Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emenne,

eğer adetlerin genelde düzenli ise monitörde yumurtlama çıkmaması normal. çünkü senin yumurtlama tarihin pazar pazartesi gibi olur.

kartopum 5 tl lik testler var yarın sabah yapsana, yarın 2 gün geçmiş olacak güzel haberlerini verirsen ben mutluluktan dayanamam ararım bide telde seni tebrik ederim haberin olsun :)

bende öyle düşünüyorum canım. eğer bugün de adet ılmazsam yarın yapacağım test.

gerçi idrar testleri adetin 1 hafta geçmesinden sonra belli olur diyorlar ama ben yinede deneyeceğim bu sefer. tabi yarına kadar olmazsam

emenne,

eğer adetlerin genelde düzenli ise monitörde yumurtlama çıkmaması normal. çünkü senin yumurtlama tarihin pazar pazartesi gibi olur.

canım teşekkür ederim ben testlerimi yapmaya devam edim o zaman
senin için de çok heyecanlanıyorum kendini nasıl hissediyorsun bir değişiklik bir belirti farklı bir durum var
inşallah hamilesindir canım

canım ovulasyon testini yapmaya devam et doğru gösteriyor ama testten 3 saat öncesi fazla sıvı almaman gerekiyor unutma olurmu idrarı seyreltiyormuş çünkü bide o tetslerin öğleden sonra akşama kadar yapılması gerektiğini biliyorum. 2 den sonra akşam 7 ye kadar yapman lazım

emenne kendimi çok dinlememeye çalışıyorum. hafif bir ağrım var. ama en byük farklılık bugün sabahtan beri sol kasığıma ara ara bir iğne gibi sancı saplanıyor. bu tip ağrım pek olmazdı. yani sadece beklemedeyim şu anda arkadaşlar.

canım dinlememek en güzeli ben de fazla yorum yapmıcam bu sefer Allahım nasip etsin inşallah ve güzel haberini alalım sonra konuşuruz belirtileri felan

Hayırlısı olsun bitanem az kaldı zaten sen hafta sonu bence pazar günü sabah test yap silikte olsa çıkıyormuş kk da idrarla yapılan testler var hangi sayfada hatırlamıyorum silikde olsa çıkarmış. ınşallah güzel haber alırız

inşallah arkadaşım, dediğin gibi yarı yada pazar günü yaparım bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…