Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

insanoğlu nelere dayanıyor ilk önceleri düşük bile olsa hamile kalsam diyordum ne saçma daha çok acı çekeceğim farkında değildim ALLAH sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

bjk ozlemm canım üüzlme yaaa inş.bizde hamıle kalcz moralını bozma sakınnn.inş.biizm meleklerimizde gelcek

kızlar şuan yadıklarınızı okudum çok kötü oldum yaa lütfen kötü düşünmeyin canım ya ne diyecegimi bilemiyorum bende kaybetmekten korktugum için bebeyimi sevmeye ve ona fazla baglanmak istemiyorum ama bazen eşim diyor ki allahın taktiri ilahisi bakarsın dogar büyür ölür bakarsın allah uzun ömür veriri sakın bunları kafana takma diyor ama elimde degil şimdiden bile içimde acabalar var

bu nedende sizde allah sıgının inşallah hayırlısı ile anne olursunuz hepinizin gönlimden tek geçen şuan sizler için allaha dua ediyorum ve size hayırlı evlatlar versin sakın üzülmeyin ve kendinisi strese koymanın herzaman stres bebegin olmasını engeller sakın unutmayın bunu bakın eşimin amcasının oglu var 19 yıllık evliler ve allah onlara okadar para vermişki anlatamam evlerinde adan z ye kadar herşey var ama bebekleri yok birgün kaynının çocugu oldu ve bizde gittik hayırlı olsunu ben yeni gelin dim kadın kocasının kardeşini hiç kucagına almadı ve gözleri dolmuştu o an kadına çok acıdım ve hiç aklımdan çıkmadı onun için dua edin canım arkadaşım ne olur allahtan ümidinizi kesmeyin

Canım biliyosun aynı şeyleri yaşadık senle bende bir taraftan hayırlısıyla hamile kalayım diyorum bir taraftanda korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan hakkımızda hepimizin hayırlısı olur inşallah

Canım biliyosun aynı şeyleri yaşadık senle bende bir taraftan hayırlısıyla hamile kalayım diyorum bir taraftanda korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan hakkımızda hepimizin hayırlısı olur inşallah

canım kardeşim sakın üzülme inşallah allah hayırlısı ile san evlat veriri bu defe uzun ömür veriri bebeyine dua edin hayırlı ve saglıklı evlatlar için allah sizinle olsun hiç moralinizi bozmayın herşeyde bir hayır vardır

Sağol canım Allah razı olsun Allah senin ve tüm hamilelerin sağlıkla çocuklarını kucağına almayı kısmet etsin inşallah. Ben bu ay başlıyorum tüp bebek tedavisi zormu bengolacım

Kızlar merhaba ben uzun sÜredır gıremedım ınt.e ızındeydım.benımde 4 mayıs ıtıbarıyle 2cı aŞılamam oldu.sÜreÇ 23 gÜnÜmÜ aldı.bu kezde tam Çatlatma ıĞnesını yaprıcaĞm gÜn (kontrole gıttıĞımde) yumurtamın ÇatlamıŞ olduĞunu ÖĞrendım.bu ay hem geÇ gelıŞtı hemde kendısı Çatladı.Şımdı beklemedeyım.

sağol canım allah razı olsun allah senin ve tüm hamilelerin sağlıkla çocuklarını kucağına almayı kısmet etsin inşallah. Ben bu ay başlıyorum tüp bebek tedavisi zormu bengolacım

canım arkadaşım allah hayırlı ugurlu etsin inşallah emeyin boşa çıkmaz bu arada korkma sakın aşılama gibi acı çekiyorsun sadece yumurta topla işleminde biraz canın acıyor am aynı saat ayaga kalkıyorsun hiç merak etme canım ben çok korkuyordum ama sonra işlemler yapıldıktan son bumu bukadar mı bitt mi dedim doktora korkuttular beni am okadar korkacak kadar degil miş

kendini hiç strese koyma tatlım bol bol dua et

Arkadaşlar ben esra 22yaşındayım 4.5yıllık evliyım 10gün önce aşılama yaptırdım heycanla bekliyorum benide aranıza alırsanız sevinirim:))

aramıza hoşgeldin... aşılamadan sonra genelde hafif bir ağrı oluyor ve tedavi süüresindede yumurtalar büyürken ağrı yapıyor benimilk tedavide öyle ağrım vardıki böbreklerime baktırmak için doktora gitmişdim korkudan.... şimdi sanırım bünye alıştı eskisi gibi ağrı olmuyor....

kızlar geçmişi okudumda çok duygulanmışsınız.. kıyamam sizlere..... belki hemen değil ama ben canı yürekden hepimizin anne olacağına inanıyorum.. dualarımız bize sağlıklı sıhatli bebiş olacak dönecekdir... Allah ım hepimize gönlümüzdeki evladı versin...

canım inşaallah tutar..... sanırım snede 16da haber vereceksin... inşaallah sendende güzel haberler alacağız....

kızlar ben bu ay sanırım çok strese gireceğim:)))) eşime ayın 16da hastalanmam lazım dedim.... 14dünde diye demedimki olurda hamiş olursam 15de süpriz olsun diye...

egeli canım seninde tedavin hayırlı geçer inşaallah tez zamanda doğal yoldan bebişine kavuşursun.....

canım senin tatilin ne zaman bitiyor... birde öyle kötü şeyler düşünüp kendini strese sokma... olacağı olan olur üzülmek bertaraf etmez sadece yorar... tek yapacağın elini karnına koyup bol bol dua etmek duanda bizede yer vermeyi unutma olurmu....

Pınarcım hayırlısıyla inşallah güzel haberleriniz alırız bitanem

Sağol canım Allah razı olsun Allah senin ve tüm hamilelerin sağlıkla çocuklarını kucağına almayı kısmet etsin inşallah. Ben bu ay başlıyorum tüp bebek tedavisi zormu bengolacım

canım kesin başlıyormuşsun hayırlı uğurlu olsun.... Allah ım bebişini kucağına almayı sanada hepimizede nasip etsin. tedavine nerede başlayacağına karar verdin mi..

Pınarcım hayırlısıyla inşallah güzel haberleriniz alırız bitanem

gerçekden çok stres yaptım.. bu ay olmazsa bir aşılama daha olmazsa bir ay ara o arada tatil ve tüp bebek :)))) yarın kızkardeşimin bebeğinin kırkı var ona gideceğim.. şimdi herkes ne oldu diye sorup duracak benki böyle şeyleri takmazdım şimdiden bunu düşünmeye başladım .....

canım benim dr.um aşılamamı haziranda demişdi gelinde ameliyatının videosunu göstereyim size dedi bayılmadan bakabilirsem:)))) inşallah aşılaman tutarda eşine hayatının sürprizini yaşatırsın

canım kesin başlıyormuşsun hayırlı uğurlu olsun.... Allah ım bebişini kucağına almayı sanada hepimizede nasip etsin. tedavine nerede başlayacağına karar verdin mi..

Sağol bitanem. Bu adet bitiminde gidiyorum kesin karar verdik bitanem yaşımdan dolayı beklemeyelim dedik. Bahçeci ye gideceğiz hayırlısı hakkımızda artık gerisi kısmet.

oh ne güzel herkez gelmiş....ay vallah geçmişi okuyunca bir hüzün sardı beni... şöyle yeşil gözlü sağlıklı sıhatlı bir bebiş istiyorum çokmu şey istiyorum diye bazen düşünüyorum... ay ben neden bugün bukadar karamsar oldumki... iyikş varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…