Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoşgeldin canım nasılsın

bu arada unuttuğun veya billmediğin birşey diyeyim günde 3 adet incir kurusu yumurtlamayı sağlıyor... ve hastalanana kadar hergün 5 adet ceviz zamanı geldiğinde yumurtanın çatlamasına yarıyor......

bu arada unuttuğun veya billmediğin birşey diyeyim günde 3 adet incir kurusu yumurtlamayı sağlıyor... ve hastalanana kadar hergün 5 adet ceviz zamanı geldiğinde yumurtanın çatlamasına yarıyor......

hah onlarıda ekledik mi tamamdır :::)))))))) bu iş olduuuuuu
canım haklısın valla bende korkuyorum bazen yanlış bişey mi yapıyorum diye ama herşeyi de denemek istiyorum

canım haklısın valla bende korkuyorum bazen yanlış bişey mi yapıyorum diye ama herşeyi de denemek istiyorum

aman dikkat et gerçekten kaş yapayım derken göz çıkarmayalım sabırla bekleyelim herşeyde bir hayır vardır canım

aman dikkat et gerçekten kaş yapayım derken göz çıkarmayalım sabırla bekleyelim herşeyde bir hayır vardır canım

bu aralar evi toparlıyorum taşınmaya başlayacağım.... eşimin işene gidip geliyorum.... o nednele fazla giremiyorum ... ben bebiş işlerine ara verdim çok yorulduğuma ve yıprandığımı farkettim... temmuzda direk tüp bebek yapmaya kara verdim...

geçmişi okuyamadım.. kartopundan haber varmı...

bu arada kiloya dikkat:))) bebiş yapayım derken koçişi kaçırma:)

kartopuda ara ara giriyor oda iş yogunlugundan yazamıyor ama senin evi taşıdıgınla ilgili bilgi vermişti hadi hayırlısı sen bence dinlen kendini toparla allahın izni ile hayırlısı neyse o olur zaten ban dua edin bu ay bakalım allah bana anneligi nasip edecek mi ne olur kızlar dua edin bana duaya ihtiyacım var çok kergin ve korkuyorum

canım başladım innelerle başladım haftaya küçük bir operasyon geçirecegim ama gülü seven dikenine katlanır bende bebeyim için yapıyorum allahın izni ile olur inşallah

canabı hakkım seninde hepimizinde yardımcısı olsun.... vallah tammuza kadar kendiliğinden geldi geldi glmedi tüp bebek aşılamayla felan uğraşmayacağım.... tüp bebeğide öyle zamana denk getireceğim ki... işlem yapıldımı hemen tatile gideceğim.... çok yoruldum çok...

hepimizin duaları birbirimizle inana bu işlerde rahatlık çok önemli ben onu anladım o nedenle sende kendini rahat bırak.... en azından bırakmaya çalış...

emenne canım sende kendini çok kasma..... sende aşılamadan dolayıüzüldün.... bırak dinlen biraz.....

hiç sorma canım kilo aldım eteklerim olmuyor artık eşim de zayıftır bu durum da canımı sıkıyor doğrusu haaaa demin unuttum eşim vitamin de aliyor ::)))

:))))) vallah bende o kürlerden incir ceviz ve vitaminler derken davul oldum:)))) şimdi nasıl vereceğim düşünüyorum..... bir spor salonu buldum fitnesse başlayacağım..... şu taşınma işlerim bir başlasın bitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…