Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet ama şuan orda yaşamıyorum

izmirin içindemisin sen? ben ocak sonunda gelmiştim izmire 1 hafta kaldım.

bu arada humusun tadı güzel benyapmasını bilmiyorum ama, bizim şirkette öğle yemeği çıkıyor çok kapsamlı olara. salata barında sık sık olur humus ahçıda güzel yapınca ben seviyorum. tahinle nohutu karıştırıyorlar herhalde. meze niyetine yeniyormuş esasında.

kızlar ben çıkıyorum birazdan iyi haftasonları hepinize
kartopu ara ara girip bakıcam inşallah güzel haberini alırız
öpüyorum sizi
Allaha emanet olun

netten tarifine baktım tahinle çok yakıştıramadımda bu arada dikilide oturuyorum canım

dikili güzel ama oradan geçmiştim ayvalıktan izmire giderken.

bu arada fında yaptığım zaman ben balığı fırın poşetine koyup yapıyorum çok çıtır olmuyor daha çok buğulamaya benziyor.

aranızda güneyli olan varmı humusu soracaktım tadı nasıldır yapmaya değermi

canım humus antakya yöresine ait..... biliyosun ki antakyada yaşıyorumm ama yapmasını tam bilmiyorum:)))))
kayınvalidem çok güzel yaparr... ilk yediğimde sevmedimm ama şimdi çokkk seviyorumm... hazır nohut tozu satılıyo
genelde burda onunla yapıyolar birazda tahin limon suyu kimyon... en son çok şık süslüyolar üstünede isteğe göre tere yağı veya zeytin yağı dökülüyo..... ben hiç yapmadımm ama en kısa zamanda denicemm:)))

avat özellikle kışın burası sahil kasabasına dönüyor ama yazın nufus 10 a katlıyor. ben balığı buğulama sevmiyorum teflona çok az zeytinyağı orta ateşte o da hafif oluyor tabii büyük balıkla

deneyeyim bakalım sevecekmiyizcokacimcoook

biz burada kızartmalarda hiç zeytinyağı kullanmıyoruz. tabi siz alışkınsınız. ama bende karar verdim bundan sonra herşeyde kullanıp alışmaya çalışacağım. ilk zamanlar ağır gelebilir ama daha sağlıklı tabiki

nohut tozunuda hiç duymamıştım tatlıcık.

eğer istanbulda varsa bende bakayım. o zaman yapması kolay olur.

evet nohut tozu çok pratik oluyoo... hiç nohutu haşlamakla uğraşmıyolarr..... bulur yaparsanız afiye olsunn .... ama tabiii yerinde yemek ayrı bi zevk hepinizi antakyaya beklerimm buranın enfes lezzetleriyle tanışırsınızz:))))))

biz öyle alışıkızki hamur işlerine dahi koyuyoruz.birde kendi ağaçlarımız var organik 200 yıllık ağaçlar.Sadece pilav için tereyağı o kadar

negüzel herbölgede uğrayacağımız arkadaşlarımız oldu bu topik sayesinde.

kızlar sizde istanbula gelirseniz bende beklerim. gezdiririm sizi. yolunuz düşmese bile özellikle gelin. tanışmış oluruz böylece.

biz öyle alışıkızki hamur işlerine dahi koyuyoruz.birde kendi ağaçlarımız var organik 200 yıllık ağaçlar.Sadece pilav için tereyağı o kadar

hamur işi deyince aklıma geldi, kek yaparkende sadece zeytinyağımı kullanıyorsun. geçengün şirkete bizim arkadaşlara kek yapıp getirdim. ben artık hiç margarin kullanmıyorum ama sırf kek için sana yağ aldım.güzel kabarsındiye. zeytinyağı ile hiç kek yaptınmı nasıl oluyor, koku falan oluyormu?

arada gelirimm ist.a memleketimm bakırköy doğumluyum.. inşallah bir gün hepinizle karşılaşırızz:))))opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…