Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Haklısın bitanem beni en son görümcem arayıp ii niyetinden tüp bebek yaptırsanıza dediğinde 3 gün bunalıma girmiştim ii niyetlerinden sorsalarda biz kötü oluyoruz. İnşallah bu aşılama tutar o süper fikirlerinle eşine müjdeyi verirsin canım

Sağol bitanem. Bu adet bitiminde gidiyorum kesin karar verdik bitanem yaşımdan dolayı beklemeyelim dedik. Bahçeci ye gideceğiz hayırlısı hakkımızda artık gerisi kısmet.

senin ikizin olacak:)))) biri kız biri erkek oldumuda oh ne güzel:))) inşaallahh....

canım benim dr.um aşılamamı haziranda demişdi gelinde ameliyatının videosunu göstereyim size dedi bayılmadan bakabilirsem:)))) inşallah aşılaman tutarda eşine hayatının sürprizini yaşatırsın

ne sadist doktormuş:)))) ay ben olsam hayatda izleyemezdim.... artık hsg çektirdin dimi sorun kalmadı tamamen temzilendi.. belkide hazirana kadar kendiliğinden gelecek bebişimiz...

artık hepimiz bu işe çok odaklandığımızdan dolayı iyi niyetlede sorulmaasını istemiyoruz... oluyorda biz yapmıyoruzz sanki... ne soruyorsunuz diye dşünüyor insan...... ya birde iki dayımın eşi gelecek bebişleri 3 aylık e bizim bebişde var büssürü bebiş içinde soracaklar dahada üzüleceğim....

acaba diyorum benmi çok abartıyorum hayır ama çok ağrıyo patlıcak gibi oluyorum allahım bütün isteyenlere nasıp etsin benim12de belli olucak ilk aşılama olduğundan pek umudum yok ama bellide olmaz

acaba diyorum benmi çok abartıyorum hayır ama çok ağrıyo patlıcak gibi oluyorum allahım bütün isteyenlere nasıp etsin benim12de belli olucak ilk aşılama olduğundan pek umudum yok ama bellide olmaz

ben aşılama olduğumda hiç ağrım olmamışdı.emennenin aşılamasıbugün 11 de idi nasıl acaba

canım benim ilk aşılamamda sanki birisi sağ böbreğimi elbezi sıkar gibi sıkıyordu:)))) yan yatamıyordum sanki içimden diğer tarafıma düşecek gibi geliyordu... inan doktora bile gittim hatta taşmı diye düşündüm hamile olma olasılığı olduğundan renkli ultrasonla bakmışlardı bir ton suu içirip ama tertemiz çıkmışdı doktor ilaçlardan demişdi.. şimdi de ağrı yapıyor ama okadar yapmadı..... içini rahat tut yumurtlamadan kaynaklanıyor..

bu arad az zamanın kalmış öğrenmene bellide olmaz ilk aşılamada tutanlarda oluyor.... hadi bakalım Allah ım gönlündeki bebişi nasip etsin inşaallah.....

egeli canım sen bence aşılamaya kalmadan hamiş kalacaksın.....

sagol sen nasılsın canımmm.yarın gitcem inş.klomen bu akşam bitiyıor canım

aman ihmal etme.... en azından çatlatma iğnesi olursun belkide bir bakmışsın hamiş kalırsın..... bu arad hanidoktorlar diyorya çatlatma iğnesinden sonraki gün şu saatte ilişkiye girin diye.... aslında ogün girmekde fayda varmış.. bazıların iğneden hemen çatlıyormuş... ertesi gün geç olabiliyormuş. iğneden sonra 3gün mutlaka ilişkiye girin dedi geçen tv de bir doktor.... fazla ilişkiden zarar gelmez bende iğneyi olduğunda bunu da sor doktoruna....

diyorki hani sperm biriksin nede olsa 36 saat sonra çatlatıyor iğne o nedenle ilişki olmasın ama nerden bilebilirizki 36 saatten önce çatlamayacak.... kısacası insanın bir gıdım aklı var onuda alıyorlar...

ben diyetteyim 10 gündür 3 kg verdim canıminciri sütle kaynatın diyorlar öylemi yapayım birde ceviz yiyeceğim

sütü duymadım ibrahim saraçoğlumuydu neydi unuttum şimdi soyadını onun sitesinde okumuşdum... adetde başlanıp kullanılmalıymış bu şekilde hamiş kalan varmış... ben üşengeçliğimden hiç yapmadım:))) dur sitesini balayımda kopyalayayım sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…