Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben gene çok yazdım kartopu gelirsen ben olmazsam başlığımızı "Anne olmak istiyoruz" yada "Birgün bizde anne olacağız" şeklinde yapsakmı ?

iyiz canım sen nasılsın

ben pek iyi degılım moralım bozuk 1,5ay önce arkadasım evlenmıstı hamıleymöıss ve kazayla olmuss geçen hafta arkadasım dogum yaptı çevremde o kadar çok hamıle ve bebk varkı ister istemez moralım bozuluyorrr senağlama bu topiğin en mutsuzu benım herjhalede

Canım benim yazını okuyunca kendimi gördüm etrafımda evli tüm arkadaşımlarımın çocuğu var en sevdiğim kardeşim gibi olan arkadaşım sprali (umarım doğru yamışımdır) varken hamile kaldı ve aldırdı heralde kısmet bunlar ben tüp bebek tedavisine başladım daha tedavi aşamasında iptali yedim ne diyim kısmet galiba kısmetten ötesi yok çok takıyoruz bi takmasak bi unutabilsek yanlız değiliz en azından bunu bilmek acıyı paylaştırıyor eşim 2 gecedir rüyasında bebeğimizi seviyor o benden beter

Artık etrafıma bakıp bebek görüp sevmek bu çocuk meselesini takmak istemiyorum bunu takdıkça eşimle birbirimizden uzaklaşıyoruz zor yane kendimizmi yapıyoruz bu kısmetmi bilmiyorum hayırlısı olsun hepimiz hakkında

evet yaa sorma kız daha yenı evledın şimdi ögrendı hamılee bende doktorumla konustum bugun simier testım ve kan tahlılım temzı cıkmıs 3ay dogum kntrol hapı sonra tekrra kan tahlılı eşimde ekımde amleıyta olcak sonrada tedavıye bşlıyacaz iştee.ne güzel eşin çocuk düşünüyorr benımkı lafını bıle etmıyorr buda benı çok sıkıyorrr keşek bütün sorun bende olsaydı onda bişey olmasaydı keşke onun yerine amelıyta olabılsem bi sanıye bile beklemezdım

canım benim çok sevindim sonuçlarının ii çıkmasına bak bide ii yönden bak yaşın genç maşallah eşin ekimde söz vermişti dimi ameliyat olmaya en kötü ihtimalle 6 ay içinde ameliyat olsa belki o zamana kadar kendiliğinden bebek olur :Saruboceq: eşin desteği çok önemli haklısın ama ameliyattan korkuyordur onlar bazen çocuktan çocuk oluyolar

bende çok tez canlıyım bişey yapacaksam hemen yapmak istiyorum keşke biraz daha sakin yapıda olabilsek 2 ay 3 ay aslında bi önemi yok hayırlı ve sağlıklı olsun

bende çok tez canlıyım bişey yapacaksam hemen yapmak istiyorum keşke biraz daha sakin yapıda olabilsek 2 ay 3 ay aslında bi önemi yok hayırlı ve sağlıklı olsun

evet canım ekımde olcak bakalım oda olcakmı pek umutlu degılıj ama bakalım çok sinirlerim bozuk yaaa en çok zoruma gidende hiç tepki vermemsi umursamıyormus gibi geliyorr bılmıyorum yaa ytada ben cok sabırsızım hemen olsun istiyorumm.acaba olunca düzelme olcakmı oda var şimdi ya düzelmezse diyede korkuyorum.allahıma her gece dua edıyorum bana dayanma gücü sabır versın dıyeeee:Saruboceq:

gülcüm evet dua benimde aklımda hem dualar bizleri birarada tutuyor.... akşam konuşup paylaşalım ....

kızlar bende burdayımmm ama ii değilim adet olamadım 10 gün geçti tahlilde yaptırdım ama hiç bişey yok farlutal başladım çok moralim bozuk artık ağlamak istemiyorum bebek muhabbetlerinden hamile muhabetlerinden o kadar çok sıkıldım ki sanki özellikle konuşuyolar herkez herşey batıyo hiçbişey yapasım yok genede şükürr demekten başka bişey gelmiyo elimden tedaviyede ara verdim rahim filmide çekildi aşılamalar derken çok yıprandım bekleyeceğiz Rabbim sabır ve en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla... Aminn

canım benim nolur üzülme inan hepimiz aynı durumdayız ... bikaç gün önce ailemin yanına gittim şehirdışına... eşimin annesi ve babasıda geldiler ve kayınbabam öyle laflar ettiki ailemin babamın yanında... yok çocuk yapmıyomuşuz yok olsa şimdi 1 kız 1 erkek olurmuş.. ben hiçç anneme çekmemişim (biz 5kardeşizde)...
benim babamda çekmiş bi kenara azının payını vermiş ama bi düşün neler yaşadığımı......

sibelcim sabret sakın isyan etme bu bi sınav unutma Rabbim nezamn vericeğini biliyo sen sadece dua et sonunda mükafatını göreceksin emin ol mevlam en kısa zamanda hayırlısıyla sanada meleğini nasip etsin amin.

mrb arkadaşlarım hepinizhoşgeldiniz umarım iyisinizdir tekrar dualarımıza başlayalım yarın sabah 2. aşılamam var nolur dua edin çok heycanlıyım busefer olur inş. yoksa 1- 2sene bekleyip tüpe geçicem ben 500 tane tefriciye alabilirim 1oo ihlas 100 nas 100 felakalabilirim allaha emanet olun....

saol canım ama inan bazen geliyo ağlama krizleri tutuyo üzülmek eşimide üzmek istemiyorum ama elimde değil Rabbim ne zaman OL derse o zaman olacak bunun bilincindeyim çok şükür sabırla bekleyeceğiz napalım buda bizim yazımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…