç otunu yine yapacağım. söyleyeyim kocişe çörek otu yağınıda alsın bari.

Ne yapacaĞımızı ŞaŞırdık artık valla

AYnen ne duysam saldırıyorum hele bu ay yaptıklarım koca bir liste oldu şimdiden :) ben yumurtlama gününü yakalayamadığımızı düşünüyorum. ayda 2 gün. çok sık birlikte olmak lazım oda bizde stres yaratıyor birazda kullanma sebebim bu. Preseed siparişide verdim oda yarın gelicek. Spermlerin daha uzun yaşamasını ve yumurtayla buluşmasını sağlıyormuş o topiğide okursanız çok başarı hikayesi var

Son düzenleme:
Oldu oldu olmadı 3.ay bahçeciğe hayırlısıyla tüp bebeğe başlıycam 37 yaşındayım ama 3 ay bana birşey kaybettirmez diye düşündüm

kızlar ben b.ç.t karışımını 3 gün kullandım dr gidince bu ay aşılama olmayacağını öğrenince bıraktım boşuna fazla yumurta heba olmasın diye hehe malum çok kıymetliler bir zaraı olurmu sizce yarıda bırakmamın

Ececim bence onlardan dene öyle bir topic var onlada hamile kalan çok. kartopunun dediği gibi eşlerde sorun yoksa çok işe yarıyor. Ben 2-3 ay denemek istiyorum hayırlısı artık

evet ben senin dediğin monitörü biliyorum clearblue bayağı düşündüm..hatta yurt dışında fiyatı daha uygun bir arkadaşıma getirmeyi düşündüm 100 dolar civarında diye kalmış aklımda..sen bir dene sonuç alırsan sipariş veririm..

Canım 25-30 Tl liği denesene bu ay oda aynı işi görüyor çift çizgiyi görünce çalışırsınız. Sadece onda dikkat etmen gereken testten 3 saat önce çok sıvı tüketmiyceksin hergün aynı saatte yapacaksın öğleden sonraları tercih ediliyor test için

İlaç değilki bitkisel bence hiç bir zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…