- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.261
parçamı alıyorlar canım daha once hiç duymamaıstım dger dpktorum istememıstı bu doktorum istedi.
canım aşılamadaki gibi o kadar basit bir işlemki orayı açıp iki dakikada yüzeyden örnek alıyorlar parça falan değil inan hissetmiyorsun bile acısız ağrısız bir işlem hiç bir zorluğu yok genel kontrol için istemiş tir
yasin 41
fetih 41
nas 1000
felak 1000
salavat 1000
tefriciye4444
tevhit 1000
duaları paylaşalım
gamsem..........................................
Egelİ......10 yasin, 10 fetih, 300 nas,300felak, 1000 tefriciye, 300salavat, 300 tevhid
Tatlıcık.......................................... ...
kartopu.....5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
bjközlem...5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
gül1973.....5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
gül senide ekledim listeye
canım niyet duamızda ortak hepimiz için olsun olurmu. kartopucum 1 haftadır sigara içmiyorum kendime inanamıyorum başaracağımı düşünmemiştim ne yalan söyliyim :)
tefriciyede yapılan ortak duayı yaparız yine.sigara içmemenede çok sevindim canım. evlatlarımız için herşeye değer.inşallah bir an önce kavuşuruz bebişlerimize.
yaa yanlışmı biliyorum kaysede aşılama olmuştu dimi??? acaba sonucu nolduu??? inşallah o da mutlu haberi verirde hepimizi sevindirir....
egelim benim şimdi yarın gün olarak düşünürsek 4. günüm oluyo sence geç kalmış olmazmıyım gerçi saat hesabı yaparsak 3. gün olur...
bide ben b.ç.t. yede başladım bi çok kişi yazmış klomenle aynı anda kullandıklarında fazla yumurtaları olmuş inşallah bi zararı olmaz bende.... takiplerde bi farklılık görürsem burdan yazarım sizde aynı anda b.ç.t yersiniz aşılama sürecinde...
ecrin tedavin hayırlı olsun canım.smear testi için korkulacak birşey yok. vajinadan akıntı alıyor bir çubuk yardımı ile o kadar.zaten her kadının senede en az bir kere yaptırması gereken bir test . eşin ameliyat olana kadar senin değerlerinle ilgilenir doktor. ameliyat sonrası bir bakmışsın bebişin karnında inşallah.
bu arada ecrin sen de katılmak istermisin dualara.???????
günaydın arkadaşlar bende duanıza katılmak istiyorum 250 tefriciye 100 ihlas 100 nas 100 felak 100 selavat ve bilmiyorum okumamı istediğin başka varsa seve seve okurum
hep dualarımdasınız Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatacak inşallah
Bu arada Murse bugün yine kanda baktıracaktı inşallah değeri yükselmiştir şuan onun için dua ediyorum hepinizi çooooooooook seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?