- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.421
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Allaha şükürler olsun.... 2gündür rahatsızdm biraz ,giremedim...Açtım ve çok güzel bi haberle karşılaştım....oluyor işte tek tek!...
hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin inşallah canım,güzel annecik dikkat et artık kendine))
buldum kızlar sayıları ve neler okunduğunu.......
yasin 41
fetih 41
nas 1000
felak 1000
salavat 1000
tefriciye4444
tevhit 1000
duaları paylaşalım
gamsem..........................................
Egelİ............................................. .....
Tatlıcık.......................................... ...
listemize dahil olmak isteyen arkadaşlarımız varsa ekleriz
yavru ceylanlarım 1000 tanede ihlas suresi vardı,unutmayınopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar
c.tesi doktora gittim medıkalpark bahcelıevlere doktora herseyı basından anlattım vee eski yumurta takıbı rağorları tahlıllerım eşim test sonucu herseyı gosterdım.benımle cok ilgilkendi doktorr.çok fazla güler yüzlü degıldı ama herşeyi sordu.( dr.nevin hn bu arada )ailemde ne gibi hastalıklar oldugu hepsini sordune ilaç kullnadıgımı.eşimin degerını iyi bulmasdı bende varıkosel var dedım amelıyat olması lkazım olcakmı dedı bende olcak dedım.o zaman eşin amelıyta olana kadar bizde senın degerlerıne bakalım dedı daha once kan testı yaptırmıstım ona baktı bende tüylenme oluyor dedım ona bakmamıslar dedı ben şimdi o testı isteyecem senden dedı.eşin amelıyat olana kadar düşük dozda dogum kontrol hapı kullancaksuın dedı.glucophage kullandım 1ay dedı 1ay kullanıp bırakmak yok devam etmen lazım dedı.bende yenı bıttı size geldım dedım.şimdi bende adetımın 3,gücü horman testi yaptoımamı istedi.bide daha once parça alınıp alınmadıgı sordu bende yok bişey alınmadı dedım.vee benden simear testi istedii. aranızda daha once smear testi yaptıran varmı arkadaslar doktorumdan ve hastanemden memnun kaldm.hasta çok temız ve güzel.bideerandevu saatım gelır gelmez muayne oldum diger hastanedekı gibi3 saat doktorun amelıyattan cıkmasını beklemdım.
parçamı alıyorlar canım daha once hiç duymamaıstım dger dpktorum istememıstı bu doktorum istedi.
ucu pamuklu gibi değişik bir pamuğurahime serçe sürtüp,ordan örnek alıyolar,çok basit,acısız merak etmeopuyorumnanaktan
canım smearı ben 2 ke z yaptırdım,2şer yıl arayla... bence de yaptır,tam donanımlı ve ilgili hastaneler rutin olarak yapıyolar zaten,rahim kanseri ve enfeksiyonlara yönelik,önlem amaçlı
geçmiş olsun bu aradaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım arkadaşım saol benim için ettiğiniz dualar için hepinizden Allah razı olsun değerim 149.8 çıktı buğün adet günümde inşallah dahada artar ama ben kendimi kötü hissediyorum belim ağrıyo gögüslerim şişti başım dönüyo iştahsızlık gaz uyku düzensizliği..vs...
Estamp hoşgeldin geçmiş olsun canımmm..........
murse hani çizelgen nerde bakıymm?lmaz:
hayırlı olsun canım,değerin katlanmış şükür... bu arada ben 8 haftalık oldum,hala göğüslerim,kasıklarım ağrıyor,normal yani...rahmine bebek yerleşme ağrıları yapıyo şu an,boşver tadını çıkaryerimseniben
geçmiş olsun canım, kendine dikkat et nolur, fazla yorulma,çok ayakta kalma olurmu
sağol canım ,Allah razı olsun,koca kış bişey olmadı,havalar az serinledi ya,haftasonu üşütmüşüm,feci grip oldum,dinleniyorum şimdi...bu arada kaseye özelden bi mesaj atalım bakalım,bende merak ettim...
slm kızlar nasılsınız_?
Estamp hoşgeldin geçmiş olsun canımmm..........
murse hani çizelgen nerde bakıymm?lmaz:
sağol hayatım bizde sonradan farkettik allahtan. onuda paylaştık. sadece 2 fetih ve 1444 adet tefriciyemiz kaldı paylaşılmayan. onuda okudukça ramızda paylaşırız artık.
iii canım sen nasılsın ?slm kızlar nasılsınız_?
yasin 41
fetih 41
nas 1000
felak 1000
salavat 1000
tefriciye4444
tevhit 1000
ihlas 1000
duaları paylaşalım
gamsem.....................2yasin , 3fetih ,100 nas ,100felak, 100 tefriciye , 100 salavat ,100 tevhid.., 100ihlas
OKUNAN..................
Egelİ.........................10 yasin,10 fetih, 300 nas ,300felak, 1000 tefriciye, 300salavat ,300 tevhid
OKUNAN..................
Tatlıcık.......................3yasin..,.2..fetih, 100 nas.,100felak , 100 tefriciye , 100salavat , 100tevhid, 100ihlas
OKUNAN...................
kartopu......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
bjközlem....................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
OKUNAN....................
gül1973......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN.................
ecrin87......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 200 ihlas
emenne.....................3 yasin................100 nas , 100 felek , 250 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 50 ihlas
OKUNAN..................
ece006......................3 yasin , 3 fetih,............................... , 100 tefriciye.................................... , 50 ihlas
OKUNAN..................
esra1616.......................................... ................................, 250 tefriciye ....................................,250 ihlas
OKUNAN............................................ ..............................
murse....................................., 1 fetih ,............................, 1000 tefriciye...................................., 50 ihlas
OKUNAN............................................ ...............................
TOPLAM................41 YASİN , 39 FETİH , 1000 NAS , 1000 FELAK , 3300 TEFRİCİYE , 1000 SALAVAT , 1000 TEVHİD , 1000 İHLAS
"BANA VE BU DUADA BANA YARDIM EDEN KARDEŞLERİME TEZ VAKİTTE BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL YARABBİM "
canım benim 2 gündür başladı acayip kasık ağrım bel ağrım üşüme geliyo ama vücudum sıcak halsizlik de var ayakda duramıyorum bile
ben şimdi attım canım en son 18-05girmiş siteyenıoldu acaba
hoşgeldin canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?