Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb emennecim nasıl gidiyo hamilelik umarım yolunda gidiyodur canım

merhaba canım çok şükür şimdilik iyi gidiyor hamile olduğumu bile unutuyorum henüz belirtim yok 10 haziranda kontrolüm var bakalım doktorum keseyi görebilecek mi hayırlısı olur inşallah
sizler için hep dua ediyorum heran aklımdasınız Rabbim tez zamanda hamileliği sizlere de yaşatır inşallah sonra da meleklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah

tatlıcık yumoşun baya büyümüş cuma aşılaman olacak dimi inşallah hayaline kavuşursun aşılaman tutar canım dualarımızdasın rahat ol benim de 1 yumurtam vardı biliyon dimi Allahım ol deyince oluyor işte

Merhaba Hanımlar, daha çok okuyorum yazışmalarınızı arada katılıyorum benimlede alakalı birşeyler oldukça...

2 senelik evliyim bir düşüğüm oldui7 ay gectı ustunden yumurtalarım oluşmuyordu ve adet düzensizligi tabii ki bunlara neden PKO!

aşılama yapacağız 15 gundur igne igne ... ama bugun iyi haber aldım sag tarafımda 2 tane oluşmaya başlamış cuma kontrol var. bu bile yüzümü güldürmeye başladı.

ayy canım ya bana hiç baya büyümüş gibi gelmiyo boshayallersmile....
ilk aşılamamda adetin 12. günü 19buçuktu....

aşılamadan sonraki ay adetin 4. günü 11mm di.....

dün adetin 11. günüydü doktorum nerdeyse 14 de yaklaşmış dedi.... benim de moralim bozuldu niye bukadar dengesizim diye????.....

bitane olsun istenilen boyutta olsun razıyım.....
niyeyse bu sefer işler biraz ters gidiyo...

biraz önce dr dan geldik dün gece eşimin belinin sağ trafına bi ağrı saplandı filimler ,ultrasonlar, testler hepsi yapıldı ama tam olarak bişi çıkmadı..... ve biz cumaya aşılama yapıcamızdan bahsedince ışınların zararlı olucanı aşılama işlemine kadar sabretmesini sonra yeniden böbrek fimleri çekiceklerini söylediler garibim ilaç bile kullanamıyo şimdi.... inşallah bişi çıkmaz inşallah bebeğimiz bu sefer hayırlısıyla gelir.............

Allah dahada iyi etsin arkadaşım inşallah doğuma kadar rahat bi hamilelik geçirirsin ve inşallah doğumunda çok kolay olur ve inşallah çok akıllı uslu seni hiç yormayan bi meleğin olur:)))))

ne güzel valla eşine bak helal olsun valla çok duygulandım aşılam için o sancıyı çekcek cok güzel bişey valla yaa.inş.herşey düzne girerde melegın gelır canım benım

Ayşecim aklım sende kaldı yumurtaların toplandımı ? Tatlıcık hayırlı olsun az kaldı

canim persembe yumurtalar toplandi cumartesi transferim yapildi,evdeyim 3 gundur dinleniyorum henuz bel agrisindan baska bir belirti yok.evde int yok telefondan baglanmaya calisiyorum cok zor oluyo pc gibi degil.sen nasilsin hangi asamadasin.Allah hepimizin yardimcisi olsun.herkese cok selam

Canım benim Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah güzel haberini bize burdan yazarsın bitanem :Saruboceq: ben yarın lucrine başlıycam heyecanlıyım hayırlısı kendini yorma ilk 3 gün önemli diyolar

Bitanem biraz rahat olmaya çalış kadınlar o zekalarıyla yalancı hamilelik yaşıyor, ade oluyor yada olmuyor. bence kafana takdığın için olouyor için rahat olsun aşılama gününde olması gereken boyuta gelecek :Saruboceq: eşim diyetisyene gidiyor 1 haftadır kilo vermedim dedi doktor tartılıyorsan hergün ondandır bey:Saruboceq:in yapyor dedi bu sana başka bir örnek olsun. ben tüp bebeği düşünmemeye çalışıyorum inan kafamın arkasına attım

arkadslar meraba ben cumartesı asılama oldum bazı yerlerde okudum 4 gunden ıtıbaren adet belırtısı gıbı baslıomus bende hıc bırsey yok sadece yere comeldıgım zamn bıraz kıramp gıbı sancı gırıyo yumurtama aranızda asılama olan veya asılamadan hamıle kalanlar lutfen bana yardımcı olun ben bekleyemıorum sabır dıye bısey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…