- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.101
Cevap için önceliklel teşekkür ederim ama sanırım benimki o kadar olamaz ki
canım şimdilik iyi gidiyor ara ara halsizlik var hep uyumak istiyorum ama henüz kusma problemim olmadı inşallah da olmaz kese için 10 haziranda randevum var inşallah sorunsuz görürüz kesemizi ben sizler için dua ediyorum Allahım tez zamanda hepinizin hamilelik haberini vermeyi nasip etsin inşallah
kızlar ben bugün Eyüp Sultan'a gidip duamızı orada yapacaktım ama gidemiyorum. Annemi aradım ondan rica ettim. Allahtan istanbulda hava serin,çok sıcak olsa gidemezdi. ama gidiyor şimdi. Duamızı orada yapacak. tabi bizde sela vakti dualarımızı yapalım arkadaşlar.
şimdiden Allah kabul etsin. Rabbim tez vakitte bu dünyada anne olmayı hepimize hayırlı kılsın inşallah.
sağlıcakla evlatlarımıza kavuşmayı , hamile arkadaşlarımızın hamileliklerini kolaylıkla geçirmesini , hayırlısı ile evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
tatlıcık nasılsın canım, eşin nasıl oldu
kızlar ben bugün Eyüp Sultan'a gidip duamızı orada yapacaktım ama gidemiyorum. Annemi aradım ondan rica ettim. Allahtan istanbulda hava serin,çok sıcak olsa gidemezdi. ama gidiyor şimdi. Duamızı orada yapacak. tabi bizde sela vakti dualarımızı yapalım arkadaşlar.
şimdiden Allah kabul etsin. Rabbim tez vakitte bu dünyada anne olmayı hepimize hayırlı kılsın inşallah.
sağlıcakla evlatlarımıza kavuşmayı , hamile arkadaşlarımızın hamileliklerini kolaylıkla geçirmesini , hayırlısı ile evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
sagol canım iyi dünden beri salı gününü bekliyo bakalım ilaçlı sularla tekrar filmleri çekilicek.. tabii bizim aşlamayada bağlı önce aşılama sonra film.......
inşallah bi sıkıntı olmaz... her 2 işlemdede.......
sen nasılsın? izne az kaldı dimi?
canım annene saygı ve sevgilerimizi ilet Allah razı olsun öpüyoruz ellerinden. kartopu canım ama bi hafta sonu Eyüp Sultan Hazretlerine kesin git inanılmaz bir enerjisi var oranın ben 10 gün içinde tekrar gidicem Allahın izniyle
canım annene saygı ve sevgilerimizi ilet Allah razı olsun öpüyoruz ellerinden. kartopu canım ama bi hafta sonu Eyüp Sultan Hazretlerine kesin git inanılmaz bir enerjisi var oranın ben 10 gün içinde tekrar gidicem Allahın izniyle
inşallah canım hayırlısı ile biran önce sen bebişine eşinde sağlığına kavuşur hayatım.
ben haftaya cuma çıkıyorum izne allah nasip ederse. bu tatilden çok ümitliyim. bebişim tatilde gelecek galiba öyle hissediyorum. hayırlısı tabiki
bugün rüyamda aynı senin avatardaki gibi tatlı bi bebiş gördüm...
konuşabiliyodu çok tatlıydı yanındada annesi vardı.... inşallah o anne sensindir :)))))))
canım sağol, ilk defa eşimde dün akşam rüyasında bir bebek görmüş kucağına veriyorlarmış çok heycanlanmış . sabah bana anlatırken bile çok heyecanlıydı.
canım sağol, ilk defa eşimde dün akşam rüyasında bir bebek görmüş kucağına veriyorlarmış çok heycanlanmış . sabah bana anlatırken bile çok heyecanlıydı.
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.
internette buldum arkadaşlar . ben okuyorum , başladım bu cumadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?