- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.161
mrb sizinde aşılama olduktan sonra karnınız ağrıyomu şişkinlik oluyomu çok merak ediyorum yada içtiğim progestandan dolayımı acaba...
biraz sonra çıkacağım işten eve gitmeden girip bakayım dedim.
egeli hastalanmışsın, arkadaşım.bu ay tedaviye başlıyormusun?
senin okuyamıyacağını anlayınca hemen annemi aradım söyledim. o yada babam okuyup duasını yapacaklar hayatım merak etme sen.
bazen hiç takmıyorum bu çocuk meselesini. Bazen de bebek kelimesi bile beni ağlatmaya yetiyor. bu pazar anneler günü. Hamilelerimizin şimdiden anneler gününü kutluyorum. Allahım ne olursun bizlere de bir sonraki anneler gününde kucağımıza almış bebeklerimizi kokluyorken geçirmemizi nasip et .Yalvarıyoruz sana bize de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip et Allahım. nmafoldumben
mrb sizinde aşılama olduktan sonra karnınız ağrıyomu şişkinlik oluyomu çok merak ediyorum yada içtiğim progestandan dolayımı acaba...
ben önceleri ALLAHIM bebeğim olsun diye dua ediyordum ama artık ALLAHIM sen hayırlısı neyse onu ver diyorum ablamın 2 hamileliğinde rutin dr.kontrolüne gitti herşey normal ertesi gün bebiş kıpırdamıyor hemen dr.arıyor oda çağırıyor kalbi durmuş 4.5 yada 5 aylıkdı sebebini öğrenmek için dr normal doğum yapıyor kaç ünite hatırlamıyorum suni sancı veriyor acı çeke çeke cansız yavrusunu doğğuruyormu desem kelime bulamadım çok üzüldük hep hayırlı ve sağlıklı isteyelim nedeninide bulamadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?