Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar nasılsınız_?

canım meraba bişey sorucaktım sana sen tüpü,benden önce yaptırdın dimi,benim son adet 27 marttı,galiba senin bebişinin benimkinden büyük olması lazım,benimki 7 haftalıkken sen benimki 5 haftalık demişşsinde acaba benmi karıştırdım merak ettim...

estap canım geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin neyin var canım dikkat et kendine

canım kardeşim bende iyi olmaya çalışıyorum agrılarım var

gittikçe kasıklarım çok agrıyor ne yapacagımı bilmiyorum akşam serumö takarsam iyi olurum inşallah

sen nasıl odun canım

ya canım kendine dikkat et bende kasık ağrısı bel ağrısı var hadi onlar neysede ayakta durucak gücüm yok okadar halsizim aslında üşüttüm ben heralde havalar çok soğuk üşüme geliyo boğazım şiş geçen hafta banyoda kaldım saçım köpüklü sıcak su arıza yapmış bende soğuk suyla kafamı duruladım ama ne üşüdüm bornozla yatağa girdim..

canım arkadaşım evet öyle ama malesef doktor yanlış söylemiş benim bebeyim 2. ayını doldurdu 9. haftaya başladık benim 23 mart adet günümdü

canım sakın birdaha soguk suyla yıkanma üşüyorsan kalın giyin hayatım kendini iyi his etmiyorsan git gorganı üzerine ört yat dinlen bol bol dinlenirsen daha erken iyleşirsin canım kardeşim yegenime iyi bak canım :)

canım arkadaşım evet öyle ama malesef doktor yanlış söylemiş benim bebeyim 2. ayını doldurdu 9. haftaya başladık benim 23 mart adet günümdü

hadi bakalım hayırlısı o zaman...
yani aramızda 3-4 gün var...maaşallah murse ile emenne gibiyiz,Allah kısmet ederse aynı zamanlarda bebişimiz olacak...

grip oldum,sağol canım , aman ha sende dikkat et kendine

canım ben hiç kendime bakmıyorum halı kaldırıyorum cam siliyorum sonrada hastalanıyorum eşimden fırca yiyorum bu nedenden eşim rapor almamı istemiyor evde olunca iş yapıyorum diye sanada allah acil şifalar versin dikkat et kendine ve bebeyine allah uzun ömür versin

hoşbulduk canım nasılsın iyimisin beni sorcak olursanız iyi sayılırım

ende iyim canım sagol nasıl oalayım doktoru degıstırdım c.tesşi başka doktora gittimadetin 3.günü tahlıl yaptorcam smear testi yaptırcam bidee.sonra eşim amelıyta olana kadar düşük dozda dogum kontrol hapı içcem bakaım nlcak.sende kendin iiy
i bak dikkat et canım

canım arkadaşım bugün mursenle konuştuk benim kabimde senin anne olacagını söyleyen bir ses var inşallah bu seferde sen bizi sevindirirsin rabbim sanada hayırlı evlat nasip eder inşallah tüm dualarımız sizinle doktorun tüm dediklerine kulak ver ve uygula hayatım senden güzel haberler gelecegine inanıyorum inşallah allahın izni ile bebeyine kavuşursun

napıyosun? napıyosun?...
yapma arkadaşım Allah aşkına,bebişine acı,boşver temizliği falan,olduğu kadar olsun...
lütfen bak...ay içime dert olur valla,az mı emek veriyoruz bitanemmlmaz:

yasin 41
fetih 41
nas 1000
felak 1000
salavat 1000
tefriciye4444
tevhit 1000
ihlas 1000

duaları paylaşalım

gamsem.....................2yasin , 3fetih ,100 nas ,100felak, 100 tefriciye , 100 salavat ,100 tevhid.., 100ihlas
OKUNAN..................
Egelı.........................10 yasin,10 fetih, 300 nas ,300felak, 1000 tefriciye, 300salavat ,300 tevhid
OKUNAN..................
Tatlıcık.......................3yasin..,.2..fetih, 100 nas.,100felak , 100 tefriciye , 100salavat , 100tevhid, 100ihlas
OKUNAN...................
kartopu......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..................1 yasin , 1 fetih , 100 nas , 100 felak ,....................... , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
bjközlem....................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
OKUNAN....................
gül1973......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN.................
ecrin87......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 200 ihlas
OKUNAN...................
emenne.....................3 yasin................100 nas , 100 felek , 250 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 50 ihlas
OKUNAN..................
ece006......................3 yasin , 3 fetih,............................... , 100 tefriciye.................................... , 50 ihlas
OKUNAN..................
esra1616.......................................... ................................, 250 tefriciye ....................................,250 ihlas
OKUNAN............................................ ..............................
murse....................................., 1 fetih ,............................, 1000 tefriciye...................................., 50 ihlas
OKUNAN............................................ ...............................
estamp.............................................................................,444 tefriciye......................................................
OKUNAN...............................................................................
bengole............................................................................., 100 tefriciye
OKUNAN...............................................................................................

TOPLAM................41 YASıN , 39 FETıH , 1000 NAS , 1000 FELAK , 3844 TEFRıCıYE , 1000 SALAVAT , 1000 TEVHıD , 1000 ıHLAS

"BANA VE BU DUADA BANA YARDIM EDEN KARDEŞLERıME TEZ VAKıTTE BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL YARABBıM "

Son düzenleme:
bengole merhaba canım seni unutmadım ama belki okuyamazsın diye sen istemeden vermedik sana.

şimdilik 100 ader tefriciye veriyoruz sana okursan dahada veririz.

tatlıcım, nasılsın? iğnelere başlıyomuşsun,Dualarımız seninle,Allah yardımcın olsun,gelişmelerden haberdar etopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…