- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.401
canım ihlasın 50 sini sana 50 sini murseye verdim olurmu
murse sana ayrıca 1 adette fetih suresini verdim. 1000 adette tefriciye almıştın.
hoşbulduk canım saol aminnn enkısa zamanda Rabbim sizlerede nasip etsinnnnnn dualarımızla olucak yeterki umudunuzu kesmeyin ....neolur Rabbime dau edin ..
kızlar buarada eşinde sperm sorunu olan varmı bengolede ilaç varmış onu göndermek istiyomuş eşinden kalma haber verirmisin demişti bana sizlerinde haberi olsun..
tatlıcık yapamadım ayyy ne beceriksizim olmuyo
ecrincim olsun olmam dememiş sonuçta belki ozamana kadar kendiliğinden hamişş kalırsın...
yaa oylede ne varkı ekıme kadar bekletıryo benımde sınırımı bozuyor olsaya erkenden niye olmuyorkı.belkı şimdi olsa belkı ekımdeaşılama olur benımdee.c.tesi doktorumda aşılama dedı.tam pkosun dedı çoccugun olmaz degıl olur ama aşama aşama gitcez dedı.tedavın uzun sürebılır ama gebe kalabılırsın dedı.zaten tedavım uzun sürcek niye olmuyorkı erkenden amelıyatı.şimdi kan tahlıllerım yapılcak bide smiar testı bakalım nolcaak.yaa kusura bakma yaa sinirlerm cok bozuk boylee amelıyat aklıma geldıkce tutamıyorum kendımımafoldumben
ecrinciğim kendini bu kadar hırpalama, bak yaşınızda küçük hem senin hem eşinin. doktorun dediği gibi aşama aşama gidin herşeyde bir hayır vardır kardeşim. üzülme Yüce Rabbim nezaman ol derse o zaman olur.
Murseciğim tatlıcığın yolladığı linki tıkla çizelge çıkıyor onu sağ tıkla resim URLsini kopyala var onu tıkla sonra profil düzenlede en sonda çizelge var oraya tıkla yapıştır de en altta kaydetle çık canım
GÜl canım sana 100 adet İhlas verdİm okursun deĞİlmİ?
çizelgen çok güzel canım inş.bizede böyle çizelge yapmak nasip olurr
kızlar Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmm dualarınız için hepinizden Allah razı olsun ...
merhaba arkadaşlar bana dr 1 yıl önce aşılama dedi ama ben ilaç tedavisi görmek istedim. çünkü çevremden etkilendim sakın aşılama yaptırma yaptırırsam eğer normal yolla hamile kalmam zorlaşırmış. 1 yıldır tedaviden bir sonuç alamadım. aşılama düşünüyorum. polistik over sorunum var. aşılamadan sonra pozitif sonuç olasılığım % ne kadardır tahmin üzerinede olsa bilgi almak istiyorum. teşekkür edrim mafoldumben
İyi geceler hanımlar, yazdıklarınızı okudukça ciddi anlamda moral buluyorum. Bende aşılama için perşembe puregon vurmaya başladım. Salı günü ilk kontrolum var. Umarım yumurtalar oluşur ve bir an önce hücre enjekte safhasına geliriz. En yakın zamanda hamişler listenize katılabilmek ümidi ile...
sağol canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde adetim 6 sı gibi aşılama olacak bakalım kısmet inşallah aşılama olunca banada dualardan okurmuyuz
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Allaha şükürler olsun.... 2gündür rahatsızdm biraz ,giremedim...Açtım ve çok güzel bi haberle karşılaştım....oluyor işte tek tek!...
hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin inşallah canım,güzel annecik dikkat et artık kendine))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?