- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.861
kızlar aranızda folik asit kullanan varmı?
ben 2.kutuya başladım da bir terslik çıkmazsa kısmetse haziran ortası gibi aşılama olacak onun için sordum erkenmi başladım
ben 1 kutu kullandım sabah akşam tabıı doktorum ragım filmimden sonra yazmıstı.ama 1 kutuyla kaldı bakalım şimdiki doktorum vercekmı
Bu ay müjdeli haber çok alacağız inşallah bereketli olacak tatlıcık, egeli, ben, pınar, gamsem ,kartopu, özlem, ecrin , esra aklıma şu an gelen gelmeyen bir sürü arkadaşlar hayırlısı içim kıpır kıpır :Saruboceq:
Bu ay müjdeli haber çok alacağız inşallah bereketli olacak tatlıcık, egeli, ben, pınar, gamsem ,kartopu, özlem, ecrin , esra aklıma şu an gelen gelmeyen bir sürü arkadaşlar hayırlısı içim kıpır kıpır :Saruboceq:
sen bir yerde yazdırıp al bitanem
ayyyy inşallahhhhhhhh.................... ya ben bide kayseyi çok merak ediyorum yok oldu hiç haber vermedi inşallahhh olumludur sonucu..........
kızlar bende kayseyi merak ediyorum ama enson 10 günlük izine ayrılıyorum 10 görüşemeyiz belki demişti yankış hatırlamıyosam inşallah pozitiftir sonucu..
kızlar bende kayseyi merak ediyorum ama enson 10 günlük izine ayrılıyorum 10 görüşemeyiz belki demişti yankış hatırlamıyosam inşallah pozitiftir sonucu..
dün bi arkadaşım aradı beni 5 yıllık evliler çocukları olmuyodu pko vardı adet olamaz ,fazla kilo, tüylenme gibi sorunlarıda yaşıyodu...... ve dün dediki hamileyim 4 aylık birbuçuk ay adeti gecikmiş yine pko yüzündendir diye dr gitmiş ve dr hamilesin demiş çok sevindim RABBİM İSTERSE HER ŞEKİLDE VERİYO tek gereken sabır....
dün bi arkadaşım aradı beni 5 yıllık evliler çocukları olmuyodu pko vardı adet olamaz ,fazla kilo, tüylenme gibi sorunlarıda yaşıyodu...... ve dün dediki hamileyim 4 aylık birbuçuk ay adeti gecikmiş yine pko yüzündendir diye dr gitmiş ve dr hamilesin demiş çok sevindim RABBİM İSTERSE HER ŞEKİLDE VERİYO tek gereken sabır....
bir pkolu olarak çoooook sevindim yaaa.daerısı bize inş :)
canlar hepinizi seviyor öpüyor ve iyi dileklerimi yollayarak giyorumhoşçakalın en yakın zamanda yazışmak ümidiyle.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?