- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.161
herkese günaydınlarrrrrrr....
canımmm bol ve verimli çalışmalar dilerimde dilemesine bu arada gıda zehirlenmesinden gitme... aman dikkat et.. vallah ben bu ay hiççç birşeyy yapmayacağım.. kendimi dinlendireceğim..... eşim monütör getirecekdi oda daha elime ulaşmadı.... onuda bir hahaki ay başlayacağım.... hehe yaşasın bebiş tatili.....
arkadaşlar ben bu ay her şeyi kullanıyorum bakın sayayım
1-eşime ve bana aktardan hazırlatığımız bir karışım var onu yiyoruz içnde b+ç+t+arı poleni ve birçok şey var
2-yumurtamı geliştirmesi için bir otu (ne olduğunu tam bilmiyorum aktar verdi) kaynatıp sabah akşam içiyorum
3-eşime bol bol fındık muz kabak çekirdeği pekmez yediriyorum
4-süt ve maydanoz buharını yapıyorum
5-adaçayı yağını koyuyorum
6-yumurtlama tesleriyle yumurtlama günümü yakalamaya çalışıyorum preseed aldım yumurtladığım an kullanıcam
ayyyyyyy ne çokmuş ya kesin unuttuğum şeyler de vardır
Hayırlısı bakalım biz elimizden geleni yapalım da en azından içimiz rahat olsun
inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
hoşgeldin canım nasılsın
teşekkürler nasılsın nasıl gidiyor....
bu arada unuttuğun veya billmediğin birşey diyeyim günde 3 adet incir kurusu yumurtlamayı sağlıyor... ve hastalanana kadar hergün 5 adet ceviz zamanı geldiğinde yumurtanın çatlamasına yarıyor......
hah onlarıda ekledik mi tamamdır :::)))))))) bu iş olduuuuuu
canım haklısın valla bende korkuyorum bazen yanlış bişey mi yapıyorum diye ama herşeyi de denemek istiyorum
bende bu hafta tüp bebek düşündüm
aman dikkat et gerçekten kaş yapayım derken göz çıkarmayalım sabırla bekleyelim herşeyde bir hayır vardır canım
oh hadi hayırlısı canım..... başladınmı başlayacakmısın...
hah onlarıda ekledik mi tamamdır :::)))))))) bu iş olduuuuuu
canım haklısın valla bende korkuyorum bazen yanlış bişey mi yapıyorum diye ama herşeyi de denemek istiyorum
slm nasılsın
bu aralar evi toparlıyorum taşınmaya başlayacağım.... eşimin işene gidip geliyorum.... o nednele fazla giremiyorum ... ben bebiş işlerine ara verdim çok yorulduğuma ve yıprandığımı farkettim... temmuzda direk tüp bebek yapmaya kara verdim...
geçmişi okuyamadım.. kartopundan haber varmı...
canım başladım innelerle başladım haftaya küçük bir operasyon geçirecegim ama gülü seven dikenine katlanır bende bebeyim için yapıyorum allahın izni ile olur inşallah
iyiyim arkadaşım sağol sen nasılsın tedavin hayırlı olsun inşallah hayallerine kavuşursun
bu arada kiloya dikkat:))) bebiş yapayım derken koçişi kaçırma:)
kartopuda ara ara giriyor oda iş yogunlugundan yazamıyor ama senin evi taşıdıgınla ilgili bilgi vermişti hadi hayırlısı sen bence dinlen kendini toparla allahın izni ile hayırlısı neyse o olur zaten ban dua edin bu ay bakalım allah bana anneligi nasip edecek mi ne olur kızlar dua edin bana duaya ihtiyacım var çok kergin ve korkuyorum
hiç sorma canım kilo aldım eteklerim olmuyor artık eşim de zayıftır bu durum da canımı sıkıyor doğrusu haaaa demin unuttum eşim vitamin de aliyor ::)))
hiç sorma canım kilo aldım eteklerim olmuyor artık eşim de zayıftır bu durum da canımı sıkıyor doğrusu haaaa demin unuttum eşim vitamin de aliyor ::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?