- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.981
canım o olayı unutmaya çalış hayırlı değilmişki rabbim öyle uygun görmüş demekki kendiliğinden hamile kalabilmen çok güzel kendiliğinden bile kalıyorsan ruhsal açıdan rahat olunca aşılaman tutar canım kafana takma nolur sonucuna biz katlanmak zorunda kalıyoruz
iyi geceler bitanem inşallah güzel haberlerini bekliyorum öptüm
BENDE k00000000000000camannn öptüm seniiia.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy canım ya bana hiç baya büyümüş gibi gelmiyo boshayallersmile....
ilk aşılamamda adetin 12. günü 19buçuktu....
aşılamadan sonraki ay adetin 4. günü 11mm di.....
dün adetin 11. günüydü doktorum nerdeyse 14 de yaklaşmış dedi.... benim de moralim bozuldu niye bukadar dengesizim diye????.....
bitane olsun istenilen boyutta olsun razıyım.....
niyeyse bu sefer işler biraz ters gidiyo...
biraz önce dr dan geldik dün gece eşimin belinin sağ trafına bi ağrı saplandı filimler ,ultrasonlar, testler hepsi yapıldı ama tam olarak bişi çıkmadı..... ve biz cumaya aşılama yapıcamızdan bahsedince ışınların zararlı olucanı aşılama işlemine kadar sabretmesini sonra yeniden böbrek fimleri çekiceklerini söylediler garibim ilaç bile kullanamıyo şimdi.... inşallah bişi çıkmaz inşallah bebeğimiz bu sefer hayırlısıyla gelir.............
canim persembe yumurtalar toplandi cumartesi transferim yapildi,evdeyim 3 gundur dinleniyorum henuz bel agrisindan baska bir belirti yok.evde int yok telefondan baglanmaya calisiyorum cok zor oluyo pc gibi degil.sen nasilsin hangi asamadasin.Allah hepimizin yardimcisi olsun.herkese cok selam
arkadslar meraba ben cumartesı asılama oldum bazı yerlerde okudum 4 gunden ıtıbaren adet belırtısı gıbı baslıomus bende hıc bırsey yok sadece yere comeldıgım zamn bıraz kıramp gıbı sancı gırıyo yumurtama aranızda asılama olan veya asılamadan hamıle kalanlar lutfen bana yardımcı olun ben bekleyemıorum sabır dıye bısey kalmadı
günaydın güzel bir gün diliyorum tefriciyemin 250 adetini okudum 250 si kaldı onuda mutlaka yarına kadar bitirmiş olurum (perşembe son gündü)
hoşgeldin canım Allah kabul etsin dualarımızı inşallah bu ay da güzel haberler alabiliriz benim ve murse için yasin okumuştun Allah razı olsun meleğin tez zamanda gelsin sana inşallah
günaydın arkadaşlar nasılsınızz
günaydın iyiyim sen nasılsın ecrin
bende iyim canım sagoll kendımı diyete verdım diyet yapıyorum 2günde 1kılo vermısım valla buda güzeeel eşimin amelıyatına kadarinş.istediğim kıloda olurum
tatlıcık canım eşine çok geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun yoktur nolur olumsuz şeyler düşünüp kendini üzme sizlerin üzüntülerini aynen yaşıyorum bende üzülüyorum Allahım güzel kalbindeki tatlı meleğini:Saruboceq: tez zamanda verecek inşallah senin ve burada ki bütün arkadaşlarımın
çok iyi sporda yap yürüyüş vucudu hem zinde tutuyor hemde zayıflamaya yardımcı hamileliğine kadar vucudun güçlenir hastalıklara karşı direncin çoğalır
sağol canım benim eşimin böbreğinde taş olabilirmiş... tekrar röntgen çekicekler aşılamadan sonra... inşallah bişi çıkmaz.......
sağol canım artık oluruna bıraktım sadece dua edicem bakalım Rabbimden hayırlısı ... bikaç saat sonra dr gidicem .... herşey yolundaysa bu akşam çatlatma iğnesini vurulurum heralde...
minik nazlı ceylanımız nasıl? sen nasılsın? herkes duydumu hamilekiğini tepkileri nasıldı?
canım taş dökerken çok ağrı olurmuş geçmiş olsun eşine inşallah önemsiz bişeydir.İnşallah yumoşların yeterli büyüklüğe gelmişdir de aşılaman gecikmez dualarım seninle bitanem
sağol canım inşallahh sadece üşütmeden kaynaklanan ağrıdır inşallah taş çıkmaz çok zormuş bende öyle duydum.....
bakalım birazdan gidicem dr,a aslında birazda stresimin sebebi gecikirsem dr şehirdışına çıkıcak cuma günü 11 de ve hafta sonu yok.... yani ya başka bi dr gidicem ,yada cuma sabahına bu yumoşları yetiştiricem:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?