Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bugün ferklı yerlerde gezinirken preseed diye bir ürünle karşılaştım çok heyecanlandım bu ürünle o kadar çok hamile kalan olmuş ki inanamadım bir umut oldu bende
sizde araştırın isterseniz jel şeklindeki bu ürün spermlerin canlı kalarak rahime doğru gitmesini sağlıyormuş gebelikte etkiliymiş öyle kimyasal bişey değil
eczanelerde yok değişik yerlerden spariş ediliyor tam emin değilim ama 78 ile 130 tl arasında fiyatlar gördüm
hadi sizde bakın inşallah faydasını görecek arkadaşlar olur biz de vesile olabilirsek ne mutlu

bizden alan bir arkadaş oldu kullanıp yorumlarını paylaşıcak..bizde alırız o zaman

meraba mürse annen nasıl oldu canım

pazartesi hastaneye yatıyo salıda ameliyatı yapıcaklar bende 1 hafta yanında olucam sen nasılsın nasıl gidiyo.bende yarın kontrole gidicem buayki adetimi beğenmedim 3 günüm 2 gün oldum bugün damla geliyo.vede safedersin siyah kan pıhtısı .

geçmiş olsun canım bakalım doktorun ne diyecek.bende bu ay ameliyat olucam 19 nisanda onu bekliyorum

arkadaşlar öyle bi şansım varkii bi türlü sonucumm çıkmamışş yarını beklicekmişimmmm .. makinalar arızalıymışş.. ALLAHIM SABIR VERRR.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…