- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.581
canım sende yapabilirsin biliyorsun çok kolay acı yok .Eminim yumurtaların kocaman olacak benim sadece 1 yumurtam olmuştu Allahım nasip etti çok şükür olacağı varsa birlede oluyor yani sen moralini yüksek tut
la ilahe illellah canım yani Allahtan başka ilah yoktur
Lailahe illallah Muhammedünresulallah
ayy içimi rahatlattın doğru Rabbim vericekse zaten ne olursa olsun verir hayırlısı Rabbimdennnn.........
emmennenide çok kanaması olmuştu ama tuttu inşallah benim kide tutarda
HOŞGELDİM DERİM MELEĞİME
yapalım canım çizelgemin boyu çekmiş galiba:)))yazıyıda değiştirebilirsin senin gönlünden güzel bişey geçiyosa onu yaz sana bırakıyorum bitanemmmmmm
canım benim sakın umudunu yitirme sadece dua et unutma aşılama olucağın gün gece 2 rekat namaz kıl ve yasin oku sabah namazındada oku bende okucam senin için aşılama olucağın gün gece aynı saatte Allah izin verirse bende namaz kılıp yasin okucam senin için ...
saol canım eline sağlık ..oldumu:,)))
canım sende yapabilirsin biliyorsun çok kolay acı yok .Eminim yumurtaların kocaman olacak benim sadece 1 yumurtam olmuştu Allahım nasip etti çok şükür olacağı varsa birlede oluyor yani sen moralini yüksek tut
canımm benimm gözlerimm doldu inann çok sağol.... RABBİM SENDEN 2 ÇİHANDADA RAZI OLSUN.........
kız buda küçük benim bebiş şansına bak neyse canım olsun farketmez saol..
hırs yaptım bak şimdii uzatıcam bu çizelgenin boyunu :)))) süt mü içirsek napsakkk??????
sen bana şöyle emmennenin ki gibi uzun bi metin döşe bakalım boyu uzarmı ozaman????
hıı tamammmm biran hatırlayamamıstım
inş.senın melegıde sana tutunur canım benım tedavın hayırlı olsun.
evet bana oyle geld çekmiş sankı :) ama güzeel rabbım bizede nasip etsın çizelge yapmayı
hırs yaptım bak şimdii uzatıcam bu çizelgenin boyunu :)))) süt mü içirsek napsakkk??????
sen bana şöyle emmennenin ki gibi uzun bi metin döşe bakalım boyu uzarmı ozaman????
inşallah canım Rabbim nasip eder sanada inşşş..
kız yazılanları geç görüyorum ben :)) Allah iyiliğini versin ben içiyorum bebişime yaramazmı..:))
emennecim sen nasılsın
varmı belirtiler kız bende öksürük var korkuyorum öksürmeye üşütmeden kaldı gıcık yaptı boğazımda gitmiyo
egelim senin aşılaman nezaman sende olucağın gün haber verirmisin dualarım senin içinde canım inşallah güzel haberler alıcaz sizdende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?