Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar kocaman öpüldünüz:))) ben kaçar herkese selamlarımı söyleyin... aaa bu arada benim kız kaedeşim doğum yaptı... oğlumuz oldu... ah ah ben ağlamayayımda kim ağlasın.... kız kardeşim benden ufak 2 yaş... 5 yaşında kızı var şimdide dünyaya geldi .... az evvel haberi geldi... hastaneye gideceğim. teyzesinin tosununu bir göreyim....

ne saçma cümle kurmuşum:))) şimdide oğlumuz dünyaya geldi yazacakdım....

canım hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı büyütsün darısı seninde başına sakın üzme kendini rabbim büyükrü

kızlar biz bebek ugruna çok kilo aldık bende 30 kilo aldım malesef ama inşallah veririm bebişten sonra bebyim oldun davul almaya razıyım :)

30da çokmuş kız ben 8 kilo aldım çıldırıyorum:)))) yok sen gene davul gibi olma en azından doğumdan sonra muhakaka ver bebiiş gelir koçiş gider aman Allah korusun

30da çokmuş kız ben 8 kilo aldım çıldırıyorum:)))) yok sen gene davul gibi olma en azından doğumdan sonra muhakaka ver bebiiş gelir koçiş gider aman Allah korusun

kocam giderse gitsin ben onun için savaşıyorum eyer adam davullugumu bahne edecekse gitsin bu arda ben veririm merak etmeyin piskolojim bozuk birda ilaçlarda kulanınca şiştim balon gibi

canım hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı büyütsün darısı seninde başına sakın üzme kendini rabbim büyükrü

Allah razı olsun ... bu ay 3 ayrı bebek görmeye gideceğim .... biri kankimin ablası 15gün oldu doğum yapalı biri eşimin ortağı oda 15gün oldu doğum yapalı.... etrafım bebişle doldu görümcemde 2 ay sonra doğum yapacak.. ben nerelere kaçsamki)))) yok kız bunlar işin şakası canabı hakkım tüm ana babalara evlatlarını tüm evlatlarada ana babalarını bağışlasın.. bizlewrede nasip eylesin bu duyguyu yaşamayı...... hadi kızlar by kendinize çok iyi bakın...

insallah kartopudan ilk güzel haber gelir.

güle güle canım kartopuda inşallah bizi sevindirir bizi teyse eder inşallah by

gözünüz aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah
en kısa zamanda sana ve bizlerede nasip etsin Allahım

Pınarcım ALlLLAH analı babalı büyütsün en kısa zamanda sen ve istiyen herkese annelik nasip etsin inşallahhhh AMıNNNN

herkese günaydınlar gerçi öğlen oldu ama...Pınar bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun sağlı uzun ömürlü olsun inşallah darısı biizm ve tüm isteyenlerin başına

kızlar merhaba,

sabah tam girmiştim,sizinle muhabbet edeyim diye bir iş çıktı acil çıkış yaptım forumdan

şimdide kimse yok

pınarcığım,

allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun yeğeninin. damatlıklarını görün inşallah.

Yüce Rabbim sana ve tüm isteyenlere biran önce hayırlı evlatlar versin

emenne ,

bu ay boş geçmeyeceksin anldık ama bu gidişle üçüzü,dördüzü bulursan şaşmamak lazım arkadaşım kaydirigubbakcemile3

inşallah hayırlısıyla emeklerin boşa çıkmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…