Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım yaa ilk defa böyle oldum aslında çok takmam bende ama habire işler olması gerekenden farklı gidince biraz sıkıldım galiba herşeyi kafaya takar hale geldim.....

artık boşveriyim diyorum olucaksada olmucaksada şuanki streslerim sıkıntılarım uçup gidicek durduk yere ruhumu daraltıyorum....

Allah hepimizin yüzünü güldürsün çok bekletmeden:Saruboceq:

sene ilaç kullanıyosun dimi ? takip filan yapıyolarmı?

canım hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla bengole gibi seninde bebişin sana tutunur ve bize hayırlı haberi verirsin......:Saruboceq:

tatlıcık nasılsın arkadaşım üzme kendini murseyi ve emenneyi hatırla lütfen olumsuzluklara rağmen sonunda başardılar stresin iyi gelmediğini bile bile yapma bunu kendine pozitif düşün canım

tatlıcık nasılsın arkadaşım üzme kendini murseyi ve emenneyi hatırla lütfen olumsuzluklara rağmen sonunda başardılar stresin iyi gelmediğini bile bile yapma bunu kendine pozitif düşün canım

evet zaten onları düşününce çok mutlu oluyorum Rahatlıyorum.. inşallah hepimiz onlar gibi mutlu haberi veririzz.....

annemlere gittim tüm kardeşler toplandık güzeldi valla yeğenlerimle stres attım

ayyy ne güzel bende okadar çok özledimki.....senağlama tedavilerdi kontrollerdi derken bi türlü gidemiyorum...

negüzel senin adına çok mutlu oldum...... artık aşılama sonucuna göre bende giderim belki....

kaç gün kaldı senin aşılama sürecine?

inşallah bebeğinin haberiyle gidersin canım:Saruboceq: adetimi bekliyorum bu akşam doğum kontrol ilacının sonuncusunu kullandım bir kaç güne regl olurum

inşallah bebeğinin haberiyle gidersin canım:Saruboceq: adetimi bekliyorum bu akşam doğum kontrol ilacının sonuncusunu kullandım bir kaç güne regl olurum

inşallah canım benim.........

hadi bakalım hayırlısı inşallah sorunsuz hayırlı bi şekilde bebeğine busefer kavuşursun...
sende gonal-f mi kullanıydun daha önce bide kaç m vuruluyodun?

bizim bebek bu seferde gelmezse bi süre daha klomenle kendimiz deneyelim diyoruz.... tabii takip yaptırarak...

geçen gün doktoruma o aylar önce düşen parçanın bebek olup olmadığını sordum büyük ihtimal bebek olabilir ama görmediğim için kesin diyemiyorum dedi.... kendiliğinden olabilirmiş bebeğimiz... bu sefer tutmazsa ki inşallah tutar kendi haline bırakıcam..

inşallah canım benim.........

hadi bakalım hayırlısı inşallah sorunsuz hayırlı bi şekilde bebeğine busefer kavuşursun...
sende gonal-f mi kullanıydun daha önce bide kaç m vuruluyodun?

evet gonal_f kullandım enjektöre 7 ml çekip kullanmışdım 1 hafta kullanmışdım

canım o olayı unutmaya çalış hayırlı değilmişki rabbim öyle uygun görmüş demekki kendiliğinden hamile kalabilmen çok güzel kendiliğinden bile kalıyorsan ruhsal açıdan rahat olunca aşılaman tutar canım kafana takma nolur sonucuna biz katlanmak zorunda kalıyoruz

ben ufak ufak kaçıyım gece gece yapmam gereken bissürü işim varboshayallersmile

çok öpüyorum seni... çok iyi bak kendine..... yarın inşallah güzel haberlerle gelirim:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…