Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım problemin varmı yani benim gibi yumrta rezervi azlığı yada başka birşey

valla ilk başta yoktı git gide sorun artıyor..yumurtalarım kalitesiz her ay yumurtlama düzenli olmuyor galiba..ilaçla yumurtlama sağlanıyor ama ondada tutmadı..bir de pıhtılaşma var bende tutsa bu seferde düşük ihtimali var hayırlııs allahtan diyorum bakalım artık kısmet..

Hayırlısı bitanem hepimiz için ben tüp bebek tedavisinden çok korkuyordum ama yaş 37 olunca daha fazla beklemek istemedim kafam çok karışıktı yeni karar verdim. sende zamanı gelince karar verirsin. Allah ol dediğinde hepsi bahane olacak . Hepimiz hakkında hayırlısı olsun

amin inşallah doktor bana 3.aşılamaya gerek yok dedi tüp bebeğe geçelim demişti..bu ay dinlenirim muhtemelen bir dahaki ay belki tüpe geçeriz...allah büyüktür..hayırlısı olsun hakkımızda inşallah..anne baba olmayı bizede hayırlı kılsın rabbim..:Saruboceq:

Canım problemin varmı yani benim gibi yumrta rezervi azlığı yada başka birşey

canım rahım filmınden korkma sakınn abartılcak kadar degıl 2-3dk nbi işlemm anlamıyorsun bıle canımm.yumurta rezervi azlığı nasıl oluyorr.kafama takıldıbilmiyorumkismile bende pko vaar tedavıye ara verdım acaba devammı etsem

Canım kanda amh hormonum 0,7 çıktı 0.8 ve daha azı yumurta rezervinde azalma olduğunu gösteriyor. normalde 1 ve yukarısında olmalı

Amin bitanem :Saruboceq: bencede 1-2 ay ara verip kafanı toplarsın sonra tüp bebeği denersin ankarada nerede yaptırmayı düşünüyorsun

ececiğim inan üzüldüm ümitle bekliyordum senden gelecek güzel haberi ama elimizden birşey gelmiyor Rabbim herkesin gönlünü hayalini biliyor elbet dualarımız ulaşacak ona ve sonunda güldürecek yüzümüzü

Ececim sakın aşılaman tutmadı diye üzülme zamanı değilmiş burda kk da neler okudum insanlar anne olmak için ne kadar çabalamış biz daha yolun başındayız daha tüp bebek denemedik tüp bebekte başarı oranı aşılamaya göre daha yüksek Allah sağlıklı evlad versin hepimize inşallah

Canım kanda amh hormonum 0,7 çıktı 0.8 ve daha azı yumurta rezervinde azalma olduğunu gösteriyor. normalde 1 ve yukarısında olmalı

hı anladım canım benım doktorumda tedavıye başlarken hormoın testi istedi acaab onun içinde bu test varmıydı gercı testım güzel çıkmıstı.

İnşallah bitanem ilk adetimden sonra doktora gideceğiz tüp için bakalım ne diycek sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendini

ben iyiyim ssağol canım. bilmiyorum sanki olmamış gibi geliyor, içimde bir dolgunluk hareketlilik hissediyorum, ilaç kullandığım zaman yumurtalar gelişirken gibi. acaba çatlamadı mı diye düşünüyorum. dün aşılama zamanıda ultrasonsondan baktığında orada bir büyük yumurta duruyor gibiydi. ona taktım işte şimdi de:)

Canım takılma hiçbirşeye artık bekleme zamanı ilaçlardan o dolgunluk. Aşılamadan sonra sanki benim içim hava doluydu :) Olumlu düşün sakın stres yapma kendine hayırlısıyla güzel haberini alacağımıza inanıyorum Çatlamasa zaten doktor aşılama yapmazdı ii şeyler düşün bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…