Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
....................ALINAN........... OKUNAN............KALAN
egeli.............750..............580............ ........170
kartopu.........300.................300........... ...........0
pınar.............500.................267
gamsem.......100.......................100........ .......0
tatlıcık..........200..................100........ ..............0
estamp.........200..................200.......................0
gül...............100...................100....... ................0
ayşe c..........200...................200.............. ........0
ecrin.............400..................400........................0
emenne.........500..................500........... ...........0
özlem............100..................100..... .... .........0
sibel..............100
murse............750...................750........ ..........0
minaa............144...................144........ ...........0
bengole.........100....................100........ ...........0

ece den 100 adeti alıp tatlıcığa ekledim kızlar

Son düzenleme:
kızlar merhaba,

ececiğim herşeyin hayırlısı olsun. biz bu işe seninle aynı zamanda başladık. aynı zamanda hamilede kalacağız inşallah canım.

teşekkür ederim kartopu inşallah bizede anne olmak nasip olur ama bu sefer gerçekten çok üzüldüm..çok umutluydum..eşimde ilk defa bu sefer oldu galiba dedi..am kısmette yokmuş ne deyim..

evet pınar inancımız olmasa şimdiye çoktan tükenmiştik..bir kaç güne toparlanıp yeniden güzel hayallere dalıcam....

kızlar ben 200 adet okudum,Allah dualarımızı kabul etsin...
yarın aşılama yaptıracak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun...

kızlar ben 200 adet okudum,Allah dualarımızı kabul etsin...
yarın aşılama yaptıracak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun...

Allah kabul etsin canım saol yarın emenne olucak c.teside ben inşallah Allah yardımcımız olsun.buğün üst komşumun bebek mevlüdüne gittim kızlar hepimiz için dua edildi ve arkadaşım doğumda sen aklıma geldin senin için dua ettim dedi Rabbim kabul eder inşallah.

teşekkür ederim kartopu inşallah bizede anne olmak nasip olur ama bu sefer gerçekten çok üzüldüm..çok umutluydum..eşimde ilk defa bu sefer oldu galiba dedi..am kısmette yokmuş ne deyim..

canım umudunu yitirme herşeyde bi hayır vardır demekki zamanı gelmemiş Rabbim vaktini zamanını biliyo belkide dualarımız az geliyodur.bol bol dua edelim inşallah Allahım sana hepimize en kısa zamanda meleklerimizi nasip etsin pes etmek yok birgün hepimizin bebişleri gelicek ben inanıyorum ama zamanı belli değil sadece sabretmemiz lazım.hakkımzda hayırlı kılsın bebişlerimizi Yarabbim .

bengolecim neredesin merak ettim seni keseleri gördünmü bebişinin kalp atışını duydunmu.canım inşallah herşey güzel gider.

....................ALINAN........... OKUNAN............KALAN
egeli.............750..............580............ ........170
kartopu.........300.................300........... ...........0
pınar.............500.................267
gamsem.......100.......................100........ .......0
tatlıcık..........200..................100........ ..............0
estamp.........200..................200.......................0
gül...............100...................100....... ................0
ayşe c..........200...................200.............. ........0
ecrin.............400..................400........................0
emenne.........500..................400........... ...........100
özlem............100..................100..... .... .........0
sibel..............100
murse............750...................750........ ..........0
minaa............144...................144........ ...........0
bengole.........100....................100........ ...........0

kartıpu bugün yoğundum giremedim duamın 100 adeti kaldı onu bu gece kesin bitiricem gamsemde regl olduğu için benim sayımdan ona okundu diye yazdım duasını okurum ama nasıl olucak sen biliyorsan söylermisin canım

üzülme arkadaşım ne olur. ben dün hıdırellezde hepimiz için yasin ve meryem duasını okudum dua ettim. Yüce Rabbim bizimde bebişlerimizi kucağımıza verecek en kısa zamanda inşallah arkadaşım. sakın ümidini yitirme. napalım bizde Rabbimize karşı böyle sınav veriyoruz herhalde.

evet canım bende dün gece dileklerimi kağıda yazıp denize attım allah kabul eder inşallah dileklerimi

bildiğim kadarıyla özel bir duası yok arkadaşım. okuyabilirsen sela vakti gibi bir yasin oku niyetimizi söyleyerek.sonrada içinden geldiği gibi Yüce Rabbimize yalvar. bende anneme söyleyelyim oda yasin okusun.

nasılsın bu arada.seninde yoğun herhalde günlerin cenaze nedeniyle.

evet canım yoğunum eşimde şehir dışına gitmişti işede gitmek zorunda kaldım 750 okudum 100 kaldı gamseminkinide aldım ama bugün biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…