Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
haftaya cumaya kadar bitirelim arkadaşlar dualarımızı.

bu arada 4 cuma üstüste 1000 adet "YA EVVEL" çekmeyi unutmayın.

birde çekebilirseniz günde 707 adet "YA VARıS " çekmeye çalışalım.

çok iyiyim hayatım, tatil iyi geldi valla. bende gelince baktım çok muhabbet olmamış 10 gün boyunca. sıcağın rehaveti çöktü herkese herhalde.

işler biraz yoğun onları toparlamaya çalışıyorum başka sorun yok Allaha Şükür.

Benimde tatile çıkma ihtiyacım var ALlah tan aksilik çıkmazsa bizde temmuz 12 haftası çıkıcağız ablamlar foçada oraya gidelim diyoruz . canım benim şimdi çıkmam lazım öpüyorum

ecrin nasılsın canım, gözün aydın test sonuçların temiz çıkmış, eşinde ekimde ameliyat oluyormuş. hayırlısı olsun canım

Benimde tatile çıkma ihtiyacım var ALlah tan aksilik çıkmazsa bizde temmuz 12 haftası çıkıcağız ablamlar foçada oraya gidelim diyoruz . canım benim şimdi çıkmam lazım öpüyorum

FOÇA ÇOK GÜZELMİŞ BEN GİTMEDİM. BENCEDE TATİL BİZLERE ÇOK İYİ GELİYOR. KAFAT DAĞITIYORUZ HAYATIM. GÖRÜŞMEK ÜZERE.HOŞCAKAL :teytey:

ecrin nasılsın canım, gözün aydın test sonuçların temiz çıkmış, eşinde ekimde ameliyat oluyormuş. hayırlısı olsun canım

günaydın canım benım sagol evet sonuclar temzı cıktı eşimin amelıyatı kadar dogum kontrol hapı dedı doktor 3ay sonrada kan tahlılı yınee 5temmuz tatıle cıkcaz inş.tatılden sonrada olabılırım dedı eşim buda güzeel bı haber tabı :) yeni dogum kontrol hapı verdı belara dıye düşük ddozmus bakalım kullanıyorum işte ıde glukofeen

senın tatıl nasıl gectı canım

tatil çok iyiydi sıcaklık dışında :)) seninde az kalmış tatiline. herkes sonbahara hamile girecek kızlar ne güzel

akşam eşim bana niye dogum kontrol hapı kullanıyorsun çocuk istemiyormusun dedı.bende istıyorum tabı nıye istemıyeyım dedım oda nıye kullanıyon falan dedı bende doktor verdı dedım oda tabıkı halıyle şaşırdı bende sen amelıyat olana kadar kullanmam lazım dedım adetim düzene gircek dedım hee iyi o zaman dedı bu sozlerı bıle benı mutlu ettı yanı cocuk düşünüyo :)

kızlar egeli ile face de falan görüşen varmı uzun zamandır girmemiş topiğe merak ettim bende. sabah özelden mesaj attım. dualara başlayacağımızıda bildirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…