Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
estamp geçmiş olsun canım. hayırlısıyla biran önce başlarsın yeniden tedavine. ama arkadaşlar yaşımız geçiyor diye üzülüyorsunuz. ben neyapayım.benim yaş 40 ve hala uğraşıyorum. moral bozmal yok

canım sanada geçmiş olsun,yukardaki yazından okudum,inşallahaşılaman tutar ve bize hayırlı haberlerini verirsin,iyi dileklerin için çok sağol:1rolleyes:

kızlar bende daha öncede yazdığım gibi 9şubatta ik aşılamamı yaptırdım.bugün5.gün benim karnım acayip şişti(koltukta otururken kocam o ne ya senin karnın nasıl olmuş öle dedi:)...,gaz yapıyor(ki normalde pek gaz olmaz) ne bilim belirtiler için erken ama değşiklik olunca yazmak istedim ne dersiniz ümitlenmelimiyim?
bu arada bende herhangi bi sorun yok kocamda da hareket azlığı vardı(sayı yeterli çıkmıştı)

ama amaa bana cevap yazacak olan yok mu?
ne olur bi fikir verin bana bu arada kasık ağtrılarımda var sanki adet olacakmışım gibi ama daha da adetime 7-8 gün var
offff kafam çok karışık tek bişi biliyorum oda eğer tutmamışsa (inş öle bişi yoktur)çok üzeleceğim...

benim cuma günü 18,5 mm 1 adetyumurtam oldugunu
cumartesi de kullandım pazar çatlatma paztesi 11 aşılama gün aşırı 1kez ilşiki

slm kızlar bende ilk aşılamamı 23 şubatta olucam şimdi ilaçlarımı kullanıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kızlar

arkadaşlar herkese günaydın,

mutluluk ve güzel haberlerle dolu,sağlıklı,neşeli ve çok güzel bir hafta diliyorum hepimize.
inşallah herşey gönlümüzce olur.

bu arada ben dün akşam çatlatma iğnemi oldum. salı günü Allah nasip ederse 11:30 gibi aşılama olacağım. haydi hayırlısı.

tahlil sonuçlarını bekleyen arkadaşlar azbiraz daha sabır.dualarımız hepimiz için.

allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın, tüm isteyenlerin kucağını bebek ile doldursun inşallah.

aminnnn....

Bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım .ama doktorum bana iğne vermedi klomen tedaviisindeki gibi 5. Gün sephone mi neydi şimdi ismi aklımda değil 50ml lik bir ilaç verdi sabah akşam al dedi aldım. Bugünde yumurtlama varmı diye bakılacak. Merak ettim neden iğne vermedide ilaç verdi bana. Bunun nedeni klomenle tedavi olduğum esnada ilk ay 2 ikinci ay 3 yumurtamım olması olabilir mi. Yumurtlama sorunu çıkmadı bende bundan mı dır ki..:) çıldıracağım. çok şükür bende hormonlar çok iyi çıkdı kanallar açık çıkdı klomenle tedavi süresinde yumurtalar çok iyi gelişiyor dedi. Eşimdede morfoloji iyi ultrosun sonuçları temiz ileri hareketli %51 sadece sadece ilk sperm testinde sperm sayısı 15milyondu ikinciyi istedi bugün götüreceğim ondada 35 milyon çıkdı. Stersden buralara yazıp yazıp duruyorum artık aşılamadan sonra stersden başınızı şişiririm şu 15günlük bekleme dönemi insanı bitiriyor.

istediğin kadar yazabilirsin arkadaşım. burada yazışıp dertleştikçe rahatlıyor insan.
doktorun klomenle yeterli derecede yumurta elde ettiği için iğne vermedi herhalde.sonuçta hangi şekilde yumurta oluşduğu pek önemli değil. yeterki oluşsun yumoşlar :-9

hepimiz için hakkımızda hayırlısı. sonuçta Allahın istediğinden başka birşey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…