Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamadan sonra 15 gün beklemem gerekiyomuş ama belki kanda daha erken belli olabilir ama hiç cesaret edemiyorum hem çok korkuyorum hem de hemen belli olsun istiyorum

günaydın canım ben yumurtlama günümü yakaldım dün ve preseedi kullandım bugünde kullanmam lazım hala 3. seviyedeyim hayırlısı artık. Hastalanmayan ve aşılama sonucunu bekleyen arkadaşlar var inşallah hamiledirler taabi sende inşallah hamilesindirrr

günaydın kızlar...sibel inşallah hamilesindir..uzun zamandır güzel haber almamıştık çok iyi gelecek bize...gül sende çalışmlara hız ver arakadaşım...sende başarılı olki izinden gelelim...

çok güzel arkadaşım yumurtlama gününü yakalamışsın hayırlısıyla inşallah bu sefer olacak bende test yapıyorum bu günlerde yumurtlarım tam gününü yakalarsam preseed i bende kullanacam

ben biraz ümitliyim bu ay en az birkaç hamiş haberi alacağımızı hissediyorum Allah hepimizi güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…