Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende 444 tefriciyemi bitirdim,haber vereyim dedim,hepinizi öptüm ve çokkk ösledim,kartopum bu arada resimdeki bebiş çok tatlıymış canım:)

Allah Kabul etsin hayatım. evet bende çok beğendim bebişi. inşallah benimde böyle bir kızım olur.

Aallah herkese gönlündeki evladı versin

ıyi akşamlar canlarım dualarım bitti vede hala hastalanmadım ne Ağrı var ne bisey korkuyorum test yapmaya ama sanki içimden bı ses bas bas bagriyo kız cocuğuna hamilesin diye sma garip bı duygu korkuyorum da aynı zamanda bı terslik olucak diye karisigimyani

canım inşallah hamilesindir hayırlısıyla

İns arkadasım ağrım da yok sadece göğüslerimde hassasiyet var adet tarihlerim 2 Nisan 1 Mayıs buay da 1i 2 si gibi olması gerekti ama sancirdi az az onden sindi oda yok aşılama olcakti buay bakalım gerek kalmicak gibi gene de kaptirmayayim kendimi ilk esime sonra size hbr vericem kızlar bakalım dua edin nolur ins bu dualar bu ayda 2 - 3 tane hamis çıkarır kızım olucaaaaaak diye bagriyo icimden biri Allah Allah :)))

Tatlıcık.......................3yasin..,.2..fetih, 100 nas.,100felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100tevhid, 100 ihlas
OKUNAN.................. 3 yasin ,2 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

ayyy inşallah hayırlısıyla hamilesindir canımmm:))))

canım inşallah hamilesindir güzel haberini alalım ve bu ayki hamişlerimizin ilki sen ol inşallah cuma günü hürmetine Rabbim meleğini versin sana ve bütün arkadaşlara inşallah

canım inş.hamılesınıdır :Saruboceq:

herkese hayırlısı cumalar arkadaşlar

emenne,
nasılsın hayatım, nasıl gidiyor hamilelik,keseyi gördünmü

canım şimdilik iyi gidiyor ara ara halsizlik var hep uyumak istiyorum ama henüz kusma problemim olmadı inşallah da olmaz kese için 10 haziranda randevum var inşallah sorunsuz görürüz kesemizi ben sizler için dua ediyorum Allahım tez zamanda hepinizin hamilelik haberini vermeyi nasip etsin inşallah

kızlar günaydın cumanız mübarek olsun...uzun zamandır giremedim ama takip ediyorum..benim dualarımda bitti...cümlemizin duası mübarek cuma günü kabul olur inşallah....
Gamsem canım inşallah sende hamilesindir..hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…