- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.201
gerçekden çok stres yaptım.. bu ay olmazsa bir aşılama daha olmazsa bir ay ara o arada tatil ve tüp bebek :)))) yarın kızkardeşimin bebeğinin kırkı var ona gideceğim.. şimdi herkes ne oldu diye sorup duracak benki böyle şeyleri takmazdım şimdiden bunu düşünmeye başladım .....
Sağol bitanem. Bu adet bitiminde gidiyorum kesin karar verdik bitanem yaşımdan dolayı beklemeyelim dedik. Bahçeci ye gideceğiz hayırlısı hakkımızda artık gerisi kısmet.
canım benim dr.um aşılamamı haziranda demişdi gelinde ameliyatının videosunu göstereyim size dedi bayılmadan bakabilirsem:)))) inşallah aşılaman tutarda eşine hayatının sürprizini yaşatırsın
gül hayırlı olsun bu sefer mutlaka olacak inanıyorum sen hepimizden fazla çaba harcadın
senin ikizin olacak:)))) biri kız biri erkek oldumuda oh ne güzel:))) inşaallahh....
ne sadist doktormuş:)))) ay ben olsam hayatda izleyemezdim.... artık hsg çektirdin dimi sorun kalmadı tamamen temzilendi.. belkide hazirana kadar kendiliğinden gelecek bebişimiz...
Haklısın bitanem beni en son görümcem arayıp ii niyetinden tüp bebek yaptırsanıza dediğinde 3 gün bunalıma girmiştim ii niyetlerinden sorsalarda biz kötü oluyoruz. İnşallah bu aşılama tutar o süper fikirlerinle eşine müjdeyi verirsin canım
acaba diyorum benmi çok abartıyorum hayır ama çok ağrıyo patlıcak gibi oluyorum allahım bütün isteyenlere nasıp etsin benim12de belli olucak ilk aşılama olduğundan pek umudum yok ama bellide olmaz
acaba diyorum benmi çok abartıyorum hayır ama çok ağrıyo patlıcak gibi oluyorum allahım bütün isteyenlere nasıp etsin benim12de belli olucak ilk aşılama olduğundan pek umudum yok ama bellide olmaz
ecrin canım nasılsın doktora gittinmi.. ne yaptın ilaçları......
inşallah hayatım bugün ilk günü yarın b.ç.t kullanayım diyorum bellimi olur dimi
aldık alacağımız kiloları kullan tabiki ama inciri ihmal etme... sabahları 5 adet incir kaynatıp içmek bizim karışımdan daha iyimiş...
sagol sen nasılsın canımmm.yarın gitcem inş.klomen bu akşam bitiyıor canım
sagol sen nasılsın canımmm.yarın gitcem inş.klomen bu akşam bitiyıor canım
ben diyetteyim 10 gündür 3 kg verdim canıminciri sütle kaynatın diyorlar öylemi yapayım birde ceviz yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?