Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
[/QUOTE]

İNŞALLAH BÜTÜN İSTEYENLER HAMİLE KALIR YARABBİİİ.... :Saruboceq: TONTİŞ TONTİŞ BEBİŞLER İNŞALLAH HAMİLE OLANLARA SAĞLIKLI VE RAHAT HAMİLELİKLER DİLİYORUM :CüvCüv:

...............ALINAN........... OKUNAN............KALAN
egeli.............750..............580............ ........170
kartopu.........300.................300........... ...........0
pınar.............500.................267
gamsem.......100.......................100........ .......0
tatlıcık..........100..................100........ ..............0
estamp.........200
gül...............100...................100....... ................0
ayşe c..........200...................200.............. ........0
ecrin.............400..................300........ ..............100
ece...............100
emenne.........500..................400........... ...........100
özlem............100..................100..... .... .........0
sibel..............100
murse............750...................750........ ..........0
minaa............144...................144........ ...........0
bengole.........100....................100........ ...........0

ay kızla misafir gelmesi düzenimi felaket bozdu...duaya daha bugün başlaya bildim dün temizlikden fırsat bulamadım çok şükür 267 okudum şimdi ara verdim birazdan devam edeceğim geriye kalanıda akşama kadar bitirmiş olurum........

kızlar ben bugün 500 okuyacağım son ana kaldığı içinki dediğim gibi okurumda..... kendime güvenim geldi bu duam bitsin tek kendim okuyacağım 4444 dü.... günde 500adet okumak 3 saat zaman alıyor... benim önümde hastalanma tarihime tam 7ggün kaldı....7günde okurum.... demin bir yazı büyük bir zat düşman eline geçmiş ve idam fermanı imzalanmış başka bir zat demişki kurtulmak için elinde ne var adamda sadece imanım var demiş. bu duayı vermiş eğer idam gününe kadar okumaı başarırsan kurtulursun demiş adm okumuş ve kurtulmuş... bende tek başıma okumaya çalışacağım..... niyetimde sizlerde muhakkak olacaksınız.... hadi ben kaçar duaya devam...... e yada geç hepimiz anne olacağız.....

kızlar merhaba,

ececiğim herşeyin hayırlısı olsun. biz bu işe seninle aynı zamanda başladık. aynı zamanda hamilede kalacağız inşallah canım.

Tatlıcık çok teşekkür ederim allah razı olsun..bende kara kara düşünmeye başlamıştım..

canım herşeyde bir hayır vardır.. bundada vardır... insaallah tüp bebek yöntmiyle gelecek bebişlerin. bu ay güzelce dinlen.. kafanı dağıt. hatta sende hastalanman bittiğinde kendini sık ve tüp bebek zamanına kadar tek başına bu duayı sende oku.... biz dua ederken bile adeta Allah la pazarlık ediyoruz.. kızlar kendimizi kandırıyoruz... canabı hakkı kandırmak mümkünmü haşa.... hepimiz en rahat okuyabileceğimiz şekilde duayı paylaşıyoruz. kendimizi kasmadan... hayır kasılacağızki duamız çabamız görülsünde daha çabuk kabul görsün...

hangimizin eşi aman ne okuyorsun der hiç birimizinki demez. dizi izlemek varken dua edilirmi edilmezsa bebekde böyle gelmek bilmez... kızlar bir dahaki ay gene okursak bu kadroyla bu duayı 1günde bitirecek şekilde okuyalım...... çalışanlar akşam 250 çok rahat okurlar 2 saat zaman alıyor... evde olanlarda 1000 okurlar.... 1günde bitirelim...bunun organizasyonunu yapalım böyle güzel bir duayı bir günde bitirerek canabı hakkımıza bebeği ne kadar istediğimizi ispat edelim......

....................ALINAN........... OKUNAN............KALAN
egeli.............750..............580............ ........170
kartopu.........300.................300........... ...........0
pınar.............500.................267
gamsem.......100.......................100........ .......0
tatlıcık..........200..................100........ ..............0
estamp.........200
gül...............100...................100....... ................0
ayşe c..........200...................200.............. ........0
ecrin.............400..................400........................0
emenne.........500..................400........... ...........100
özlem............100..................100..... .... .........0
sibel..............100
murse............750...................750........ ..........0
minaa............144...................144........ ...........0
bengole.........100....................100........ ...........0

ece den 100 adeti alıp tatlıcığa ekledim kızlar

Son düzenleme:
kartopucum ne düşünüyosun bir iki ay daha bekliycekmisin ben adetten sonra bahçeciğe gidiyorum eşimle karar verdik

hayırlı olsun arkadaşım. ben bu ayda bekliyorum. haziranda da yaptıramam çünkü 12 haziranda tatile çıkıyorum inşallah. eğer o zamana kadar bebişim kendiliğinden gelmezse (ki gelecek inşallah ben inanıyorum) ve kısmet olursa temmuz gibi denemeyi düşünüyoruz bizde. herkes ve hepimiz için hayırlısı olsun canım.

pınarcığım nasılsın hayatım. nasıl hissediyorsun kendini anne adayı olarak.

hehe vallah hiç bir değişiklik hissetmiyorum... miğdem bulansın diye parmak atacağım :)
bu ayda tutmayacak gibi ama bakalım..... vallah artık eskisi gibi kendime dert etmiyorum canım... çünkü olacağüına inanıyorum en geç ağustos ayında benm bebişim gelmiş olacak....:))) canım benim duaya devam etmem lazım kendinize iyi bakın...

inşallah canım. hayırlısı olsun tekrar. Dualarımızı ALLAH KABE de edilen dualarla bir tutup kabul etsin inşallah. AMİNNNNNNNNNNN

canım bende senın düşündüğün gibi yapamyı düşünüyordum denıyecem okuyabılırsem bende 4444 okuyacam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…