- Konu Sahibi KARTOPU344
-
Merhaba, ben yeni üye oldum. Ben Ankara dayım. Başkent Üni.başladık tedaviye. Paylaşımların yardımcı olacağını düşündüm. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Başkent te başladım. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Umarım yaşamamSüreçte herkes için dilerim mutlulukla sonuçlanır.
benim arar ara hafiften midem bulanıyor ve başım dönüyor 2 gündür. gerçi bu belirtiler hemen ortaya çıkmazmış. üşüttümmü bilmiyorum. hemen hamilelik belirtisinede yormak istemiyorum ama
kızlar ben çıkıyorum..yrn girmye çalışırım..hadi hepinizi öpüyorum..hayırlı haberlerle inş.iii akşamlar:)
kartopu sen bnm yazdıklarımı okumadın heralde içimden bir sen sen bu ay bn öbür ay hamile olucaz dedim..ben kırmızı kartı yerim ben kendimi ii biliyorum..yinede salı olmazsam test yaptırcam..bu arad ben test yaptım merak ya bu tek çizgiyi gördüm..buyrunnnnnnnnn
arkadaşım bende sana dedim ikimizde hamile kalacağız bu ay inşallah. idrar testini boşuna yapmışsın bence. şimdiden çıkmazki. boşuna kendini üzmüşsün. adet geçikmesinden 1 hafta sonra çit çizgiyi görebilirmişsin
meya hoşgeldin..sizde sorun nedir kaç yıldır uğraşıyorsunuz...
PCOS var bende. Liseden beri uğraşıyorum zaten yani 20 yıl nerdeyse. Akara lı jinekologları tanırım yani:) Ama son 1 yıldır adetlerde düzensizlik abarttı. İlaçlara rağmen pek düzelmedi. Önceki doktorum artık hamilelik için adım atma vakti geldi. Gecikme dedi. Ganophone vs. kullandım 3 ay kadar ama cevap vermedi. Aşılama yapalım dedi. Ben de kaçtım:) Çok yoğundu dr. Svdiğim de bir doktordu ama hazır da değildim ve dediğim gibi çok yoğundu çalıştığı hastane. Farklı arkadaşlarımdan adını çok duymuştum (onca yıldan sonra jinekolog isimleri benim için hiç yabancı değil:).Hatta kliniklere gidip buraya gelen arkadaşım da oldu. Şimdi 7 aylık ikizleri:) Böylecebilmiyorumkismile Hulusi Bey e başladım. Kasım dan beri adet düzeni ile uğraştık. HSG çektirdim. Bu ay da(yarın gidiyorum) aşılama olacak. bilmiyorumkismile
hemen olumsuz düşüncelere kapılma. adet terihin ne zamandı senin. tahlil tarihinden sonramı?
PCOS var bende. Liseden beri uğraşıyorum zaten yani 20 yıl nerdeyse. Akara lı jinekologları tanırım yani:) Ama son 1 yıldır adetlerde düzensizlik abarttı. İlaçlara rağmen pek düzelmedi. Önceki doktorum artık hamilelik için adım atma vakti geldi. Gecikme dedi. Ganophone vs. kullandım 3 ay kadar ama cevap vermedi. Aşılama yapalım dedi. Ben de kaçtım:) Çok yoğundu dr. Svdiğim de bir doktordu ama hazır da değildim ve dediğim gibi çok yoğundu çalıştığı hastane. Farklı arkadaşlarımdan adını çok duymuştum (onca yıldan sonra jinekolog isimleri benim için hiç yabancı değil:).Hatta kliniklere gidip buraya gelen arkadaşım da oldu. Şimdi 7 aylık ikizleri:) Böylecebilmiyorumkismile Hulusi Bey e başladım. Kasım dan beri adet düzeni ile uğraştık. HSG çektirdim. Bu ay da(yarın gidiyorum) aşılama olacak. bilmiyorumkismile
hayır canım aynı gün..gecikme olmazsa tabi..
Ececim idrar testine bakıp hiç üzme kendini, idrarda çıkması için adet tarihin hiç değilse 3-4 gün geçmiş olmalı die biliyorum, idrar testleri beta hcg ye daha az duyarlı, pazartesi kan testi yaptır, İnşallah hamilesindir canım, bize de umut olursun:CüvCüv:
Doktorum da öyle söylüyor...Ama işte yaş (35) ve tabii bir de benim jinekolog fobim var((( Bir atak geçirmiştim daha önce dondurma işlemi esnasında. Sonrasında stres tavan her gidişimde. Ama neyse artık yavaş yavaş atıyorum onu da....Bakalım yarın ne diyecek....Dilerim hepimiz stresten uzak, kolayca hamile kalır, kolay bir hamilelik geçiririz.
bizde aynı yaşlardayız..hiç dert etme kendine allah naip ettikten sonra olur gerisi boş..strese girmemeyi başarsak kolayca atlatıcaz diye düşünüyorum..bu ay benm olmazsa spora başlıyorum psikoloğada gidicem ay dinlenmeyi planlıyorum..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?