Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar uzun zamandır girmiyodum.bayağı sayfa yazılmış çok geçmişi okuyamadım.bitek vuslatı biliyorum hamile olan.bende biliyosunuz şubat ilk aşılama yapılmıştı negatifti malesef.martta 2.denedik adetim 3 gün geçti ve hemen eczaneden test aldım yaptım pozitif çıktı hmen.kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm..hemen sizle paylaşmak istedim.allah sizede nasip etsin inş..:lepi:

canım tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim için de dua et. Darısı hepimizin başına en kısa zamanda inşallah..

çok sevindim canım uzun zamandır mutlu haber alamamıştık canım moral oldu valla ALLAH sağlık versin darısı bize

çok sevindim canım uzun zamandır mutlu haber alamamıştık canım moral oldu valla ALLAH sağlık versin darısı bize

inş canım sizi inan çok iyi anlıyorum.zaten hmen size yazmak istedim umudunuzu kaybetmeyin inanın ben ne zman çift çizgi görcem diyodum ama kesinlikle durmak yok tedavilere devam.hayılrısıyla inş bundan sonra herşey yolunda gider ..sizde dua edin..bundan sonra herşeyin sağlıklı olması içinn kılzar çıkıyorum ben miğdem çok bulanıyoo görüşürüz.dualarım sizinleeeeeeee:Saruboceq:

Allah hayırlısıyla, sağlıkla:ecrin_bebek: kucanıza almayı nasip etsinn:))) darısı hepimizin başınaa.......

heeeeeeeeeey yaşasın cimcime tebrikler canım maşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inan çok sevindim hissetmiştim hamile haberi alacağımızı :teytey:

cimcimeeeeee girdiğin zaman bize detaylı yazarmısın lütfen tam olarak sorununuz neydi hangi aşamalardan geçtiniz aşılama anını ve sonrasını bir de ek olarak bişeyler yaptın mı

arkadaşım inan çok sevindim. hayırlısı ile kucağınada alırsın inşallah. Allah bizlerede nasip etsin o günleri görmeyi canım.

bizi habersiz bırakma gelişmelerden haberdar et olurmu hayatım. :hooray:

Oleyyyyyyy varya kalbim çarptı heyecandan :))))))) Allahım çok sevindim şeytanın bacağını kırdık :) Canım Allah nazardan korusun maşallah inanılmaz mutlu oldum

Kartopu nisan 1 ve ilk hamile haberimiz valla bence nisan dolu dolu geçecek inşallah bakarsın sırada sen olursun sonra sibel sonra ece sonrada biz :)))

tatlıcık sen dr gittinmi

canımm daha yeni gördüm hazır sen burdayken cevaplıymm:)))

evet dr a gittim bu ay ara verdikk adetimin 3. günü yumurtam 11 buçuk gelişmişti
dr bu ay kendi haline bırakalım ilaçlar etkisini 1 ay daha sürdürüyo dedi...
bende b.ç.t ye başladımm bakalımm inşallah doğal yoldan olur bu ay......

cimcme çok sevindik..allah tamamına erdirsin...iyiki bizimle paylaştık bizlerede umut oldun teşekkür ederiz..hihoyyyt

ay hadi bak bir hamişimiz var inş.sende eklenirsin ikinci yada 3. sıraya benim arkadaşım aşılamada tutmadı ertesi ay kendiliğinden hamile kaldı dua et canım

ay hadi bak bir hamişimiz var inş.sende eklenirsin ikinci yada 3. sıraya benim arkadaşım aşılamada tutmadı ertesi ay kendiliğinden hamile kaldı dua et canım

inşallah canım ya benim de öyle bi tanıdığım var aşılamada olmadı hemen ertesi ay hamile kaldıı doğurdu bile bebeğini.... dr genelde iğneler etkisini 1 2 ay südürür dedi...
bakalımm Rabbim hepimiz için hayırlısını vesinn.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…