- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.341
inşallah canım ya benim de öyle bi tanıdığım var aşılamada olmadı hemen ertesi ay hamile kaldıı doğurdu bile bebeğini.... dr genelde iğneler etkisini 1 2 ay südürür dedi...
bakalımm Rabbim hepimiz için hayırlısını vesinn.......
ay kızlar varya bugün içim kıpır kıpır cimcime bize gerçekten de umut oldu
bu arada bişey sorucam size bilginiz vardır belki diye hani ben süt-maydanoz buharını yaptım ya 3 gün adaçayı yağıda koydum ya iki gündür benim acayip kaşıntım oluyor bir de böyle süt kesmesi gibi beyaz peynir gibi bişeyler geliyor sizne ne olabilir korktum ben
hayırlısı bitanem içimde geçti öyle sıradan hepimizi yazdım bi dahaki ay olsun hayırlısıyla olsunda :)gül ne kadar güzel konuştun öyle ama bnm bu ay geçti artık bir dahaki aya nasipse...
hayırlısı bitanem içimde geçti öyle sıradan hepimizi yazdım bi dahaki ay olsun hayırlısıyla olsunda :)
inşallah içine doğan olur...allah cümlemize geç ve güç olmadan hayırlı sağlıklı eksiksiz kusursuz uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş..
AMİNNNNNNNN :Saruboceq:
NİSAN AYI HAMİLELERİMİZ
1.CİMCİME_82
dEVAMI YAKINDA :) LİSTE YAPTIM UĞUR GETİRSİN İNŞALLAH
bu arada bişey sorucam size bilginiz vardır belki diye hani ben süt-maydanoz buharını yaptım ya 3 gün adaçayı yağıda koydum ya iki gündür benim acayip kaşıntım oluyor bir de böyle süt kesmesi gibi beyaz peynir gibi bişeyler geliyor sizne ne olabilir korktum ben
NİSAN AYI HAMİLELERİMİZ
1.CİMCİME_82
dEVAMI YAKINDA :) LİSTE YAPTIM UĞUR GETİRSİN İNŞALLAH
emenneciğim süt buharı içerideki iltihabı alırmış. iltihap olmasın onlar. belki için temizleniyordur inşallah. tüplerde sorun varmıydı tıkanıklık falan?????
geçmiş olsunn
canımm bencede mantar... ben bu sıkıntıyı ilk evlendiğimde 7 ay çektim ... adaçayı yağından dolayı nem oluşmuştur nemden de matar....
cimcimeeeeeeee burdamısın anlat lütfen senin problemin neydi çok detaylı istiyorum nolur nolurrrrrrrrr
bu arada kızlar hepinizine çok teşler..hepinize yorumları için allah razı olsun inş darsısı başınıza en kısa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?