- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.381
seni umutlandırmak istemem ama kk da birine daha doktor aynı şeyi demişti o kişi o ay hamile kalmıştı. Allah ol derse herşey bahane bence senin içinde hayırlısı olsun bence
ah ah bilmezmiyim okudum canım ben onları ama ben dün test yaptın tık yok...
Çoğu kişini kk da bir çocuğu var çocukları kardeş isteyince deneyip olmayan çabalayan Allah herkesin gönlüne göre versin. Bu arada burda çok arkadaş var doğumdan 1 sene sonra hastalanan
Allah söyletti belki bana malum oldu belkide :) 2 tane olur inşallah peş peşe
ah ah bilmezmiyim okudum canım ben onları ama ben dün test yaptın tık yok...
ece ne marka test? böyle geçikme olduğunda hangisini alıp yapıyorsun.
ben şimdiye kadar evde yapmadımda yarın olmazsam haftasonu bende alıp yapayım
fortel diye bir marka var.erken hamilelikleri gösteriyormuş ama , fiyatı nerede ise kantesti kadar. onun için ben hep kan testi yaptırdım
tamam canım bende cumartesiye kadar adet olmazsam alıp yapayım ucuzlardan
hadi bakalım hakkımızda hayırlısı...
kızlar uzun zamandır girmiyodum.bayağı sayfa yazılmış çok geçmişi okuyamadım.bitek vuslatı biliyorum hamile olan.bende biliyosunuz şubat ilk aşılama yapılmıştı negatifti malesef.martta 2.denedik adetim 3 gün geçti ve hemen eczaneden test aldım yaptım pozitif çıktı hmen.kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm..hemen sizle paylaşmak istedim.allah sizede nasip etsin inş..:lepi:
meraba kızlar,iyiakşamlar,
kimseler yok galiba ama şimdiden yazayım,ben dün çoooooook güzel bir rüya gördüm,öyle ömürde bir görülecek tarzdan ama anlatmıycam büyüsü kaçar:1rolleyes:...
bu ay ilk aşılama sürecine girdik ya,sanki olumlu olucak gibi,içim kıpır kıpır..bide cimcime arkadaşımızın haberini okuyunca çok mutlu oldum...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?