- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.181
benimde öyle oldu canım. 3,5 aylıkken bebeğimde hidrops oluşması nedeni ile suni sancı ile gebeliğim sonlandırıldı. ve daha da kötüsü bebeğim canlıydı. çok kötü zamanlardı benim için. benimde nedeni bulunamadı. çok istiyorum tekrardan çok stres yapıyorum sonra biryandanda korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan.
benimde öyle oldu canım. 3,5 aylıkken bebeğimde hidrops oluşması nedeni ile suni sancı ile gebeliğim sonlandırıldı. ve daha da kötüsü bebeğim canlıydı. çok kötü zamanlardı benim için. benimde nedeni bulunamadı. çok istiyorum tekrardan çok stres yapıyorum sonra biryandanda korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan.
Canım biliyosun aynı şeyleri yaşadık senle bende bir taraftan hayırlısıyla hamile kalayım diyorum bir taraftanda korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan hakkımızda hepimizin hayırlısı olur inşallah
canım kardeşim sakın üzülme inşallah allah hayırlısı ile san evlat veriri bu defe uzun ömür veriri bebeyine dua edin hayırlı ve saglıklı evlatlar için allah sizinle olsun hiç moralinizi bozmayın herşeyde bir hayır vardır
sağol canım allah razı olsun allah senin ve tüm hamilelerin sağlıkla çocuklarını kucağına almayı kısmet etsin inşallah. Ben bu ay başlıyorum tüp bebek tedavisi zormu bengolacım
Arkadaşlar ben esra 22yaşındayım 4.5yıllık evliyım 10gün önce aşılama yaptırdım heycanla bekliyorum benide aranıza alırsanız sevinirim:))
Kızlar merhaba ben uzun sÜredİr gİremedİm İnt.e İzİndeydİm.benİmde 4 mayıs İtİbarİyle 2cİ aŞılamam oldu.sÜreÇ 23 gÜnÜmÜ aldı.bu kezde tam Çatlatma İĞnesİnİ yaprıcaĞm gÜn (kontrole gİttİĞİmde) yumurtamın ÇatlamıŞ olduĞunu ÖĞrendİm.bu ay hem geÇ gelİŞtİ hemde kendİsİ Çatladı.Şİmdİ beklemedeyİm.
canım arkadaşım allah hayırlı ugurlu etsin inşallah emeyin boşa çıkmaz bu arada korkma sakın aşılama gibi acı çekiyorsun sadece yumurta topla işleminde biraz canın acıyor am aynı saat ayaga kalkıyorsun hiç merak etme canım ben çok korkuyordum ama sonra işlemler yapıldıktan son bumu bukadar mı bitt mi dedim doktora korkuttular beni am okadar korkacak kadar degil miş
kendini hiç strese koyma tatlım bol bol dua et
kızlar ben bu ay sanırım çok strese gireceğim:)))) eşime ayın 16da hastalanmam lazım dedim.... 14dünde diye demedimki olurda hamiş olursam 15de süpriz olsun diye...
egeli canım seninde tedavin hayırlı geçer inşaallah tez zamanda doğal yoldan bebişine kavuşursun.....
Sağol canım Allah razı olsun Allah senin ve tüm hamilelerin sağlıkla çocuklarını kucağına almayı kısmet etsin inşallah. Ben bu ay başlıyorum tüp bebek tedavisi zormu bengolacım
canım inşaallah tutar..... sanırım snede 16da haber vereceksin... inşaallah sendende güzel haberler alacağız....
Pınarcım hayırlısıyla inşallah güzel haberleriniz alırız bitanem
kızlar ben bu ay sanırım çok strese gireceğim:)))) eşime ayın 16da hastalanmam lazım dedim.... 14dünde diye demedimki olurda hamiş olursam 15de süpriz olsun diye...
egeli canım seninde tedavin hayırlı geçer inşaallah tez zamanda doğal yoldan bebişine kavuşursun.....
canım kesin başlıyormuşsun hayırlı uğurlu olsun.... Allah ım bebişini kucağına almayı sanada hepimizede nasip etsin. tedavine nerede başlayacağına karar verdin mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?