- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.421
arkadaşlar öyle bi şansım varkii bi türlü sonucumm çıkmamışş yarını beklicekmişimmmm .. makinalar arızalıymışş.. ALLAHIM SABIR VERRR.....
arkadaşlar öyle bi şansım varkii bi türlü sonucumm çıkmamışş yarını beklicekmişimmmm .. makinalar arızalıymışş.. ALLAHIM SABIR VERRR.....
sanada şimdiden geçmiş olsun canım inşallah ameliyattan sonraki ay kendiliğinden hamile kalırsın .
yaaa napiym bilmiyorum eşim bu akşam antalyaya gidiyo toplantıyaa... 3 gün yok ve ben ona haberi yanımdayken vermek istiyodum( doktorumada söyledim gidicek bugün yapalım testi diye.... neyse bunada şükrediyim ama bukadar olurr yani şansımm:)) hepimiz bekliyoruz ya sabırsızlıkla RABBİM sınıyo heralde:)
Preesedim bugün geldi arkadaşlar kullanınca size bilgi veririm. Okudumda sayfalarda konusu geçmiş. Monütörde 7. günüm 1. seviyede daha yumurtlamama var . İnşallah bende bir işe yararda sizlerede burdan hayırlısıyla aldırırım
yaaa napiym bilmiyorum eşim bu akşam antalyaya gidiyo toplantıyaa... 3 gün yok ve ben ona haberi yanımdayken vermek istiyodum( doktorumada söyledim gidicek bugün yapalım testi diye.... neyse bunada şükrediyim ama bukadar olurr yani şansımm:)) hepimiz bekliyoruz ya sabırsızlıkla RABBİM sınıyo heralde:)
Pınarcım sen iyisin dimi takılma hastalığına hayırlısı neyse o olsun bu ay olmazsa bi dahaki ay olur. iyi ol canım moral yap kendine çok uyuma çık gez bitanem
bu arada mailini okudum karşılık vermeyi unuttum:))) sigarayı hala içmiyorum.... bundan sonrada içmem heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?