- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.481
evet ama şuan orda yaşamıyorum
izmirin içindemisin sen? ben ocak sonunda gelmiştim izmire 1 hafta kaldım.
bu arada humusun tadı güzel benyapmasını bilmiyorum ama, bizim şirkette öğle yemeği çıkıyor çok kapsamlı olara. salata barında sık sık olur humus ahçıda güzel yapınca ben seviyorum. tahinle nohutu karıştırıyorlar herhalde. meze niyetine yeniyormuş esasında.
kızlar ben çıkıyorum birazdan iyi haftasonları hepinize
kartopu ara ara girip bakıcam inşallah güzel haberini alırız
öpüyorum sizi
Allaha emanet olun
kızlar ben çıkıyorum birazdan iyi haftasonları hepinize
kartopu ara ara girip bakıcam inşallah güzel haberini alırız
öpüyorum sizi
Allaha emanet olun
aranızda güneyli olan varmı humusu soracaktım tadı nasıldır yapmaya değermi
canım humus antakya yöresine ait..... biliyosun ki antakyada yaşıyorumm ama yapmasını tam bilmiyorum:)))))
kayınvalidem çok güzel yaparr... ilk yediğimde sevmedimm ama şimdi çokkk seviyorumm... hazır nohut tozu satılıyo
genelde burda onunla yapıyolar birazda tahin limon suyu kimyon... en son çok şık süslüyolar üstünede isteğe göre tere yağı veya zeytin yağı dökülüyo..... ben hiç yapmadımm ama en kısa zamanda denicemm:)))
avat özellikle kışın burası sahil kasabasına dönüyor ama yazın nufus 10 a katlıyor. ben balığı buğulama sevmiyorum teflona çok az zeytinyağı orta ateşte o da hafif oluyor tabii büyük balıkla
nohut tozunuda hiç duymamıştım tatlıcık.
eğer istanbulda varsa bende bakayım. o zaman yapması kolay olur.
ben burda nohut tozu bulamam haşlayıp yapsam olurmu
ben burda nohut tozu bulamam haşlayıp yapsam olurmu
biz burada kızartmalarda hiç zeytinyağı kullanmıyoruz. tabi siz alışkınsınız. ama bende karar verdim bundan sonra herşeyde kullanıp alışmaya çalışacağım. ilk zamanlar ağır gelebilir ama daha sağlıklı tabiki
olur tabiii zaten orjinali o şekilde yapılıyo.... bide google antakya humus tarifi yazında eksik filan vermiş olmıyım tarifi:kedi:
biz öyle alışıkızki hamur işlerine dahi koyuyoruz.birde kendi ağaçlarımız var organik 200 yıllık ağaçlar.Sadece pilav için tereyağı o kadar
negüzel herbölgede uğrayacağımız arkadaşlarımız oldu bu topik sayesinde.
kızlar sizde istanbula gelirseniz bende beklerim. gezdiririm sizi. yolunuz düşmese bile özellikle gelin. tanışmış oluruz böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?