- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.481
günaydın gül,
nasılsın?
çok iyiyim hayatım, tatil iyi geldi valla. bende gelince baktım çok muhabbet olmamış 10 gün boyunca. sıcağın rehaveti çöktü herkese herhalde.
işler biraz yoğun onları toparlamaya çalışıyorum başka sorun yok Allaha Şükür.
Benimde tatile çıkma ihtiyacım var ALlah tan aksilik çıkmazsa bizde temmuz 12 haftası çıkıcağız ablamlar foçada oraya gidelim diyoruz . canım benim şimdi çıkmam lazım öpüyorum
ecrin nasılsın canım, gözün aydın test sonuçların temiz çıkmış, eşinde ekimde ameliyat oluyormuş. hayırlısı olsun canım
günaydın canım benım sagol evet sonuclar temzı cıktı eşimin amelıyatı kadar dogum kontrol hapı dedı doktor 3ay sonrada kan tahlılı yınee 5temmuz tatıle cıkcaz inş.tatılden sonrada olabılırım dedı eşim buda güzeel bı haber tabı :) yeni dogum kontrol hapı verdı belara dıye düşük ddozmus bakalım kullanıyorum işte ıde glukofeen
senın tatıl nasıl gectı canım
tatil çok iyiydi sıcaklık dışında :)) seninde az kalmış tatiline. herkes sonbahara hamile girecek kızlar ne güzel
günaydın herkeze.........
günaydın canım nasılsın nasıl gidiyorr
saol canım iyi gidiyo şükür senin adınada sevindim bak eşinde istiyo demek sıkma canını herşey güzel olucak inş. seninde burdan güzel haberlerini duyucaz hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?