- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.081
gittiğim hastanedeki tüm hastalardan tüp bebek aşılama amh olsun testinide istiyorlar.
anladım canım tamam sagol sen hangi doktora gidiyorsunnn
tamam canım görüşürüz sonra.Evet yeni çıktı demişti benim doktorumda yeni derken ne kadar yeni bilmiyorum :) canım senin değerlerin çok güzel çıkmış maşallah çok sevindimşimdi çıkmam lazım öptüm
en son yeditepe cem beydi şimdi bahçeçciğe gidicem bitanem
[/QUOTE]cimcime_82.......................................hamişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş
estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05.............02/05....aşılama tarihi
kartopu
egeli.........................................................10/05
emenne............................................ .........24/05...........07/05.....aşılama tarihi
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87......................................................29/05
pancar
tatlıcık.......................................... ..........26/04
murse
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem
aolzpgeer
aren......................................................05/05 aşılama tarihi
kızlar benim 100 ü kim alıyorr.........
ececim ben okurum senin 100 bugün merak etme:))))
Tatlıcık çok teşekkür ederim allah razı olsun..bende kara kara düşünmeye başlamıştım..
kartopucum ne düşünüyosun bir iki ay daha bekliycekmisin ben adetten sonra bahçeciğe gidiyorum eşimle karar verdik
pınarcığım nasılsın hayatım. nasıl hissediyorsun kendini anne adayı olarak.
hehe vallah hiç bir değişiklik hissetmiyorum... miğdem bulansın diye parmak atacağım :)
bu ayda tutmayacak gibi ama bakalım..... vallah artık eskisi gibi kendime dert etmiyorum canım... çünkü olacağüına inanıyorum en geç ağustos ayında benm bebişim gelmiş olacak....:))) canım benim duaya devam etmem lazım kendinize iyi bakın...
kızlar ben bugün 500 okuyacağım son ana kaldığı içinki dediğim gibi okurumda..... kendime güvenim geldi bu duam bitsin tek kendim okuyacağım 4444 dü.... günde 500adet okumak 3 saat zaman alıyor... benim önümde hastalanma tarihime tam 7ggün kaldı....7günde okurum.... demin bir yazı büyük bir zat düşman eline geçmiş ve idam fermanı imzalanmış başka bir zat demişki kurtulmak için elinde ne var adamda sadece imanım var demiş. bu duayı vermiş eğer idam gününe kadar okumaı başarırsan kurtulursun demiş adm okumuş ve kurtulmuş... bende tek başıma okumaya çalışacağım..... niyetimde sizlerde muhakkak olacaksınız.... hadi ben kaçar duaya devam...... e yada geç hepimiz anne olacağız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?