Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçmiş olsun bengole. ne ameliyatı oldun? bir de yaşadığın tüp bebek tecrübesini bizimle paylaşır mısın? biz de öğrenelim nelerin bizi beklediğini. Allah yardımcın olsun canım.

canım daha yolun başındayım ameliyatımda kist ameliyatıydı 16 gün sonra eşimin sipermi bana verilecek ve tüp bebek olup olmayacagını anlayacagız şuan beni ne bekledigini bende bilmiyorum ama
aşama aşama sizlere anlatacagım sadece paranın çok gittigini biliyorum okdar 5 milyar gidecek dediler bakalım daha fazla giderse nasıl yapacagım bilmiyorum

geçmiş olsun bengole , hiç bahsetmemiştin ameliyat olacağından. ne zaman oldun canım.

tüp bebeği nerede yaptıracaksın,

günaydınnn:))))
kan vermeye gidiyorumm ama sonucu hemen vermiyolar o bikaç saatte çatlarım artıkk:))))

ben kan verdim geldimm ama normalde 2 de çıkıcak olan sonuç bugün makinalardaki arızadan dolayı 4 te çıkıcakmışş şansa bak.... RABBıMDEN hayırlısıı........

ben kan verdim geldimm ama normalde 2 de çıkıcak olan sonuç bugün makinalardaki arızadan dolayı 4 te çıkıcakmışş şansa bak.... RABBİMDEN hayırlısıı........

hayırlısı canım bu beklediğine değicek merak etme duam seninle hayırlısı inşallah.

ben kan verdim geldimm ama normalde 2 de çıkıcak olan sonuç bugün makinalardaki arızadan dolayı 4 te çıkıcakmışş şansa bak.... RABBİMDEN hayırlısıı........

her şeyde bir hayır vardır canım bu kadar bekledin 2 saat çok değil moralini yüksek tut arkadaşım dualarım seninlekaydirigubbakcemile3

bende iyi sayılırım tüp bebek için bu aya başladık inşallah emeyimiz boşa gitmez şuan çok kötüyüm ameliyat oldum diye

geçmiş olsun arkadaşım bende 3 ay önce ameliyat olmuştum nisan 19 da bir daha olucam alışkanlık yaptı hehe. tedavin umarım hemen sonuçlanır bebişine kavuşursun canım

olsun vardır bir hayır, ayy çok heyecanlandım şimdi inşallah güzel haberlerle gelirsin.bizlere umut olursun canım.:1hug:

1 saatim kaldıı doktorumm önce telefonla ara dedi. yani varsa gel dicek heralde ama okadarr sıkıntılıyımki stresten midir nedir belim ağrıyoo yada düşünmek istemediğim şeyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…