- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.321
hepinize günaydın kızlar
günaydın egeli 75 hoşgeldin..
kızlar uzun zamandır girmiyodum.bayağı sayfa yazılmış çok geçmişi okuyamadım.bitek vuslatı biliyorum hamile olan.bende biliyosunuz şubat ilk aşılama yapılmıştı negatifti malesef.martta 2.denedik adetim 3 gün geçti ve hemen eczaneden test aldım yaptım pozitif çıktı hmen.kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm..hemen sizle paylaşmak istedim.allah sizede nasip etsin inş..:lepi:
canım tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim için de dua et. Darısı hepimizin başına en kısa zamanda inşallah..
çok sevindim canım uzun zamandır mutlu haber alamamıştık canım moral oldu valla ALLAH sağlık versin darısı bize
inş canım sizi inan çok iyi anlıyorum.zaten hmen size yazmak istedim umudunuzu kaybetmeyin inanın ben ne zman çift çizgi görcem diyodum ama kesinlikle durmak yok tedavilere devam.hayılrısıyla inş bundan sonra herşey yolunda gider ..sizde dua edin..bundan sonra herşeyin sağlıklı olması içinn kılzar çıkıyorum ben miğdem çok bulanıyoo görüşürüz.dualarım sizinleeeeeeee:Saruboceq:
kızlar uzun zamandır girmiyodum.bayağı sayfa yazılmış çok geçmişi okuyamadım.bitek vuslatı biliyorum hamile olan.bende biliyosunuz şubat ilk aşılama yapılmıştı negatifti malesef.martta 2.denedik adetim 3 gün geçti ve hemen eczaneden test aldım yaptım pozitif çıktı hmen.kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm..hemen sizle paylaşmak istedim.allah sizede nasip etsin inş..:lepi:
28 şubattı canım...bu ay da 3 nisan gibi bekliyorum..
tatlıcık sen dr gittinmi
canımm daha yeni gördüm hazır sen burdayken cevaplıymm:)))
evet dr a gittim bu ay ara verdikk adetimin 3. günü yumurtam 11 buçuk gelişmişti
dr bu ay kendi haline bırakalım ilaçlar etkisini 1 ay daha sürdürüyo dedi...
bende b.ç.t ye başladımm bakalımm inşallah doğal yoldan olur bu ay......
Kartopu nisan 1 ve ilk hamile haberimiz valla bence nisan dolu dolu geçecek inşallah bakarsın sırada sen olursun sonra sibel sonra ece sonrada biz :)))
ay hadi bak bir hamişimiz var inş.sende eklenirsin ikinci yada 3. sıraya benim arkadaşım aşılamada tutmadı ertesi ay kendiliğinden hamile kaldı dua et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?