- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.081
kızlar bende 444 tefriciyemi bitirdim,haber vereyim dedim,hepinizi öptüm ve çokkk ösledim,kartopum bu arada resimdeki bebiş çok tatlıymış canım:)
kaysecim hoşgeldin
Kartopum burda mısın??
canım inşallah hamilesindir hayırlısıyla
İns arkadasım ağrım da yok sadece göğüslerimde hassasiyet var adet tarihlerim 2 Nisan 1 Mayıs buay da 1i 2 si gibi olması gerekti ama sancirdi az az onden sindi oda yok aşılama olcakti buay bakalım gerek kalmicak gibi gene de kaptirmayayim kendimi ilk esime sonra size hbr vericem kızlar bakalım dua edin nolur ins bu dualar bu ayda 2 - 3 tane hamis çıkarır kızım olucaaaaaak diye bagriyo icimden biri Allah Allah :)))
İyi akşamlar canlarım dualarım bitti vede hala hastalanmadım ne Ağrı var ne bisey korkuyorum test yapmaya ama sanki içimden bı ses bas bas bagriyo kız cocuğuna hamilesin diye sma garip bı duygu korkuyorum da aynı zamanda bı terslik olucak diye karisigimyani
İns arkadasım ağrım da yok sadece göğüslerimde hassasiyet var adet tarihlerim 2 Nisan 1 Mayıs buay da 1i 2 si gibi olması gerekti ama sancirdi az az onden sindi oda yok aşılama olcakti buay bakalım gerek kalmicak gibi gene de kaptirmayayim kendimi ilk esime sonra size hbr vericem kızlar bakalım dua edin nolur ins bu dualar bu ayda 2 - 3 tane hamis çıkarır kızım olucaaaaaak diye bagriyo icimden biri Allah Allah :)))
valla bi arkadaşın 18mm le aşılaması tuttu....
18---22 arası diye biliyorum ama insandaki potansiyel 26 ya kadar büyütebiliyomuş...
emenne,
nasılsın hayatım, nasıl gidiyor hamilelik,keseyi gördünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?