- Konu Sahibi KARTOPU344
-
bencede mantıklı olan o ama sonradan şuna karar verdim bende bir gebelik oluştuya belki ondan istememiştir dedim ve hsg de ısrar etmedim..aşılama içinde bir sürü para verdim özel klinik birde bu son zaten oldu oldu olmadı buraya bir daha gitmiycem üniversite hastanesine gidicem..klava:
slm kızlar çok özür dilerim giremedim epeydir..sizide mrkda bıraktım..hoş mrk edilcek bişi yok yani hamile diilimevimde internet yok annemlerde ve kayınvalidemlerde var ancak giitikçe fırsatım oluyor..kızlar aşılamanın 14.günü test yaptırdım..5,3 çıktı.olmadıgını biliyodum ama dr.umu aradım yindde 0 olsaydı kesin yok diyebilirdim ama ne var ne de yok diyebilirim dedi..1hafta geçsin gel dedi..hala olmadım...ama yok eminim..
merhaba gül, öncelikle sana bişey söylemek istiyorum, bana kimse söylememişti sap gibi kalmıştım, hsg ye giderken yanında mutlaka ped götür, ben hiç kanama olacağını bilmiyordum, ağrı olacağını da bilmiyordum(iyiki de bilmiyomuşum), ben devlet hastanesinde yaptırdım, inanılmaz ağrı oldu, sonrasın da da 2 gün boyunca ağrı-kanama, resmen oydular içimi yaa, ama bu seni korkutmasın, gerçekten çok ağrısız yapan yerler varmış, hiç acı hissetmeden çektirenler var, benimki şansızlık, şimdiki aklım olsa hayatta orda çektirmezdim
kolay gelsin, aşılaman da ilkinde tutar İnşallah
arkadaşım bende kanama falan olmadı tayaktan kalkmadan sadeve kağıt havluya silindim o kadar sonrasındada pek ağrım falan olmadı. doktor tüplerin durumuna göre değişiyor demişti. yinede patıracak olanlara Allah kolaylık versin. inşallah çok rahat geçer
şimdi keçiboynuzu kürünü uyguluorum ona..sabah akşam içiyo..bu ay yoksa mart ayı için ara verip nisanda tekrar aşılama düşünüyoruz..bgn annem test alıcaktı..aldırmadım onada kızdım elimde olmadın..yine çıkmıcak..yine hüsran olur die..
Merhaba, ben yeni üye oldum. Ben Ankara dayım. Başkent Üni.başladık tedaviye. Paylaşımların yardımcı olacağını düşündüm. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Başkent te başladım. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Umarım yaşamamSüreçte herkes için dilerim mutlulukla sonuçlanır.
amiiiiiinn...kartopucum mergülle leylimden hbr varm??baktım ama göremedim
Teşekkür ederim. Fazla stresliyim....Herkes çok güleryüzlü, doktorum da rahatlatıyor, çok ümit verici, sürekli motive ediyor ama sonuçta benim gibi sabırsız biri için ayrıca sinir bozucu olabiliyor:) İlk defa bu ay aşılamaya başlayacağız. Ama bu zamana kadar yaşananlar sebebiyle sanırım çok gerildim. Umarım kendime gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?