Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar öyle bi şansım varkii bi türlü sonucumm çıkmamışş yarını beklicekmişimmmm .. makinalar arızalıymışş.. ALLAHIM SABIR VERRR.....

canım bundada bi hayır vardır heralde senin bebiş nazlı annesinin ve teyzelerinin meraklanmasını istiyo heralde .

yaaa napiym bilmiyorum eşim bu akşam antalyaya gidiyo toplantıyaa... 3 gün yok ve ben ona haberi yanımdayken vermek istiyodum( doktorumada söyledim gidicek bugün yapalım testi diye.... neyse bunada şükrediyim ama bukadar olurr yani şansımm:)) hepimiz bekliyoruz ya sabırsızlıkla RABBıM sınıyo heralde:)

gerçekten şansa bak eşin gelene kadar sabredemezsin tel.de istemiyorsun bende istemezdim canım yaa

kızlar hepinize hayırlı akşamlar eşim gelir şimdi mağlum yemek hazırlamam gerek öptüm sizi kendinize iyi bakın tatlıcık sende eşine telefonla güzel haberi verirsin artık yarına kadar bizde sabırsızlıkla güzel haberini almayı beklicez .

Preesedim bugün geldi arkadaşlar kullanınca size bilgi veririm. Okudumda sayfalarda konusu geçmiş. Monütörde 7. günüm 1. seviyede daha yumurtlamama var . ınşallah bende bir işe yararda sizlerede burdan hayırlısıyla aldırırım

:gitme:
hadi bakalım.... işe yararsa bende alırım..... hayırlı uğurlu olsun sana..... benimde yarın veya cumartesi hastalanmam lazım.... bugün inan öyle halsizlik varki yatakdan kalkamadım.... evi toparladım... yemeğimi yaptım yattım.. yeni kalkdım ve şuan yatsam gene uyurum... felaket halsizim..... allah ım olmayayım kendiliğinden olmuş olsun diyede dua ediyorum ama hiç umudumda yok...

canım sen gene kendini strrese sokmamaya çalış.. kısmetden ötesi yok... Allah esirgesin sonuç negatif olma durumunda çok üzülürsün... insaallah pozitifdir ama ne olur ne olmaz... bu kadar kasma canım kendini....herşeyde b ir hayır vardır nede olsa.... dualarımız seninle canım...

Pınarcım sen iyisin dimi takılma hastalığına hayırlısı neyse o olsun bu ay olmazsa bi dahaki ay olur. iyi ol canım moral yap kendine çok uyuma çık gez bitanem

Pınarcım sen iyisin dimi takılma hastalığına hayırlısı neyse o olsun bu ay olmazsa bi dahaki ay olur. iyi ol canım moral yap kendine çok uyuma çık gez bitanem

yo moral olarak iyiyim bu ay beklemiyorum zaten ilaç kullandım ya ondan.... canımı sıkan bu ay aşılama yaptıramayacak oluşum.. ev taşıma ihtimLİMİ VAR.. AŞILAMA mecburen ertelendi.. hastalanana hkadar belliolsa...

bu arada mailini okudum karşılık vermeyi unuttum:))) sigarayı hala içmiyorum.... bundan sonrada içmem heralde...

Pınarcım bundada bri hayır var canını sıkma evini taşır bi daha ki aya yaptırırsın unutma bence herşeyde bir hayır var yaşında genç 1-2 aya takılma bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…