Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ececim biliyosun bende üniv. hastanesine gidiyorum, İnşallah tutar gitmene gerek kalmaz da ben hiç memnun değilim gerçi her seferinde ilaçlar dışında bitek prof. farkı yatırdım, 165 lira ama her ultrasonda her aşılama da gerildim, sinirlerim bozuldu, bi ultrasonumda doktor, asistanına yaptırtttı, inanır mısın oda da 9-10 kişi varken, başka hastalar varken bana ultrason yaptılar, hiç insana saygı yok, ondan sonra da 'rahat olun, rahat olun' diyolar Nasıl oluyorum, yani şunu söyleyim üniv. hast. de yaptıracaksan bile gazi de yaptırma

slm kızlar çok özür dilerim giremedim epeydir..sizide mrkda bıraktım..hoş mrk edilcek bişi yok yani hamile diilim evimde internet yok annemlerde ve kayınvalidemlerde var ancak giitikçe fırsatım oluyor..kızlar aşılamanın 14.günü test yaptırdım..5,3 çıktı.olmadıgını biliyodum ama dr.umu aradım yindde 0 olsaydı kesin yok diyebilirdim ama ne var ne de yok diyebilirim dedi..1hafta geçsin gel dedi..hala olmadım...ama yok eminim..

gamsem dur bakalım hemen moral bozma dr dediği gibi 1 hafta sonra tekrar git. ben hamile olma ihtimalin çok yüksek. aşılama sonrasında büyüyen yumurtan var ise ve o döllenmişse tahlilde tam sonuç vermemiştir.

eşimde sperm hareketi yüzde 25 kartopucum..yumurta olsa ne yazar:) ama nebilim ya valla kafayı yicem..eşimde sıkıntımı anladı annenlerde kalalım2-3 gün dedi..burda kafam dagıldı biraz..,

şimdi keçiboynuzu kürünü uyguluorum ona..sabah akşam içiyo..bu ay yoksa mart ayı için ara verip nisanda tekrar aşılama düşünüyoruz..bgn annem test alıcaktı..aldırmadım onada kızdım elimde olmadın..yine çıkmıcak..yine hüsran olur die..

arkadaşım inşallah küre falan gerek kalmazda şimdi hamilesindir. zaten ne çekerse anneler çekiyor tüm nazımızı. çocoğumuz olmadan onların kıymetini anlayamayacağız herhalde

Merhaba, ben yeni üye oldum. Ben Ankara dayım. Başkent Üni.başladık tedaviye. Paylaşımların yardımcı olacağını düşündüm. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Başkent te başladım. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Umarım yaşamamSüreçte herkes için dilerim mutlulukla sonuçlanır.

merhaba bende dün ikinci aşılamamı yaptırdım hayırlısıyla inşallah bu sefer olur sizede bol şans benide aşılama yaptıranlar listesine ekleyebilirsiniz[/QUOTE]

sibelciğim aramıza hoşgeldin a.s.

senide listeye ekleyeceğim. uğurlu gelsin inşallah.

meya hoşgeldin arkadaşım..umarım süreç aynı güzellikle son bulur..problemsiz elemsiz kedersiz mutlu sona ulaşırsın inş.keyifli paylaşımlar..

Vuslat 35.........................23/Şubat O BİR HAMİLEEEEEEEEEEEEEE :ecrin_bebek: :CüvCüv:

Mergül ........................... 23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................24/Şubat
Jbase.............................27/Şubat
Minaaa...........................01/Mart
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart
Uğurumuz.......................06/Mart
banucaner......................07/Mart
sibel1982........................11/Mart
bergina..........................13/Mart

Pancarr...........................02/Mart Aşılama

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Arzu85.................. Aşılama için gün sayıyor
Sudenur80............ Aşılama için gün sayıyor
Aylin2008............ Aşılama için gün sayıyor
30temmuz.............Aşılama için gün sayıyor
Mavinur44............. Aşılama için gün sayıyor

Kumsal..................Tedavi Mart Ayında başlayacak

Aslanca..........................Çalışmalara Devam
Gül1973..........................Çalışmalara Devam
Funan............................. Çalışmalara Devam
cimcime_82....................Çalışmalara Devam

Teşekkür ederim. Fazla stresliyim....Herkes çok güleryüzlü, doktorum da rahatlatıyor, çok ümit verici, sürekli motive ediyor ama sonuçta benim gibi sabırsız biri için ayrıca sinir bozucu olabiliyor:) ılk defa bu ay aşılamaya başlayacağız. Ama bu zamana kadar yaşananlar sebebiyle sanırım çok gerildim. Umarım kendime gelirim

hogeldin aramıza a.s.

tedavin hayırlı olsun arkadaşım , bizimle beraber güzel paylaşımlara,,,,,,,,:enbuyukkk:

vuslat35 teprikleeer:):) kendim kalmıs kadar sevindim..ALLAH analı babalı büyütsün..sag salim kucagına alırsın inş.
ay bak cinsiyetini mrk ettim şimdik:)

hepimiz aynı stresi yaşıyrouz doğru olmadığını bile bile. tedavi en rahat aşaması aslında. zor olan kısım aşılamadan sonra tahlil tarihine kadar geçen 15 günlük süre. geçmek bilmiyor daha doğrusu. ama onunda çözümünü burası olarak gördük biz. böyle daha rahat geçiriyoruz . en azından ben öyle hissediyorum. konuştukça rahatlıyorum en azından zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…