Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlıcık iğnelere başladınmı kim atıyor

slm canım saat 4de bşla dedi dr 4 gibi maalesef kendim vurucam....

geçen sefer sabahları vuruluyodum eşim enjektörü hazılayıp vuruyodu inşallah bende becerebilirim şimdilik 50lik doz sonra belki yükselir....

canıımm cesaretini toplayınca gerisi gelir diyorlar ilacın aynı galiba

tatlıcığım inaşşallah sende bu ay bize güzel haberini verirsin Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah yumoşların güzel gelişir .

canıımm cesaretini toplayınca gerisi gelir diyorlar ilacın aynı galiba

evet canım ilaç aynı GONAL-f zaten evde vardı 2 aylık aldırmıştı bu gittmemizde iyikide aldırmışım dedi artık özel has. rapor çıkaramıyo dedi.. illa araştırmadan çıkıyomuş.... bu denemeden sonra olmazsa ki inşallah olur bide araştıma hastanesine gitmemiz gerekicek....

ya Allah diyip vurucam artık geçen sefer 1 kere vurmak zorunda kalmıştım yapabildim inşallah bu seferde yaparım.....

tatlıcığım inaşşallah sende bu ay bize güzel haberini verirsin Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah yumoşların güzel gelişir .

inşallah canım ya.... şimdi 5. günümdeyim diye ben bizraz şüpheliyim ama inşallah büyürler kocaman olurlar bikaç tane olurlar:))))))))))))

mursem senin çizelgen niye küçük boy olmuş:))) uzundu bunun boyu:))))) istersen başka bişi yapabilriz???

benimde gonafdı dr gittiğimde ilacımdan var dedim buz dolabında saklıyorum dedim açılınca 15 gün içinde tüketmek gerekiyor dedi dolaptan çıkarmadım dedim gelirken soğuk zincirle getir dedi inceleriz dedi çok saçma geldi bana 1050 lik di ucunda lastiği hiç hava almıyor aslında umarım işe yarardır

inşallah canım ya.... şimdi 5. günümdeyim diye ben bizraz şüpheliyim ama inşallah büyürler kocaman olurlar bikaç tane olurlar:))))))))))))

olurlar canım merak etme Rabbim ne olursa olsun kısmetde varsa veriyo benim yumurtam 18 mm çatlatma iğnesi yaptı aslında pazartesi aşılamam olucaktı birazdaha büyüsün diye ama eşim pazartesi ank göreve başlıcağı için c.tesi yaptırdım doktorumda itiraz etmedi Allahım ol deyince oluyo işte bende hep olmaz diye düşünmüştüm.çatlatma iğnesinden 26 saat sonra aşılama yapıldı ben hep olumsuz düşünmüştüm ama herşeyde bi hayır var iğnelerimide kendim yapmıştım sende yaparsın meraketme..

canım benimde geçen seferden kalma 50 dozluk kalmıştı sişede dr dediki önce bunu vur boşa gitmesin bende dedimki 3 ay oldu onu sulandıralı ilacın içinde sulandırıldıktan sonra 28 gün içinde tüketin kalırsa kullanmayın yazıyodu .... dr'a böyle söyleyince çok olmuş atalım bunu dedi attı..... seninki sulandırılmış şişemi?

evet sulandırılmışdı bakalım dr ne diyecek

ayy içimi rahatlattın doğru Rabbim vericekse zaten ne olursa olsun verir hayırlısı Rabbimdennnn.........
emmennenide çok kanaması olmuştu ama tuttu inşallah benim kide tutarda
HOŞGELDİM DERİM MELEĞİME

canım benim sakın umudunu yitirme sadece dua et unutma aşılama olucağın gün gece 2 rekat namaz kıl ve yasin oku sabah namazındada oku bende okucam senin için aşılama olucağın gün gece aynı saatte Allah izin verirse bende namaz kılıp yasin okucam senin için ...

canım sende yapabilirsin biliyorsun çok kolay acı yok .Eminim yumurtaların kocaman olacak benim sadece 1 yumurtam olmuştu Allahım nasip etti çok şükür olacağı varsa birlede oluyor yani sen moralini yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…