Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
boshayallersmile
yarasınnn güç olsun minik kuzumuza sanki içime erkek olucakmış gibi geldii:)))))

hadi annesi uzun bi yazı bekliyoruz senden bebeğine neler söylemek istersinn??

amin canım yarasın bebişime Rabbim seni hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin annen seni bekliyo olurmu.

emennecim sen nasılsın
varmı belirtiler kız bende öksürük var korkuyorum öksürmeye üşütmeden kaldı gıcık yaptı boğazımda gitmiyo

yok be gülüm üşümekten başka hiçbir belirtim yok 3 tane ablam var hamileliklerinde o kadar kötü oluyolar ki hep kusuyolar dedim bende bişey yok dur diyolar kırkından sonra alan tulan alacakmış bende bekliyorum inşallah en hafif hasarsız şekilde atlatabilirim

belli olmaz canım daha yeniyiz ama inşallah hafif atlatırız kötü geçsede olsun meleklerimiz için değer sonuna kadar katlanırız..

hayırlısı olsun canım nedense içimde güzel umutlar var sizin için ..

amin canım inşallah hamilelerin duası daha kabul oluyormuş bizim dua listemizdede 3 hamilemiz var ALLAH nazardan korusun sizleri amacımız aynı önce tatlıcık sonra ben ve diğer arkadaşlar inşallah canım

aslında Rabbim seni yerine meleğimi yazsaydım seni tuafmı oldu acaba rabbim meleğimi hayırlısıyla kucağıma almayı nasip et annen seni bekliyo bebeğim..nasıl olurdu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…