Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
istersen anesteziyle 10 dk uyuyomuşsun kalktığında herşey bitmiş oluyomuş yaptırırsan ben öyle yaptırırm heralde çok korkuyorum

yaa canım valla korkma,kasma kendini...bende çektirdim,aletleri görünce içim ürperdi ama 10 dakika sürer,tamam biraz sıkıntılı ama öyle abartıldığı kadar değil... bende doktora bittimi yani dedim,ne sandın demişti,korkma sende

Son düzenleme:
estamp tabi bizi habersiz bırakma süreci paylaş bizimle lütfen

ay tabi yazıcam,çünkü ben bu kez kimseye aşılama yaptıracağımı söylememeye karar verdim,anneme bile...ara verdik diycem artık.beni çok geriyorlar,sizler olmasaydınız kafayı yerdim heralde...

çok korkuyorum ama bunları duydukça içim rahatlıyo biraz çok kafaya takıyorum herşeyi bi rahat olabilsem herşey yoluna girecek ama

ay tabi yazıcam,çünkü ben bu kez kimseye aşılama yaptıracağımı söylememeye karar verdim,anneme bile...ara verdik diycem artık.beni çok geriyorlar,sizler olmasaydınız kafayı yerdim heralde...

ınan çok doğru bir karar vermişsin bende aynısını yapıcam sonra ii niyetli olsalarda umutsuz vaka gibi bakıyolar kimse bilmesin en güzeli

kızlar bencede tedaviden kimseye bahsetmeyin sonra büyü bozuluyor gibi geliyor bana. eğer anlatma ihtiyacı duyarsanız biz burada sizi dinleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…