- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.181
benim koçiş aldatmama az kaldı diyor:))))) ühü ühüüü
kızlar kocaman öpüldünüz:))) ben kaçar herkese selamlarımı söyleyin... aaa bu arada benim kız kaedeşim doğum yaptı... oğlumuz oldu... ah ah ben ağlamayayımda kim ağlasın.... kız kardeşim benden ufak 2 yaş... 5 yaşında kızı var şimdide dünyaya geldi .... az evvel haberi geldi... hastaneye gideceğim. teyzesinin tosununu bir göreyim....
kızlar kocaman öpüldünüz:))) ben kaçar herkese selamlarımı söyleyin... aaa bu arada benim kız kaedeşim doğum yaptı... oğlumuz oldu... ah ah ben ağlamayayımda kim ağlasın.... kız kardeşim benden ufak 2 yaş... 5 yaşında kızı var şimdide dünyaya geldi .... az evvel haberi geldi... hastaneye gideceğim. teyzesinin tosununu bir göreyim....
kızlar biz bebek ugruna çok kilo aldık bende 30 kilo aldım malesef ama inşallah veririm bebişten sonra bebyim oldun davul almaya razıyım :)
ne saçma cümle kurmuşum:))) şimdide oğlumuz dünyaya geldi yazacakdım....
30da çokmuş kız ben 8 kilo aldım çıldırıyorum:)))) yok sen gene davul gibi olma en azından doğumdan sonra muhakaka ver bebiiş gelir koçiş gider aman Allah korusun
canım hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı büyütsün darısı seninde başına sakın üzme kendini rabbim büyükrü
Allah razı olsun ... bu ay 3 ayrı bebek görmeye gideceğim .... biri kankimin ablası 15gün oldu doğum yapalı biri eşimin ortağı oda 15gün oldu doğum yapalı.... etrafım bebişle doldu görümcemde 2 ay sonra doğum yapacak.. ben nerelere kaçsamki)))) yok kız bunlar işin şakası canabı hakkım tüm ana babalara evlatlarını tüm evlatlarada ana babalarını bağışlasın.. bizlewrede nasip eylesin bu duyguyu yaşamayı...... hadi kızlar by kendinize çok iyi bakın...
insallah kartopudan ilk güzel haber gelir.
gözünüz aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah
en kısa zamanda sana ve bizlerede nasip etsin Allahım
slm canım nasılsın
nerelerdesin tatlıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?