Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba canım, özlettin kendini, bu arada 140 adet tefriciyemiz kaldı.istersen onu alabilirsin.

gül1973......................5 yasin , 5 fetih , 67 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN...................5 yasin , 5 fetih , 67 nas, 100 felak, 100 tefriciye , 100 salavat, 100 tevhid, 100 ihlas

Kartopucum 100 tefriciye kaldı onuda yarın akşama bitiririm. yarın akşam girmezsem okunmuş sayarsın

Son düzenleme:
ıyi aksamlarkizlar nasıldınız hala hastalanmadım 1 gün gecti gunum hafta sonuna kadar olmazsam kan testi yPicam bakalım hayırlısı bı heyecan bastı hbr veririm mutlaka buarada bütün dualar bitti sadece 50 tane tefriciye var onuda okunmuş bilin öpüyorum sizleri

inşallah güzel haberi verip hepimizi sevindirirsin gamsem:))))))

ECRıN87 KULLANICISINDAN ALINTI
canım yaa incir kürü dene istersen canım yada bal tarcın çörekotu bunlarında etkısı var yumurta büyütüyor[/QUOTE]

ecrincim zatem b.ç.t de kullandım aynı zamanda aslında düşünüyorum keşke kullanmasaydım belki onun etkisiyle ilacın etkisi birbirine ters filandır......

hiç böyle direnç göstermezdi hep adetin 12. günü büyümüş istenilen boyuta gelmiş olurdu..... belkide çok taktım kafaya ondan bilemiyorum... tek isteğim ALLAHIMDAN hayırlısı.......

kartopu canım günaydın benım dyalarım bitti 1 yasın okudum akşam 5 fetih canım listeye yazarsın 140tevficiyeyi okuyan ypksa ben okurum cnaım

ECRİN87 KULLANICISINDAN ALINTI
canım yaa incir kürü dene istersen canım yada bal tarcın çörekotu bunlarında etkısı var yumurta büyütüyor

ecrincim zatem b.ç.t de kullandım aynı zamanda aslında düşünüyorum keşke kullanmasaydım belki onun etkisiyle ilacın etkisi birbirine ters filandır......

hiç böyle direnç göstermezdi hep adetin 12. günü büyümüş istenilen boyuta gelmiş olurdu..... belkide çok taktım kafaya ondan bilemiyorum... tek isteğim ALLAHIMDAN hayırlısı.......[/QUOTE]

anladım cnaım benım sıkma kendını herşeyin hayırlısı takma kafana yaa herşey güzel olcak

gamsem.....................2yasin , 3fetih ,133 nas ,100felak, 200 tefriciye , 100 salavat ,100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN.................., 2 yasin , 3 fetih ,133 nas , 100 felak ,150 tefriciye ,100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

Egelı.........................10 yasin, 7 fetih, 300 nas ,300felak, 500 tefriciye, 300salavat ,300 tevhid
OKUNAN..................10 yasin, 7 fetih, 300 nas,300felak,500 tefriciye , 300 salavat300 tevhid

enepInAr......................3 yasin, 3 fetih , ..........................., 500 tefriciye...........
OKUNAN..............................................................................................

Tatlıcık.......................3yasin..,.2..fetih, 100 nas.,100felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100tevhid, 100 ihlas
OKUNAN.................. 1 yasin , ........ , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

kartopu......................2 yasin , 7 fetih , 100 nas , 100 felak , 300 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..................2 yasin , 7 fetih , 100 nas , 100 felak , 250 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

bjközlem....................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
OKUNAN...................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid

gül1973......................5 yasin , 5 fetih , 67 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN...................5 yasin , 5 fetih , 67 nas, 100 felak, 100 tefriciye , 100 salavat, 100 tevhid, 100 ihlas

ecrin87......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 240 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 200 ihlas
OKUNAN....................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak ,240 tefriciye , 100 salavat,100 tevhid , 200 ihlas

emenne.....................3 yasin................100 nas , 100 felak , 250 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 50 ihlas
OKUNAN...................3 yasin................100 nas , 100 felak , 250 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid, 50 ihlas

ece006......................3 yasin , 3 fetih,............................... , 100 tefriciye.................................... , 50 ihlas
OKUNAN..................3 yasin, 3 fetih...................... ....................................................................., 50 ihlas

esra1616.......................................... ................................, 350 tefriciye ....................................,250 ihlas
OKUNAN............................................ .................................................. ..................................., 250 ihlas

murse....................................., 1 fetih ,............................, 1000 tefriciye...................................., 50 ihlas
OKUNAN................................., 1 fetih........... .................................................. ........................., 50 ihlas

estamp............................................ .................................,444 tefriciye......................................... .............
OKUNAN............................................ ...................................

bengole........................................... .................................., 160 tefriciye
OKUNAN............................................ ..............................., 160 tefriciye

TOPLAM................41 YASıN , 41 FETıH , 1000 NAS , 1000 FELAK , 4444 TEFRıCıYE , 1000 SALAVAT , 1000 TEVHıD , 1000 ıHLAS

Son düzenleme:
kartopu canım günaydın benım dyalarım bitti 1 yasın okudum akşam 5 fetih canım listeye yazarsın 140tevficiyeyi okuyan ypksa ben okurum cnaım

günaydın canım,

140 tane kalmıştı,ben sabah abdest alıp çıktım evden işe gelene kadar 50 adet okudum hayatım.50 de akşam okuyacağım. sende 40 tane okursan bitiririz bu akşama Allahın izniyle.

kayseye sen oku dedmiştim ama hala girmedi nete. ben ona özelden ve buradan haber veririm artık

kayseciğim sen nete girmedin diye kalan 140 tefriciyeyide paylaştık. akşama kadar girersen benim enson kalan 50yi istersen sana verebilirim. olmazsa bir sonraki duada alırsın canım. nasılsa devamlı okuyacağız artık.

tamam cnaım 40 bende bende abdestlıyım okurum şimdi.nasılsın ne var ne yok evet yaa artık pek kıms egelmıyorr

çok iyiyim Allaha Şükür, ara ara işler yoğunlaşıyor o zaman kopuyorum netten. ama şimdi fena değil. zaten haftaya cuma yıllık izne çıkacağım kısmetse. 10 gün yokum. o sebeple toparlıyorum biraz

çok iyiyim Allaha Şükür, ara ara işler yoğunlaşıyor o zaman kopuyorum netten. ama şimdi fena değil. zaten haftaya cuma yıllık izne çıkacağım kısmetse. 10 gün yokum. o sebeple toparlıyorum biraz

bende iyim yogunum birazz bende kasım gibi cıkmamk istiyorum izine belge aşılama yaptırrım diyee gec cıkayım diyorum ama belkı 1hafta temmuzda cıkarım daha bişey bellı degıl yanı

bende iyim yogunum birazz bende kasım gibi cıkmamk istiyorum izine belge aşılama yaptırrım diyee gec cıkayım diyorum ama belkı 1hafta temmuzda cıkarım daha bişey bellı degıl yanı

sen bence yazın çık kocan tatilini yapsın hem belki tatil bebeği olur sizinkide.kafanız dağılır biraz. zaten sonrada eşin ameliyat olur. bahane edecek birşeyi kalmaz canım :)

sen bence yazın çık kocan tatilini yapsın hem belki tatil bebeği olur sizinkide.kafanız dağılır biraz. zaten sonrada eşin ameliyat olur. bahane edecek birşeyi kalmaz canım :)

evet bende öyle düşünüyordum onumuzdekı hafta falan cıkcaktım normalde ama eşim çok yoguyn calısıyorr izinleri suan bellı degıl bende onsuz cıkam zistemıyorr düşünsene ben attılımıu yapıp geşlıyormusum eşim çıkıyormus izine cıldırdım herhalde:) beklıtyoz bakalım ne zamna cıkcak izine

:))))))))

tabiki hayatım ayarlayıp beraber çıkın izne ayrı ayrı tatil olurmu.bırakma sakın kocişini )))

:))))))))

tabiki hayatım ayarlayıp beraber çıkın izne ayrı ayrı tatil olurmu.bırakma sakın kocişini )))

yok canım eşim bana sen cık tatılı yap dıyor bızım bellı degıl sonra basımın etını yersın dıyorrr biizm daha bellı degıl dıyorr bakalım beklıyorum.çocuk fikrini aklımdan cıkarmak istiyorum amaa yapamıyorum bılmıyorum cok canım sıkılıyorr eşim amelıyta olsa belkı biraz rahatlıycam ama bakalım ekımde dedıyaa ekımede ne kaldıkı dımı surda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…