- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.461
evet canım çok zor bi sınavdan geçiyoruz inşlah mutlu sona az kalmıştır Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda yüzümüzü güldürür benim ve burdaki tüm arkadaşlarımın ii ki varsınız sizlerden başka paylaşacak kimsem yok hepinizden Allah razı olsun...sibelcim sabret sakın isyan etme bu bi sınav unutma Rabbim nezamn vericeğini biliyo sen sadece dua et sonunda mükafatını göreceksin emin ol mevlam en kısa zamanda hayırlısıyla sanada meleğini nasip etsin amin.
mrb arkadaşlarım hepinizhoşgeldiniz umarım iyisinizdir tekrar dualarımıza başlayalım yarın sabah 2. aşılamam var nolur dua edin çok heycanlıyım busefer olur inş. yoksa 1- 2sene bekleyip tüpe geçicem ben 500 tane tefriciye alabilirim 1oo ihlas 100 nas 100 felakalabilirim allaha emanet olun....
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Tatlıcık.......................3yasin..,.2..fetih, 100 nas.,100felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100tevhid, 100 ihlas
OKUNAN..................
kartopu......................
OKUNAN..................
bjközlem....................
OKUNAN...................
gül1973......................3yasin..,.1..fetih, 100 nas.,100felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100tevhid, 100 ihlas
OKUNAN...................
ecrin87......................
OKUNAN....................
esra1616....................1oo ihlas 100 nas 100felak
OKUNAN............................................ ..............................
murse............... 2 yasin 2 fetih 50 nas 50 felak 100 tefriciye 100 salavat 100 tevhit 100 ihlas
OKUNAN
TOPLAM................41 YASİN , 41 FETİH , 1000 NAS , 1000 FELAK , 4404 TEFRİCİYE , 1000 SALAVAT , 1000 TEVHİD , 1000 İHLAS
ben tefriciyeyi unutmuşum 500tanede tefriciye alıyım bitirince tine alırım ben
kızlar merhabalar duaya başlamışsınız ALLAH kabul etsin şimdiden.... bugün yarın hastalanacağım engeç cuma yoksa bende katılırdım..... bu ay son aşılamam yapılacak.... oda tutmazsa tüp bebeğe geçiş yapacağız... duanıza benide ekleyin.. başka hamiş haberleri varmı.. malum ablamın doğumundan dolayı bayağ yoğunum bakırköyden içerenköye gidip geliyorum.... sizlerle sohbeti çok özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?