Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sende yapabilirsin biliyorsun çok kolay acı yok .Eminim yumurtaların kocaman olacak benim sadece 1 yumurtam olmuştu Allahım nasip etti çok şükür olacağı varsa birlede oluyor yani sen moralini yüksek tut

evet 1 yumurtayla mursenin erken aşılamayla mucize bebkler onlar nasıl moral oluyor bize anlatamam

la ilahe illellah canım yani Allahtan başka ilah yoktur

Lailahe illallah Muhammedünresulallah

hıı tamammmm biran hatırlayamamıstım

inş.senın melegıde sana tutunur canım benım tedavın hayırlı olsun.

yapalım canım çizelgemin boyu çekmiş galiba:)))yazıyıda değiştirebilirsin senin gönlünden güzel bişey geçiyosa onu yaz sana bırakıyorum bitanemmmmmm

evet bana oyle geld çekmiş sankı :) ama güzeel rabbım bizede nasip etsın çizelge yapmayı

canımm benimm gözlerimm doldu inann çok sağol.... RABBİM SENDEN 2 ÇİHANDADA RAZI OLSUN.........

canım sende yapabilirsin biliyorsun çok kolay acı yok .Eminim yumurtaların kocaman olacak benim sadece 1 yumurtam olmuştu Allahım nasip etti çok şükür olacağı varsa birlede oluyor yani sen moralini yüksek tut

inşallah canım evet geçen sefer 1 kere yapmıştım inşallah yine yaparım bebek için nelere katlanmıyoruzki bi küçük iğne onuna da yaparım artıkın:)))) inşaallah dualarımızla gelicek bu sefer bebişim:))

canımm benimm gözlerimm doldu inann çok sağol.... RABBİM SENDEN 2 ÇİHANDADA RAZI OLSUN.........

ay canım biz negünler için varız hepimizin sorunu aynı Rabbim sırayla bebişlerimizi nasip ediyo bize Allah senden de razı olsun nedemek ben nasıl istediysem meleğimin gelmesini inan sizler içinde istiyorum ve hep dua edicem ianıyorumki bu aşılamayla rabbim nasip edicek sanda ..hayırlısı..

kız buda küçük benim bebiş şansına bak neyse canım olsun farketmez saol..

hırs yaptım bak şimdii uzatıcam bu çizelgenin boyunu :)))) süt mü içirsek napsakkk??????

sen bana şöyle emmennenin ki gibi uzun bi metin döşe bakalım boyu uzarmı ozaman????

hırs yaptım bak şimdii uzatıcam bu çizelgenin boyunu :)))) süt mü içirsek napsakkk??????

sen bana şöyle emmennenin ki gibi uzun bi metin döşe bakalım boyu uzarmı ozaman????

sırnaşık şeysırnaşık şey ÇOK GÜLDÜM TATLICIK ALEMSİN VALLA EVET EVET YAZI UZUN OLURSA ÇİZELGE DE UZAR DENE BAKALIM:dance:

kız yazılanları geç görüyorum ben :)) Allah iyiliğini versin ben içiyorum bebişime yaramazmı..:))

emennecim sen nasılsın
varmı belirtiler kız bende öksürük var korkuyorum öksürmeye üşütmeden kaldı gıcık yaptı boğazımda gitmiyo

kız yazılanları geç görüyorum ben :)) Allah iyiliğini versin ben içiyorum bebişime yaramazmı..:))

yarasınnn güç olsun minik kuzumuza sanki içime erkek olucakmış gibi geldii:)))))

hadi annesi uzun bi yazı bekliyoruz senden bebeğine neler söylemek istersinn??

egelim senin aşılaman nezaman sende olucağın gün haber verirmisin dualarım senin içinde canım inşallah güzel haberler alıcaz sizdende

egelim senin aşılaman nezaman sende olucağın gün haber verirmisin dualarım senin içinde canım inşallah güzel haberler alıcaz sizdende

benim haziran 6 sı gibi regl bekliyorum sanırım 10 gün sonrada aşılama der haziran ortası gibi hesabıma göre kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…