- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.821
hayırlı cumalar canlar.... Rabbim dualarımızı kabul etsin.......
birazdan dr gidiyorum dua edin yumoşlarım kaliteli bi şekilde büyümüş olsun......:Saruboceq:
hayırlı cumalar canlar.... Rabbim dualarımızı kabul etsin.......
birazdan dr gidiyorum dua edin yumoşlarım kaliteli bi şekilde büyümüş olsun......:Saruboceq:
selam kızlar hayırlı cumalar benim tefriciye 100 taneydi ya bi 100 daha almak istiyorum mümkünse bebek sorunu yasayan bi akarabam var ona da teklif ettim oda almak istedi bi 100 daha eklermisinz mümküse bana??
ecrincim nasılsın canım cuman mubarek olsun.
dularım sneınle canım güzel haberlerle gel bitanem :)opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin.. ......tatlıcığım inş..tedavin istediğin gibi gider hiç korkma tek yumurtam olmuş yok çif yumurtam olmuş benim dr.tek yumurta daha iyi demişti Rabbim nasip etsin inş verirse her türlü verir sen sadece dua et benimde dualarım sizler için.. buay sende güzel haber vericeksin Allahın izniyle inş..
hoşgeldin tatlıcık noldu ne dedı doktor canım
sağol canım Allah razı olsun 1 tane yumoşum var 12mm olmuş inşallah haftaya dahada büyür kocaman olur:)))
maşallah canım herşey yolunda gidicek Allahın izniyle sabret 22 mm kadar olsun yeterli daha kocamanını napıcan :))))
sağol canım benim:)
evet benim dr da tek yumurta olması daha iyi demişti....
12 m olmuş şimdilik bugünki iğnemi biraz önce vurdum hafta sonuda vurucam pazartesi tekrar konrol bakalım kısmetse perşembeye yapabiliriz işlemi dedi.......
hayırlısı olur inşallah.... inşallah bu sefer gelir meleğim hayılısıyla sağlıkla.....
:))))) zaten benim kocamanım da ancak 22:))) 19 -20 yede razıyımm:))))))
inşallah canım benim okadar çok istiyorumki bende hamile olmanı bize o güzel haberi vemeni sabırlı ol sakin ol stres yapma ben bazen aşılama olduğumu bile unutmuştum bile çok kafaya takma bişeylerle uğraş..
tatlıcığım bende yeni ayağa kalktım canım ya hamileliğimi öğrendiğim günden beri hastayım solunum yolu enfeksiyonu geçirdim boğazım şiş öksürük obiçim buğün iyiyim biraz dr. antibiyotik verdi kullanmadım zaten benim dr. mecbur kalmadığın sürece kullanma dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?