- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.441
iii canım sen nasılsın ?
slm kızlar nasılsınız_?
çok sağol canım,Okulda nöbet tuttuğum günlerde biraz yoruluyorum o kadar.Cumartesi kontrol var,rapor istiycem doktordan.Yazılıları ,kitabı falan bitirdim şükür,inşallah verir bakalım,senden naber canım bu arada?
bide senden Allah binlerce kez razı olsun,burda toplanıp dualar etmemizin sebebi,sensin bitanem...Bütün bunların hatrına,İnşallah... en kısa sürede Rabbim hamiş olmayı nasib etsin,emeklerin için çok sağol....olumunekankayizsmile
canım kardeşim bende iyi olmaya çalışıyorum agrılarım var
gittikçe kasıklarım çok agrıyor ne yapacagımı bilmiyorum akşam serumö takarsam iyi olurum inşallah
sen nasıl odun canım
canım meraba bişey sorucaktım sana sen tüpü,benden önce yaptırdın dimi,benim son adet 27 marttı,galiba senin bebişinin benimkinden büyük olması lazım,benimki 7 haftalıkken sen benimki 5 haftalık demişşsinde acaba benmi karıştırdım merak ettim...
estap canım geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin neyin var canım dikkat et kendine
ya canım kendine dikkat et bende kasık ağrısı bel ağrısı var hadi onlar neysede ayakta durucak gücüm yok okadar halsizim aslında üşüttüm ben heralde havalar çok soğuk üşüme geliyo boğazım şiş geçen hafta banyoda kaldım saçım köpüklü sıcak su arıza yapmış bende soğuk suyla kafamı duruladım ama ne üşüdüm bornozla yatağa girdim..
tatlıcık nasılsın hayatım
canım arkadaşım evet öyle ama malesef doktor yanlış söylemiş benim bebeyim 2. ayını doldurdu 9. haftaya başladık benim 23 mart adet günümdü
grip oldum,sağol canım , aman ha sende dikkat et kendine
hoşbulduk canım nasılsın iyimisin beni sorcak olursanız iyi sayılırım
sağol canım iyiyim ne olsun yarın iğnelere başlıyorum bakalım inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım dualarımızında etkisiyle....
sen nasılsın dikkat et minik meleğimize çok yorma kendini....
canım ben hiç kendime bakmıyorum halı kaldırıyorum cam siliyorum sonrada hastalanıyorum eşimden fırca yiyorum bu nedenden eşim rapor almamı istemiyor evde olunca iş yapıyorum diye sanada allah acil şifalar versin dikkat et kendine ve bebeyine allah uzun ömür versin
sağol canım iyiyim ne olsun yarın iğnelere başlıyorum bakalım inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım dualarımızında etkisiyle....
sen nasılsın dikkat et minik meleğimize çok yorma kendini....
estamp sanada 444 adet tefriciye yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?