- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.021
arkadaşlar merhaba izinden döndüm çok şükür.özledim sizle sohbet etmeyi.bu arada yasin-i Şerif ,salavat-ı tefriciye isteyen olursa yardmcı olurum.geçmişe çok göz atamadım ama hamilelrimz var maşallah.Allah analaı babalı sağ salim sağlıklı versin.dualarım sizinle
İyi aksamlarkizlar nasıldınız hala hastalanmadım 1 gün gecti gunum hafta sonuna kadar olmazsam kan testi yPicam bakalım hayırlısı bı heyecan bastı hbr veririm mutlaka buarada bütün dualar bitti sadece 50 tane tefriciye var onuda okunmuş bilin öpüyorum sizleri
tatlıcık üzülme canım arkadaşım, herşeyde bir hayır vardır. büyüyecek yumoşlar merak etme
ECRİN87 KULLANICISINDAN ALINTI
canım yaa incir kürü dene istersen canım yada bal tarcın çörekotu bunlarında etkısı var yumurta büyütüyor
kartopu canım günaydın benım dyalarım bitti 1 yasın okudum akşam 5 fetih canım listeye yazarsın 140tevficiyeyi okuyan ypksa ben okurum cnaım
günaydın canım,
140 tane kalmıştı,ben sabah abdest alıp çıktım evden işe gelene kadar 50 adet okudum hayatım.50 de akşam okuyacağım. sende 40 tane okursan bitiririz bu akşama Allahın izniyle.
kayseye sen oku dedmiştim ama hala girmedi nete. ben ona özelden ve buradan haber veririm artık
çok iyiyim Allaha Şükür, ara ara işler yoğunlaşıyor o zaman kopuyorum netten. ama şimdi fena değil. zaten haftaya cuma yıllık izne çıkacağım kısmetse. 10 gün yokum. o sebeple toparlıyorum biraz
bende iyim yogunum birazz bende kasım gibi cıkmamk istiyorum izine belge aşılama yaptırrım diyee gec cıkayım diyorum ama belkı 1hafta temmuzda cıkarım daha bişey bellı degıl yanı
sen bence yazın çık kocan tatilini yapsın hem belki tatil bebeği olur sizinkide.kafanız dağılır biraz. zaten sonrada eşin ameliyat olur. bahane edecek birşeyi kalmaz canım :)
evet bende öyle düşünüyordum onumuzdekı hafta falan cıkcaktım normalde ama eşim çok yoguyn calısıyorr izinleri suan bellı degıl bende onsuz cıkam zistemıyorr düşünsene ben attılımıu yapıp geşlıyormusum eşim çıkıyormus izine cıldırdım herhalde:) beklıtyoz bakalım ne zamna cıkcak izine
:))))))))
tabiki hayatım ayarlayıp beraber çıkın izne ayrı ayrı tatil olurmu.bırakma sakın kocişini)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?