- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.961
Bitanem biraz rahat olmaya çalış kadınlar o zekalarıyla yalancı hamilelik yaşıyor, ade oluyor yada olmuyor. bence kafana takdığın için olouyor için rahat olsun aşılama gününde olması gereken boyuta gelecek :Saruboceq: eşim diyetisyene gidiyor 1 haftadır kilo vermedim dedi doktor tartılıyorsan hergün ondandır bey:Saruboceq:in yapyor dedi bu sana başka bir örnek olsun. ben tüp bebeği düşünmemeye çalışıyorum inan kafamın arkasına attım
Hanımlar, aşılamada kaç mm olması isteniyor yumurtaların.Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
canim persembe yumurtalar toplandi cumartesi transferim yapildi,evdeyim 3 gundur dinleniyorum henuz bel agrisindan baska bir belirti yok.evde int yok telefondan baglanmaya calisiyorum cok zor oluyo pc gibi degil.sen nasilsin hangi asamadasin.Allah hepimizin yardimcisi olsun.herkese cok selam
ne güzel valla eşine bak helal olsun valla çok duygulandım aşılam için o sancıyı çekcek cok güzel bişey valla yaa.inş.herşey düzne girerde melegın gelır canım benım
Yok Yok bunların hepsi hamile kaldı ondan gelmiyolar zemuszemus
tatlıcık nasılsın arkadaşım üzme kendini murseyi ve emenneyi hatırla lütfen olumsuzluklara rağmen sonunda başardılar stresin iyi gelmediğini bile bile yapma bunu kendine pozitif düşün canım
tatlıcık nasılsın arkadaşım üzme kendini murseyi ve emenneyi hatırla lütfen olumsuzluklara rağmen sonunda başardılar stresin iyi gelmediğini bile bile yapma bunu kendine pozitif düşün canım
sağol canım benimm iyiyim sen nasılsın?
bende iyiyim canım evde yoktum 3 gündür geldim bir bakayım dedim
nereye gittin bakalım gezmeciii:))))
annemlere gittim tüm kardeşler toplandık güzeldi valla yeğenlerimle stres attım
ayyy ne güzel bende okadar çok özledimki.....senağlama tedavilerdi kontrollerdi derken bi türlü gidemiyorum...
negüzel senin adına çok mutlu oldum...... artık aşılama sonucuna göre bende giderim belki....
kaç gün kaldı senin aşılama sürecine?
inşallah bebeğinin haberiyle gidersin canım:Saruboceq: adetimi bekliyorum bu akşam doğum kontrol ilacının sonuncusunu kullandım bir kaç güne regl olurum
inşallah canım benim.........
hadi bakalım hayırlısı inşallah sorunsuz hayırlı bi şekilde bebeğine busefer kavuşursun...
sende gonal-f mi kullanıydun daha önce bide kaç m vuruluyodun?
evet gonal_f kullandım enjektöre 7 ml çekip kullanmışdım 1 hafta kullanmışdım
bizim bebek bu seferde gelmezse bi süre daha klomenle kendimiz deneyelim diyoruz.... tabii takip yaptırarak...
geçen gün doktoruma o aylar önce düşen parçanın bebek olup olmadığını sordum büyük ihtimal bebek olabilir ama görmediğim için kesin diyemiyorum dedi.... kendiliğinden olabilirmiş bebeğimiz... bu sefer tutmazsa ki inşallah tutar kendi haline bırakıcam..
ben ufak ufak kaçıyım gece gece yapmam gereken bissürü işim varboshayallersmile
çok öpüyorum seni... çok iyi bak kendine..... yarın inşallah güzel haberlerle gelirim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?