Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım her sabah ilk idrarla yapıyorum ama illa bu ay hamile kalacam diye birşey yok 6 ay süre vermişler gerisi Allaha kalmış. sadece emin olduğum yumurtalama günümde çalıştığım.

canım her sabah ilk idrarla yapıyorum ama illa bu ay hamile kalacam diye birşey yok 6 ay süre vermişler gerisi Allaha kalmış. sadece emin olduğum yumurtalama günümde çalıştığım.

en güzeli o zaten yumurtlama gününü bilmek..boşa kürek sallamıyorsun en azından

evet anladım zaten olgunlaşan yumurtaların vucutta kalma süresi oldukça az olduğu için bayağı faydalı bir ürün şansı yükseltiyor inş. fazla beklemezsin

canım arkadaşlarım Allah özlemimizi giderir inşallah hepimiz hayırlısıya anne oluruz inşallah bende işe yararda sizde alırsınız inşallah. yada siz almadan sizde bende hamile kalırız

Bu ay böyle bildim bitanem herşeyin hayırlısı fazla umutlanmak istemiyorum zaten Allah ol derse herşey oluyor hepimiz için hayırlısı olsun

çok doğru söylüyorsun allah ol demeden hiçbir şey olmaz..:1no2: biz sadece şansımızı arttırmaya bakıyoruz gerisi zaten rabbime kalmış onun dediği olur..Hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:

canım arkadaşlarım Allah özlemimizi giderir inşallah hepimiz hayırlısıya anne oluruz inşallah bende işe yararda sizde alırsınız inşallah. yada siz almadan sizde bende hamile kalırız

inş.canım benim merak ettiğim her ay aynı tarihtemi yumurtlama oluyor adetten 13 gün sonraysa hep 13 gün sonramı oluyor

canım bi dahaki aya bakıp söylerim bunu benim adet dönemim 28 gün sürüyor yani bu ay doğru çıktı bakalım bir dahaki ay ne olacak

kızlar bende yumurtlama testleriyle günümü yakalamaya çalışıyorum ama hala yumurtlamamışım sizce o testler tam sonucu verebilir mi yanılma payı var mı yani

kartopum 5 tl lik testler var yarın sabah yapsana, yarın 2 gün geçmiş olacak güzel haberlerini verirsen ben mutluluktan dayanamam ararım bide telde seni tebrik ederim haberin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…