- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.841
tefriciyeden bugün az okudum 110 okuyabildim ..duasını yaptım yasin okudum Rabbim kabul eder inş..
hayırlı cumalar kızlar murse senin ve emenne için sela vakti yasin okudum allah kabul eder inşallah (yolculuk edicekdiniz ya onun için)
ayyy çok üzüldüm canım yaa çok geçmiş olsunn RABBİM HEMENCECİK ŞİFANI VERSİN şimdi direncinde düşmüştür... şöyle bitkisel bebeğe zaralı olmucak bişiler bulsak seni toparlasa...... evine döndünmü ? yolda seni yormuş olabilir sonuçta insanın evi gibiyok ......
Allah kabul etsin canım yüreğine, bebeğine sağlık....
RABBİM KABUL EDİP BURDAKİ BÜTÜN DOSTLARIMIZA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN .. HAMİŞLERİMİZİDE KORUSUN RAHAT HAMİLELİK VE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİNNN..........
hayırlı cumalar kızlar murse senin ve emenne için sela vakti yasin okudum allah kabul eder inşallah (yolculuk edicekdiniz ya onun için)
canım çok saol Allah razı olsun inşallah sendende güzel haber alırız ..Allahım meleğimi bana bağışlasın cümlemizinkini...
canım hep ıhlamur c vitamini portakal limon greyfurt sıkıp içtim ıhlamuru bol bol bide dr. naneli gargara verdi boğaz için onu kullandım vallahi hamileliğimin tadınıbile çıkaramadım bi iyileşsem tamamen ama Şükür bugün iyiyim eve buakşam dönüyoruz Allahın izniyle inş.ama eşim haftasonu geri dönücek ben ben annemde kalıcam ..
amin hepimizden razı olsun umarım kısa sürede iyileşirsinde herşey yoluna girer canım inşallah haziranda bizler yaşarız tatlı telaşı
kızlar aranızda folik asit kullanan varmı?
Tatlıcık bitanem hayırlıs olsun tek yumurtaya altın yumurta diyolar inan sayı önemli değil güzel haberini alacağımıza inanıyorum moralini yüksek tut burdan hamileyim diye yazacaksın Allahın izniyle
ben kullanıyorum canım güzel annelerimizde kullanıyordur kesin
hayırlı yolculuklar canım inşallah rahat bişekilde gidersiniz..... Annen sana iyi bakar Allahın izni ile iyileştirir:))) dikkat et üşütme uçakla gitmiyosanız bol bol dinlene dinlene gidin çok yorma kendini......
benim annemlerde istanbulda çok özledim ama tedavim varken gidemiyorum(
kızlar aranızda folik asit kullanan varmı?
ben 2.kutuya başladım da bir terslik çıkmazsa kısmetse haziran ortası gibi aşılama olacak onun için sordum erkenmi başladım
sağol canım geldim işte inşallah bi akslik çıkmazsa ve yumoşlarım birazdaha büyürse işlem perşembe gibi yapılacak...... hayırlısıyla inşallah bu sefer tutar... tutmazsa biraz daha keni haline bırakıp denicez ama inşallah tutunur meleğim....
tatlıcığım bende yeni ayağa kalktım canım ya hamileliğimi öğrendiğim günden beri hastayım solunum yolu enfeksiyonu geçirdim boğazım şiş öksürük obiçim buğün iyiyim biraz dr. antibiyotik verdi kullanmadım zaten benim dr. mecbur kalmadığın sürece kullanma dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?