- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.121
kızlar ,
istanbulda sela okundu bende hepimiz için dua ettim. Allah okuduğumuz duaları kabul etsin. en kısa zamanda bizi evlat sahibi yapsın inşallah. Allah dualarıız için hepinizden razı olsun. Yüce Rabbim okuduğumuz duaların hürmetine, abdest alıp camiye koşan kullarının hürmetine, cuma namazının hürmetine dualarımızı kabul edip bizleri evlatlarımız ile ödüllendirsin inşallah.AMİN
kızlar ben bugün Eyüp Sultan'a gidip duamızı orada yapacaktım ama gidemiyorum. Annemi aradım ondan rica ettim. Allahtan istanbulda hava serin,çok sıcak olsa gidemezdi. ama gidiyor şimdi. Duamızı orada yapacak. tabi bizde sela vakti dualarımızı yapalım arkadaşlar.
şimdiden Allah kabul etsin. Rabbim tez vakitte bu dünyada anne olmayı hepimize hayırlı kılsın inşallah.
sağlıcakla evlatlarımıza kavuşmayı , hamile arkadaşlarımızın hamileliklerini kolaylıkla geçirmesini , hayırlısı ile evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.
internette buldum arkadaşlar . ben okuyorum , başladım bu cumadan
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
kızlar ,
istanbulda sela okundu bende hepimiz için dua ettim. Allah okuduğumuz duaları kabul etsin. en kısa zamanda bizi evlat sahibi yapsın inşallah. Allah dualarıız için hepinizden razı olsun. Yüce Rabbim okuduğumuz duaların hürmetine, abdest alıp camiye koşan kullarının hürmetine, cuma namazının hürmetine dualarımızı kabul edip bizleri evlatlarımız ile ödüllendirsin inşallah.AMİN
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
canlarım şimdi doktordan geldim şükürler olsun ki HAMİLEYİMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?