Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı cumalar canlar.... Rabbim dualarımızı kabul etsin.......

birazdan dr gidiyorum dua edin yumoşlarım kaliteli bi şekilde büyümüş olsun......:Saruboceq:

hayırlı cumalar canlar.... Rabbim dualarımızı kabul etsin.......

birazdan dr gidiyorum dua edin yumoşlarım kaliteli bi şekilde büyümüş olsun......:Saruboceq:

hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin.. ......tatlıcığım inş..tedavin istediğin gibi gider hiç korkma tek yumurtam olmuş yok çif yumurtam olmuş benim dr.tek yumurta daha iyi demişti Rabbim nasip etsin inş verirse her türlü verir sen sadece dua et benimde dualarım sizler için.. buay sende güzel haber vericeksin Allahın izniyle inş..

selam kızlar hayırlı cumalar benim tefriciye 100 taneydi ya bi 100 daha almak istiyorum mümkünse bebek sorunu yasayan bi akarabam var ona da teklif ettim oda almak istedi bi 100 daha eklermisinz mümküse bana??

selam kızlar hayırlı cumalar benim tefriciye 100 taneydi ya bi 100 daha almak istiyorum mümkünse bebek sorunu yasayan bi akarabam var ona da teklif ettim oda almak istedi bi 100 daha eklermisinz mümküse bana??

Canım hatırladığım kadarıyla 3 adetde fetih duamız var şu an kimsenin almadığı arkadaşın 1 yada 2 tane almak istermi kartopu gelince seni daha ii aydınlatır listeyede ekler

sağol canım benim:)
evet benim dr da tek yumurta olması daha iyi demişti....
12 m olmuş şimdilik bugünki iğnemi biraz önce vurdum hafta sonuda vurucam pazartesi tekrar konrol bakalım kısmetse perşembeye yapabiliriz işlemi dedi.......
hayırlısı olur inşallah.... inşallah bu sefer gelir meleğim hayılısıyla sağlıkla.....

hoşgeldin tatlıcık noldu ne dedı doktor canım

sağol canım geldim işte inşallah bi akslik çıkmazsa ve yumoşlarım birazdaha büyürse işlem perşembe gibi yapılacak...... hayırlısıyla inşallah bu sefer tutar... tutmazsa biraz daha keni haline bırakıp denicez ama inşallah tutunur meleğim....

Rabbimde izin verirse (nihayet) bu akşam başlıcam dualarıma insan dua okuyunca içi ferahlıyo, stresi azalıyo inşallah Güzel RABBıM VERıR MELEĞıMı...........

inşallah canım benim okadar çok istiyorumki bende hamile olmanı bize o güzel haberi vemeni sabırlı ol sakin ol stres yapma ben bazen aşılama olduğumu bile unutmuştum bile çok kafaya takma bişeylerle uğraş..

tatlıcığım bende yeni ayağa kalktım canım ya hamileliğimi öğrendiğim günden beri hastayım solunum yolu enfeksiyonu geçirdim boğazım şiş öksürük obiçim buğün iyiyim biraz dr. antibiyotik verdi kullanmadım zaten benim dr. mecbur kalmadığın sürece kullanma dedi...

sağol canım inşallah.... aslında ben stresi aşılma olana kadar yapıyorum sonraki 2 hafta rahat olurum.... sadece bu süreç iğneler kontroller beni biraz geriyo bide eşimin bikaç toplantısı çıktı şehir dışında .. doktorumunda 2 günlük şehirdışında toplantısı var ve tam ayın 3-4-5 gibi .... inşallah Allah hayırlısıyla herşeyi yoluna sokar ve aşılamam olması gereken zamanda gerçekleşir.......... birazdan duş alıp başlıcam dualarıma rahatlarım biraz.....

ayyy çok üzüldüm canım yaa çok geçmiş olsunn RABBİM HEMENCECİK ŞİFANI VERSİN şimdi direncinde düşmüştür... şöyle bitkisel bebeğe zaralı olmucak bişiler bulsak seni toparlasa...... evine döndünmü ? yolda seni yormuş olabilir sonuçta insanın evi gibiyok ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…