Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı cumalar kızlar murse senin ve emenne için sela vakti yasin okudum allah kabul eder inşallah (yolculuk edicekdiniz ya onun için)

tefriciyeden bugün az okudum 110 okuyabildim ..duasını yaptım yasin okudum Rabbim kabul eder inş..

Allah kabul etsin canım yüreğine, bebeğine sağlık....

RABBİM KABUL EDİP BURDAKİ BÜTÜN DOSTLARIMIZA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN .. HAMİŞLERİMİZİDE KORUSUN RAHAT HAMİLELİK VE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİNNN..........

canım hep ıhlamur c vitamini portakal limon greyfurt sıkıp içtim ıhlamuru bol bol bide dr. naneli gargara verdi boğaz için onu kullandım vallahi hamileliğimin tadınıbile çıkaramadım bi iyileşsem tamamen ama Şükür bugün iyiyim eve buakşam dönüyoruz Allahın izniyle inş.ama eşim haftasonu geri dönücek ben ben annemde kalıcam ..

hayırlı cumalar kızlar murse senin ve emenne için sela vakti yasin okudum allah kabul eder inşallah (yolculuk edicekdiniz ya onun için)

canım çok saol Allah razı olsun inşallah sendende güzel haber alırız ..Allahım meleğimi bana bağışlasın cümlemizinkini...

canım çok saol Allah razı olsun inşallah sendende güzel haber alırız ..Allahım meleğimi bana bağışlasın cümlemizinkini...

amin hepimizden razı olsun umarım kısa sürede iyileşirsinde herşey yoluna girer canım inşallah haziranda bizler yaşarız tatlı telaşı

Tatlıcık bitanem hayırlıs olsun tek yumurtaya altın yumurta diyolar inan sayı önemli değil güzel haberini alacağımıza inanıyorum moralini yüksek tut burdan hamileyim diye yazacaksın Allahın izniyle

hayırlı yolculuklar canım inşallah rahat bişekilde gidersiniz..... Annen sana iyi bakar Allahın izni ile iyileştirir:))) dikkat et üşütme uçakla gitmiyosanız bol bol dinlene dinlene gidin çok yorma kendini......

benim annemlerde istanbulda çok özledim ama tedavim varken gidemiyorum(

amin hepimizden razı olsun umarım kısa sürede iyileşirsinde herşey yoluna girer canım inşallah haziranda bizler yaşarız tatlı telaşı

ay amin inşallah canım ya hep dua edlim el birliğiyle bu dualar bitince tekrar başlıyalım bittikçe tekrarlıyalım canım arkadaşım dualarım kalbim hep sizlerle olucak unutmayın....

Tatlıcık bitanem hayırlıs olsun tek yumurtaya altın yumurta diyolar inan sayı önemli değil güzel haberini alacağımıza inanıyorum moralini yüksek tut burdan hamileyim diye yazacaksın Allahın izniyle

amin canım yaaa valla tek isteğim hepimizin burdan hamilyem yazması Rabbim göstersinn o güzel günleri en kısa zamanda......

evet olsunda tek olsun ALLAHIM vericekse zaten tekinden veriyo:)
inşallah senin sürecinde kolay ve stressiz geçer sonucunda pozitifffffff olsun inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım gelirken otobüsle geldik benim gidiceğim son anda kararlaştırdık oyüzden eşim arabayı havaalanının otoparkına park etti şimdi otobüsle gidicez annem dediğin gibi iyi bakar eminim yemeğimi bile önüme getirmeye kalkar ama okadarda değil ben yaptırmam kıyamam anneme her anne yavrusuna iyi bakar kıyamaz..

OO MAŞALLAH CANIM MAŞALLAH İNŞ.BU SEFER TUTUNUR MELKEGIN CANIM

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…