Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçmiş olsun canım, kendine dikkat et nolur, fazla yorulma,çok ayakta kalma olurmu

estampcığım geçmiş olsun dikkat et kendine neyin ver bende üşütmüşüm boğazım şişmiş öksürük falan işte üstüne geldi neyse atlatıcaz bunları..

yavru ceylanlarım 1000 tanede ihlas suresi vardı,unutmayınopuyorumnanaktan

canım smearı ben 2 ke z yaptırdım,2şer yıl arayla... bence de yaptır,tam donanımlı ve ilgili hastaneler rutin olarak yapıyolar zaten,rahim kanseri ve enfeksiyonlara yönelik,önlem amaçlı
geçmiş olsun bu aradaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam cnaım bilgi için tesekkürer bakalı ne son uclar alcazz.yaa kayseyi merak ettım hee bişeymı oldu acaba niye gelmiyorrkişbilmiyorumkismile

hayırlı olsun canım,değerin katlanmış şükür... bu arada ben 8 haftalık oldum,hala göğüslerim,kasıklarım ağrıyor,normal yani...rahmine bebek yerleşme ağrıları yapıyo şu an,boşver tadını çıkaryerimseniben

Estamp hoşgeldin geçmiş olsun canımmm..........

murse hani çizelgen nerde bakıymm?lmaz:

sağol canım ,Allah razı olsun,koca kış bişey olmadı,havalar az serinledi ya,haftasonu üşütmüşüm,feci grip oldum,dinleniyorum şimdi...bu arada kaseye özelden bi mesaj atalım bakalım,bende merak ettim...

canım benim 2 gündür başladı acayip kasık ağrım bel ağrım üşüme geliyo ama vücudum sıcak halsizlik de var ayakda duramıyorum bile

geçmiş olsun canım, kendine dikkat et nolur, fazla yorulma,çok ayakta kalma olurmu

çok sağol canım,Okulda nöbet tuttuğum günlerde biraz yoruluyorum o kadar.Cumartesi kontrol var,rapor istiycem doktordan.Yazılıları ,kitabı falan bitirdim şükür,inşallah verir bakalım,senden naber canım bu arada?
bide senden Allah binlerce kez razı olsun,burda toplanıp dualar etmemizin sebebi,sensin bitanem...Bütün bunların hatrına,İnşallah... en kısa sürede Rabbim hamiş olmayı nasib etsin,emeklerin için çok sağol....olumunekankayizsmile

ben şimdi attım canım en son 18-05girmiş siteye nıoldu acaba

slm kızlar nasılsınız_?

hoşgeldin canım nasılsın

slm canım nasılsın ugur böceyim bakıyorum dualarda hep beni unutuyorsun banada dua ver bende okuyacagım yaa

canım benim 2 gündür başladı acayip kasık ağrım bel ağrım üşüme geliyo ama vücudum sıcak halsizlik de var ayakda duramıyorum bile

canım doğaldır ,benimde habire tırnaklarım dudağım morarıyo,tahlilde bakıldı,normal çıktı demir eksikliğide yok. sen dert etme ,en iyi ilaç dinlenmek,uyumak,bol bol meyve ye,için açılsın,bide ceviz badem falan ye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…