Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende folik asit kullanıyorum ama yarısını kırıp eşimle beraber dr öyle vermişti
yarı yarıya günde

Bu ay müjdeli haber çok alacağız inşallah bereketli olacak tatlıcık, egeli, ben, pınar, gamsem ,kartopu, özlem, ecrin , esra aklıma şu an gelen gelmeyen bir sürü arkadaşlar hayırlısı içim kıpır kıpır :Saruboceq:

ben 2.kutuya başladım da bir terslik çıkmazsa kısmetse haziran ortası gibi aşılama olacak onun için sordum erkenmi başladım

bana her ay yazıyo da ben çok içmiyodum düzenli bu arada eşinde içebilir dedi arada bir eşim de içiyoo....

erken başlaman iyi olmuş hiç aksatmadan iç çok faydalıymış.......

inş gülcüm Rabbim görüyosun her ay bizleri sevindiriyo hazirandada sevinçli güzel haberler alıcaz ben içten inanıyorum buna sonunda hepimiz bebişlerimizi konuşucaz ...

ayyyy inşallahhhhhhhh.................... ya ben bide kayseyi çok merak ediyorum yok oldu hiç haber vermedi inşallahhh olumludur sonucu..........

Murse canım size elevit verdilermi hamileyken doktorum vermişti şimdi tüp bebekten önce yine verdiler çok ii bir vitamin diyorlar

sen bir yerde yazdırıp al bitanem

doktora gidiyorum ya canıom o zaman yazdıtrım büyük bi ihtimal haftaya c.tesi adetım 3,günü olcak galıba o zamna gitcem tahlıl için yazdırırım sagol canım

ayyyy inşallahhhhhhhh.................... ya ben bide kayseyi çok merak ediyorum yok oldu hiç haber vermedi inşallahhh olumludur sonucu..........

evet yaaa niye yok oldu bu kız anlamdım inş.güzel sonularla gelir

kızlar bende kayseyi merak ediyorum ama enson 10 günlük izine ayrılıyorum 10 görüşemeyiz belki demişti yankış hatırlamıyosam inşallah pozitiftir sonucu..

kızlar bende kayseyi merak ediyorum ama enson 10 günlük izine ayrılıyorum 10 görüşemeyiz belki demişti yankış hatırlamıyosam inşallah pozitiftir sonucu..

hmmm ozaman izin yüzünden yok olabilir... inşallah olumludur gelince sevindirir bizii:)

dün bi arkadaşım aradı beni 5 yıllık evliler çocukları olmuyodu pko vardı adet olamaz ,fazla kilo, tüylenme gibi sorunlarıda yaşıyodu...... ve dün dediki hamileyim 4 aylık birbuçuk ay adeti gecikmiş yine pko yüzündendir diye dr gitmiş ve dr hamilesin demiş çok sevindim RABBıM ıSTERSE HER ŞEKıLDE VERıYO tek gereken sabır....

evet canım Allah verirse oluyo herşey onun elinde bizler sadece sabredip dua etmemiz kalıyo her hayırlı şey için...onun için hiçbirşey imkansız değil..

bir pkolu olarak çoooook sevindim yaaa.daerısı bize inş :)

canlar hepinizi seviyor öpüyor ve iyi dileklerimi yollayarak giyorum hoşçakalın en yakın zamanda yazışmak ümidiyle.............

canlar hepinizi seviyor öpüyor ve iyi dileklerimi yollayarak giyorum hoşçakalın en yakın zamanda yazışmak ümidiyle.............

bende seni seviyor ve öpüyorum canımmm herşey gönlünce olsun bende çıkıyorum herkeze güzel haftasonları diliyorum Allaha emanet olun bitanelerimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…