Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar buarada eşinde sperm sorunu olan varmı bengolede ilaç varmış onu göndermek istiyomuş eşinden kalma haber verirmisin demişti bana sizlerinde haberi olsun..

hoşbulduk canım saol aminnn enkısa zamanda Rabbim sizlerede nasip etsinnnnnn dualarımızla olucak yeterki umudunuzu kesmeyin ....neolur Rabbime dau edin ..

amin canım çok sagoll.

kızlar buarada eşinde sperm sorunu olan varmı bengolede ilaç varmış onu göndermek istiyomuş eşinden kalma haber verirmisin demişti bana sizlerinde haberi olsun..

benım eşimde sprem sorunu varr ama oda varkoselden amelıyat olması lazımmıs doktor ilaç falan vermedı.ama nedensee eşim amelıyat olmamakta ısrar ediyorr ekimde olcakmıssklava: benide delı edoıyor yaaadelikafadulden

tatlıcık yapamadım ayyy ne beceriksizim olmuyo

Murseciğim tatlıcığın yolladığı linki tıkla çizelge çıkıyor onu sağ tıkla resim URLsini kopyala var onu tıkla sonra profil düzenlede en sonda çizelge var oraya tıkla yapıştır de en altta kaydetle çık canım

ecrincim olsun olmam dememiş sonuçta belki ozamana kadar kendiliğinden hamişş kalırsın...

yaa oylede ne varkı ekıme kadar bekletıryo benımde sınırımı bozuyor olsaya erkenden niye olmuyorkı.belkı şimdi olsa belkı ekımdeaşılama olur benımdee.c.tesi doktorumda aşılama dedı.tam pkosun dedı çoccugun olmaz degıl olur ama aşama aşama gitcez dedı.tedavın uzun sürebılır ama gebe kalabılırsın dedı.zaten tedavım uzun sürcek niye olmuyorkı erkenden amelıyatı.şimdi kan tahlıllerım yapılcak bide smiar testı bakalım nolcaak.yaa kusura bakma yaa sinirlerm cok bozuk boylee amelıyat aklıma geldıkce tutamıyorum kendımımafoldumben

ecrinciğim kendini bu kadar hırpalama, bak yaşınızda küçük hem senin hem eşinin. doktorun dediği gibi aşama aşama gidin herşeyde bir hayır vardır kardeşim. üzülme Yüce Rabbim nezaman ol derse o zaman olur.

yaa oylede canım nebılım yaa zaten beklıyecem yaa onun için galıbaa birzz stres yaptım kendımee.enaz 3ay beklenmıyormusyaa galıba o yüzden bidee pko var yumurtlama sorunum var acaba yumurtlayacam mı diyede merak edıyorum ve bırn once tedavıye başlıyalım istiyorum.bakalım ben şimdi şu testlerı falan yaptırayımm belki görür ne kadar cabaladıgımıda ellını cabuk tutar cok sagol canım yaa

çizelgen çok güzel canım inş.bizede böyle çizelge yapmak nasip olurr

yasin 41
fetih 41
nas 1000
felak 1000
salavat 1000
tefriciye4444
tevhit 1000
ihlas 1000

duaları paylaşalım

gamsem.....................2yasin , 3fetih ,100 nas ,100felak, 100 tefriciye , 100 salavat ,100 tevhid.., 100ihlas
OKUNAN..................
Egelı.........................10 yasin,10 fetih, 300 nas ,300felak, 1000 tefriciye, 300salavat ,300 tevhid
OKUNAN..................
Tatlıcık.......................3yasin..,.2..fetih, 100 nas.,100felak , 100 tefriciye , 100salavat , 100tevhid, 100ihlas
OKUNAN...................
kartopu......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
bjközlem....................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
OKUNAN....................
gül1973......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN.................
ecrin87......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 200 ihlas
emenne.....................3 yasin................100 nas , 100 felek , 250 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 50 ihlas
OKUNAN..................
ece006......................3 yasin , 3 fetih,............................... , 100 tefriciye.................................... , 50 ihlas
OKUNAN..................
esra1616.......................................... ................................, 250 tefriciye ....................................,250 ihlas
OKUNAN............................................ ..............................
murse....................................., 1 fetih ,............................, 1000 tefriciye...................................., 50 ihlas
OKUNAN............................................ ...............................
estamp.............................................................................,444 tefriciye......................................................
OKUNAN...............................................................................
bengole............................................................................., 100 tefriciye
OKUNAN...............................................................................................

TOPLAM................41 YASıN , 39 FETıH , 1000 NAS , 1000 FELAK , 3844 TEFRıCıYE , 1000 SALAVAT , 1000 TEVHıD , 1000 ıHLAS

"BANA VE BU DUADA BANA YARDIM EDEN KARDEŞLERıME TEZ VAKıTTE BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL YARABBıM "

Son düzenleme:
kızlar Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmm dualarınız için hepinizden Allah razı olsun ...

hihoyyythihoyyythihoyyyt
Allaha şükürler olsun.... 2gündür rahatsızdm biraz ,giremedim...Açtım ve çok güzel bi haberle karşılaştım....oluyor işte tek tek!...
hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin inşallah canım,güzel annecik dikkat et artık kendine))

canım benim sorunumda pko idi,şükür ilk aşılamada hamile kaldım,bence dene....

inşallah canım,tedavin hayırlı olsun,bende puregon kullanmıştım

sağol canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde adetim 6 sı gibi aşılama olacak bakalım kısmet inşallah aşılama olunca banada dualardan okurmuyuz

canım tabiki okuyalım,hepimiz sırayla,inşallah....herkes hamiş oluncaya kadar devammmmyerimseniben

evet canım şükür Rabbime saol bitanem dikkat ederim sende dikkat et öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…