Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ,

istanbulda sela okundu bende hepimiz için dua ettim. Allah okuduğumuz duaları kabul etsin. en kısa zamanda bizi evlat sahibi yapsın inşallah. Allah dualarıız için hepinizden razı olsun. Yüce Rabbim okuduğumuz duaların hürmetine, abdest alıp camiye koşan kullarının hürmetine, cuma namazının hürmetine dualarımızı kabul edip bizleri evlatlarımız ile ödüllendirsin inşallah.AMıN

aminnnnn....... bende hepimiz için dua ettim inşallahh Rabbim kabul edip hepimizi hayırlı evlatlarla kavuşturur.....

kartopucum,

Allah annenden ve tüm dua eden arkadaşlarımızdan razı olsun. Bizleri evlatlarımıza tez zamanda kavuştur yarabbim. Amin...

kızlar ben duaları okudum.... annem geldi e ablamın doğumu için koşturmACALAR TEMİZLİKLER DERKEN GİREMİYORUM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADA GİREMEM HEPİNİZİ ALLAH A EMNATE EDİYORUM ......

BU ARADA BEN BU AY ERKEN HASTALANDIM HAYATIMDA BİR İLK.... HERALDE SICAKLARDAN GÜNÜM DÖNDÜ... NORMALDE 9DA OLMAM GEREKİRKEN 1DE HASTALANDIM.... OKUYAMADIĞIM KISMIDA ANNEME OKUTTURDUM.... BU AYDA AŞILAMA YAPMAYACAĞIM ZATEN BU AYIN SONUNDA TEKRAR HASTALANACAĞIM 24DE O ZAMAN SON AŞILAMA DENEMESİNİ YAPTIRACAĞIM... ODA OLMAZSA KIZLAR TÜP BEBEK KISMETSE AĞUSTOSDA.... KENDİNİZE İYİ BAKIN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM...

Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

internette buldum arkadaşlar . ben okuyorum , başladım bu cumadan

Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

amin canım amin.bende başlamak istedım ama hasta olum

[

hayırlı cumalar buğün ettiğimiz duaları ve paylaşıp okumuş olduğumuz bütün duaların yüzü suyu hürmetine Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hepinize anne olmayı nasip etsin..benimle birlikte hamile olan arkadaşlarımada sağlıklı hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inş. güzel Allahım..amin..

tatlıcık duydun mu bak gamsem de hamileymiş sırasıyla hepimiz olacaz inşallah dualarımız kabul oluyor çok şükür

gamseye çok sevındım yaaa böyle haberler duydukca çok sevınıyorum ama bi yandanda çok üüzlüyorrr kendim için hiç bişey yapamıyorum tek başıma cabalıyorumm sinirlerim bozuldu birden ve aglıyorum şimdi çıkıyorum sonra grs mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…