Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çoğu kişini kk da bir çocuğu var çocukları kardeş isteyince deneyip olmayan çabalayan Allah herkesin gönlüne göre versin. Bu arada burda çok arkadaş var doğumdan 1 sene sonra hastalanan

Çoğu kişini kk da bir çocuğu var çocukları kardeş isteyince deneyip olmayan çabalayan Allah herkesin gönlüne göre versin. Bu arada burda çok arkadaş var doğumdan 1 sene sonra hastalanan

kızlar açıkça söylemem gerekirse biz daha biri bulamadık ALLAHIMtakdir senin ama sıra bizde değilmi?

fortel diye bir marka var.erken hamilelikleri gösteriyormuş ama , fiyatı nerede ise kantesti kadar. onun için ben hep kan testi yaptırdım

ece ne marka test? böyle geçikme olduğunda hangisini alıp yapıyorsun.

ben şimdiye kadar evde yapmadımda yarın olmazsam haftasonu bende alıp yapayım

her marka denedim canım ucuz testlerden alıyorum 3,5 ila 5 arasında değişiyor gecikme olunca onlarda yeterice hassas..bir kaç gebelik maceram var biyokimyasalı bie tespit etti..

yaşasınnnnnn...bugün aldığım en güzel haber yahu,hadi hayırlısı...darısı başımıza:teytey:
arkadaşım hayırlı olsun...
aman aman 41 kere maaşallah canımmm

Son düzenleme:
meraba kızlar,iyiakşamlar,
kimseler yok galiba ama şimdiden yazayım,ben dün çoooooook güzel bir rüya gördüm,öyle ömürde bir görülecek tarzdan ama anlatmıycam büyüsü kaçar:1rolleyes:...
bu ay ilk aşılama sürecine girdik ya,sanki olumlu olucak gibi,içim kıpır kıpır..bide cimcime arkadaşımızın haberini okuyunca çok mutlu oldum...kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun tedavin moral çok önemli şeytanın bacağı kırıldı bir kere bu ay aşılama yapanlar listede yerinizi alın sonra sıra biz bekleyenlerde canım:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…