- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.001
biliyorsun murseninde erken aşılama yapılmışdı ve tuttu stres yapma nasibinde varsa olur merak etme aynı murse gibi sürekli onu düşün canım
doğru söylüyosun Rabbim vericekse her şartta verir bakalım kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz.......
olmasada dünyanın sonu değil sağlığımız yerinde olsun inşallah bebekte yakın zamanda gelir...:Saruboceq:
bugün biraz temizlik yapıym diyodum aşılamadan sonra dinlenirim yapamam diye düşündüm ama hiç içimden gelmiyo..:)
burası çok sıcak .... insan mayışıp kalıyooo
evet burasıda çok sıcak denize gideyim diyorum üşütüp tedavi aksamasın diye girmiyorum burda millet 1 aydır giriyor
slm tatlıcık nasılsın hayatım
sağol canım iyiyim sen nasılsın?
bengolecim öpüyorum seni kocaman... kardeşim geldi çıkmam lazım... dikkat et bebişe ve kendine...
arkadaşlar merhaba izinden döndüm çok şükür.özledim sizle sohbet etmeyi.bu arada yasin-i Şerif ,salavat-ı tefriciye isteyen olursa yardmcı olurum.geçmişe çok göz atamadım ama hamilelrimz var maşallah.Allah analaı babalı sağ salim sağlıklı versin.dualarım sizinle
arkadaşlar merhaba izinden döndüm çok şükür.özledim sizle sohbet etmeyi.bu arada yasin-i Şerif ,salavat-ı tefriciye isteyen olursa yardmcı olurum.geçmişe çok göz atamadım ama hamilelrimz var maşallah.Allah analaı babalı sağ salim sağlıklı versin.dualarım sizinle
arkadaşlar çok mutsuzum bugünkü kontrolde de yumurtamın büyümediğini öğrendim bugün adetin 13. günü ve yumurtam 13 küsür.... 14 bile değil..... 2 gün öncede 13 küsürdü 2 günde bi adım bile büyümemiş............. ilacımda bitti tekrar aldık 5 gün daha vurucam iğneleri...... pazartesi yani adetin18. günü tekrar gidicem........ hiç böyle olmamıştı benim yumurtalar klomenle bile büyüyodu((((((
iyi akşamlar herkese,
ben dualarımı bitirdim. Allah dularımızı tez zamanda hayırlısyla eksiksiz kabul eder inşallah. Hamişlerimizin de bebeklerini Allahım koru. onlara bağışla. Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?