Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım iğnelerin etkisi sürermiş hayırlısı inş. çörekotu yağını sürüncede yumurtaları olgunlaştırırmış ama senin şu an ihtiyacın yok gibi

ay kızlar varya bugün içim kıpır kıpır cimcime bize gerçekten de umut oldu
bu arada bişey sorucam size bilginiz vardır belki diye hani ben süt-maydanoz buharını yaptım ya 3 gün adaçayı yağıda koydum ya iki gündür benim acayip kaşıntım oluyor bir de böyle süt kesmesi gibi beyaz peynir gibi bişeyler geliyor sizne ne olabilir korktum ben

canım bana mantar gibi geldi hemen dr.una gidersen ilaçlarla çabuk geçer

bana 5 yıl önce suparkından geçmişti aynı dediğin gibi görüntü ve kaşıntı tedaviyle geçer sen yine dr.ihmal etme

NİSAN AYI HAMİLELERİMİZ

1.CİMCİME_82

dEVAMI YAKINDA :) LİSTE YAPTIM UĞUR GETİRSİN İNŞALLAH

yazarken bile tüylerim diken diken oldu arkadaşım.

listen inşallah uğur getirir hepimize sırayla yazarsın adımızı. ben inanıyorum çok dolu bir liste olacak bu. inşallah hepimizin adı sırayla girer listeye canım:hooray:

emenneciğim süt buharı içerideki iltihabı alırmış. iltihap olmasın onlar. belki için temizleniyordur inşallah. tüplerde sorun varmıydı tıkanıklık falan?????

geçmiş olsunn

canımm bencede mantar... ben bu sıkıntıyı ilk evlendiğimde 7 ay çektim ... adaçayı yağından dolayı nem oluşmuştur nemden de matar....

geçmiş olsunn

canımm bencede mantar... ben bu sıkıntıyı ilk evlendiğimde 7 ay çektim ... adaçayı yağından dolayı nem oluşmuştur nemden de matar....

o kadar çok şey yaptım ki mantar olma olasılığı da var tabi ama çok fazla değil az az geliyor neyse bakalım umarım kötü birşey olmaz

nisan listesine de bayıldım bu arada çok da ümitlenmek istemiyorum geçen ay da ümitlenmiştik sonra çok üzülmüştük
bu ay beklemeyelim belki böyle gelir güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…