- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.101
Allah kabul etsin arkadaşım
kızlar merhaba,
ececiğim herşeyin hayırlısı olsun. biz bu işe seninle aynı zamanda başladık. aynı zamanda hamilede kalacağız inşallah canım.
canım herşeyde bir hayır vardır.. bundada vardır... insaallah tüp bebek yöntmiyle gelecek bebişlerin. bu ay güzelce dinlen.. kafanı dağıt. hatta sende hastalanman bittiğinde kendini sık ve tüp bebek zamanına kadar tek başına bu duayı sende oku.... biz dua ederken bile adeta Allah la pazarlık ediyoruz.. kızlar kendimizi kandırıyoruz... canabı hakkı kandırmak mümkünmü haşa.... hepimiz en rahat okuyabileceğimiz şekilde duayı paylaşıyoruz. kendimizi kasmadan... hayır kasılacağızki duamız çabamız görülsünde daha çabuk kabul görsün...
hangimizin eşi aman ne okuyorsun der hiç birimizinki demez. dizi izlemek varken dua edilirmi edilmezsa bebekde böyle gelmek bilmez... kızlar bir dahaki ay gene okursak bu kadroyla bu duayı 1günde bitirecek şekilde okuyalım...... çalışanlar akşam 250 çok rahat okurlar 2 saat zaman alıyor... evde olanlarda 1000 okurlar.... 1günde bitirelim...bunun organizasyonunu yapalım böyle güzel bir duayı bir günde bitirerek canabı hakkımıza bebeği ne kadar istediğimizi ispat edelim......
kızlar ben 200 adet okudum,Allah dualarımızı kabul etsin...
yarın aşılama yaptıracak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun...
teşekkür ederim kartopu inşallah bizede anne olmak nasip olur ama bu sefer gerçekten çok üzüldüm..çok umutluydum..eşimde ilk defa bu sefer oldu galiba dedi..am kısmette yokmuş ne deyim..
teşekkür ederim kartopu inşallah bizede anne olmak nasip olur ama bu sefer gerçekten çok üzüldüm..çok umutluydum..eşimde ilk defa bu sefer oldu galiba dedi..am kısmette yokmuş ne deyim..
kartıpu bugün yoğundum giremedim duamın 100 adeti kaldı onu bu gece kesin bitiricem gamsemde regl olduğu için benim sayımdan ona okundu diye yazdım duasını okurum ama nasıl olucak sen biliyorsan söylermisin canım
evet canım bende dün gece dileklerimi kağıda yazıp denize attım allah kabul eder inşallah dileklerimi
bildiğim kadarıyla özel bir duası yok arkadaşım. okuyabilirsen sela vakti gibi bir yasin oku niyetimizi söyleyerek.sonrada içinden geldiği gibi Yüce Rabbimize yalvar. bende anneme söyleyelyim oda yasin okusun.
nasılsın bu arada.seninde yoğun herhalde günlerin cenaze nedeniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?