- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.441
kartopu hoşgeldin canım
slm kızlar nasılsınızz
iyiz canım sen nasılsın
ben pek iyi degılım moralım bozuk 1,5ay önce arkadasım evlenmıstı hamıleymöıss ve kazayla olmuss geçen hafta arkadasım dogum yaptı çevremde o kadar çok hamıle ve bebk varkı ister istemez moralım bozuluyorrr senağlama bu topiğin en mutsuzu benım herjhalede
Canım benim yazını okuyunca kendimi gördüm etrafımda evli tüm arkadaşımlarımın çocuğu var en sevdiğim kardeşim gibi olan arkadaşım sprali (umarım doğru yamışımdır) varken hamile kaldı ve aldırdı heralde kısmet bunlar ben tüp bebek tedavisine başladım daha tedavi aşamasında iptali yedim ne diyim kısmet galiba kısmetten ötesi yok çok takıyoruz bi takmasak bi unutabilsek yanlız değiliz en azından bunu bilmek acıyı paylaştırıyor eşim 2 gecedir rüyasında bebeğimizi seviyor o benden beter
evet yaa sorma kız daha yenı evledın şimdi ögrendı hamılee bende doktorumla konustum bugun simier testım ve kan tahlılım temzı cıkmıs 3ay dogum kntrol hapı sonra tekrra kan tahlılı eşimde ekımde amleıyta olcak sonrada tedavıye bşlıyacaz iştee.ne güzel eşin çocuk düşünüyorr benımkı lafını bıle etmıyorr buda benı çok sıkıyorrr keşek bütün sorun bende olsaydı onda bişey olmasaydı keşke onun yerine amelıyta olabılsem bi sanıye bile beklemezdım
canım benim çok sevindim sonuçlarının ii çıkmasına bak bide ii yönden bak yaşın genç maşallah eşin ekimde söz vermişti dimi ameliyat olmaya en kötü ihtimalle 6 ay içinde ameliyat olsa belki o zamana kadar kendiliğinden bebek olur :Saruboceq: eşin desteği çok önemli haklısın ama ameliyattan korkuyordur onlar bazen çocuktan çocuk oluyolar
bende çok tez canlıyım bişey yapacaksam hemen yapmak istiyorum keşke biraz daha sakin yapıda olabilsek 2 ay 3 ay aslında bi önemi yok hayırlı ve sağlıklı olsun
kızlar bende burdayımmm ama ii değilim adet olamadım 10 gün geçti tahlilde yaptırdım ama hiç bişey yok farlutal başladım çok moralim bozuk artık ağlamak istemiyorum bebek muhabbetlerinden hamile muhabetlerinden o kadar çok sıkıldım ki sanki özellikle konuşuyolar herkez herşey batıyo hiçbişey yapasım yok genede şükürr demekten başka bişey gelmiyo elimden tedaviyede ara verdim rahim filmide çekildi aşılamalar derken çok yıprandım bekleyeceğiz Rabbim sabır ve en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla... Aminn
41 yasin , 41 fetih , 1000 nas , 1000 felak , 4444 tefriciye , 1000 salavat , 1000 tevhid , 1000 ihlas
kızlar bende burdayımmm ama ii değilim adet olamadım 10 gün geçti tahlilde yaptırdım ama hiç bişey yok farlutal başladım çok moralim bozuk artık ağlamak istemiyorum bebek muhabbetlerinden hamile muhabetlerinden o kadar çok sıkıldım ki sanki özellikle konuşuyolar herkez herşey batıyo hiçbişey yapasım yok genede şükürr demekten başka bişey gelmiyo elimden tedaviyede ara verdim rahim filmide çekildi aşılamalar derken çok yıprandım bekleyeceğiz Rabbim sabır ve en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla... Aminn
saol canım ama inan bazen geliyo ağlama krizleri tutuyo üzülmek eşimide üzmek istemiyorum ama elimde değil Rabbim ne zaman OL derse o zaman olacak bunun bilincindeyim çok şükür sabırla bekleyeceğiz napalım buda bizim yazımız...canım benim nolur üzülme inan hepimiz aynı durumdayız ... bikaç gün önce ailemin yanına gittim şehirdışına... eşimin annesi ve babasıda geldiler ve kayınbabam öyle laflar ettiki ailemin babamın yanında... yok çocuk yapmıyomuşuz yok olsa şimdi 1 kız 1 erkek olurmuş.. ben hiçç anneme çekmemişim (biz 5kardeşizde)...
benim babamda çekmiş bi kenara azının payını vermiş ama bi düşün neler yaşadığımı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?