Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar duamız mutlaka yapılsın ben regl olduğum için okuyamıycam yasini ama bugün okunması gerekiyor

biraz sonra çıkacağım işten eve gitmeden girip bakayım dedim.

egeli hastalanmışsın, arkadaşım.bu ay tedaviye başlıyormusun?

senin okuyamıyacağını anlayınca hemen annemi aradım söyledim. o yada babam okuyup duasını yapacaklar hayatım merak etme sen.

ece merhaba canım nasılsın, moralin düzeldimi biraz. sıkma kendini ve sakın bırakma herşey yoluna girecek arkadaşım merak etme.

mrb sizinde aşılama olduktan sonra karnınız ağrıyomu şişkinlik oluyomu çok merak ediyorum yada içtiğim progestandan dolayımı acaba...

mrb sizinde aşılama olduktan sonra karnınız ağrıyomu şişkinlik oluyomu çok merak ediyorum yada içtiğim progestandan dolayımı acaba...

canım şişkinlik agrılar çok normal bak ben tüp bebek yaptırdım şuan 1 aylık hamile sayılırım hala kasıklarımda ara ar agrı oluyor doktor normaldir dedi canını sıkma dikkat et kendine

bazen hiç takmıyorum bu çocuk meselesini. Bazen de bebek kelimesi bile beni ağlatmaya yetiyor. bu pazar anneler günü. Hamilelerimizin şimdiden anneler gününü kutluyorum. Allahım ne olursun bizlere de bir sonraki anneler gününde kucağımıza almış bebeklerimizi kokluyorken geçirmemizi nasip et .Yalvarıyoruz sana bize de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip et Allahım. nmafoldumben

dr. aradım p.tesi için randevu aldım bakalım ne diyecek.Sana iyi tatiller arkadaşım annen ve babanın yüreğine sağlık ALLAH en kısa zamanda minik minik torunlarını sevmeyi nasip etsin canımkaydirigubbakcemile3

Selam herkeze dun Dr gec geldım sonrada yorgunlukdan uyumus kalmısım bebısım gayet ıyımıs kılosu 3.200 olmus massallah nts sonucum cok ıyı cıktı sancı falan cıkmadı ama cok agrım oluyo nedense bu cumartesı bıdaha bakalım pazartesı alırız dedı dr cok heyecanlıyım vede cok korkuyorum 38+0 olacak yanı 38 bıtırmıs olacagız erken degıl dımı kızlar bı sorun olur dıye cok korkuyorum ama az kaldı 3 gun sonra canıma kavusacagım onu koklayıp opecegım bunları dusundukce daha cok sabırsızlanıyorum annecım bıtanem annen senı beklıyo bebegım senı cok özledık allahın ıznıyle 3 gun ssonra kollarımdasın bebegım 3 gun daha dayan allahım hepımızın yavrusunu melegını kucaklarımıza almak nasıp etsın kızlar suandakı heyecanımı tahmın bıle edmezsınız pazartesıden sonra yepyenı bı hayat benı beklıyohem bunun tedırgınlıgı hemde sevıncı ıcındeyım duygularım cok karmasık bu ucgunde sızlerın fıkırlerıne ve yazılarınıza cok ıhtıyacım var allah hepınıze suanda ıcınde bulundugum bu guzel duyguyu yasatsın ınsallah kendınıze ıyı bakın öpuyorum sızlerı ve bebıslerınızı...

Bu yazıyı hamileyiz.biz den bir arkadaş yazmış. Okurken çok kötü oldum. Biz de bu duyguları bu heyecanı yaşabilecek miyiz? ona kavuşacağımız son 3 günü sayıp hayallere dalabilecek miyiz? mafoldumben

özlemcim umudumuzu kaybetmiyoruz hepimiz yavaş yavaş hamile kalıcaz dualarımızla listemiz her ay 2 şer 3 er hamiş diye yazılacak inanıyorum canım

ben önceleri ALLAHIM bebeğim olsun diye dua ediyordum ama artık ALLAHIM sen hayırlısı neyse onu ver diyorum ablamın 2 hamileliğinde rutin dr.kontrolüne gitti herşey normal ertesi gün bebiş kıpırdamıyor hemen dr.arıyor oda çağırıyor kalbi durmuş 4.5 yada 5 aylıkdı sebebini öğrenmek için dr normal doğum yapıyor kaç ünite hatırlamıyorum suni sancı veriyor acı çeke çeke cansız yavrusunu doğğuruyormu desem kelime bulamadım çok üzüldük hep hayırlı ve sağlıklı isteyelim nedeninide bulamadılar

Tugce hanim ben iki oglumdada korunmadigim ay hamile kaldim ben cok cabuk hamile kaliyorum ama her insan farkli kizkardesim aksine 6 ay sonra hamile kaldi daha dur bakalim ne zamandir istiyorsunda olmuyor 1 sene korunmadigin halde hemile kalmazsan o zaman sorun yap üzül bu ay olmadiysa devam et önemli olan saglik bence senin mutlaka bebegin olacak sen denemeye devam et üzülme sakin

Yazan bir başka mesaj hamileyiz. bizdeki

ya işte kötü oluyorum böyle şeyleri okuyunca. millet korunmayı bıraktığı ay hamile kalıyor. baksana bayana. 6 ay bile uzun bir vakit vermiş bebek için. gel de üzülme kaderine...

benimde dün karnımda bir dolgunluk bir hareketlilik var gibiydi. bugün o yok ama birden bir ağrı girdi yarım saat önce ve hala çok ağrıyor. acaba diyorum yumurtam çatlamadı mı ya.

benimde öyle oldu canım. 3,5 aylıkken bebeğimde hidrops oluşması nedeni ile suni sancı ile gebeliğim sonlandırıldı. ve daha da kötüsü bebeğim canlıydı. çok kötü zamanlardı benim için. benimde nedeni bulunamadı. çok istiyorum tekrardan çok stres yapıyorum sonra biryandanda korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…