- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.641
ecrin merhaba nasılsın canım
tatil yaklaşıyor ne güzel
kartopum nasılsın kolay gelsin sana ben 4 yasin daha ve 200 tefriciye okudum....
murseciğim eşin haftasonları gelebiliyormu yanına.
sen şimdi ankaradamısın yoksa istanbuldamı?
en azından yalnız değilsin bak negüzel. annenle başbaşa geçirdiğin zamanın keyfini çıkar canım. olumlu yönünü görmeye çalış
evet canım biyandan güzel annemin yanındayım ama insanın kendi evi gibi olmuyo özlüyorum evimi bide benim yapım böyle evimden ayrı kalamıyorum fazla biyerde ya insanın düzeni bozuluyo böylede herşeyin evinde oluyo evindeki rahatlık hiç biyerde yok bence ..
evet hayatım insan kendi evine çabuk alışıyor. bende arasıra eşim nöbette olduğunda annemde kalıyorum. o bile bazen zor geliyor. seni çok iyi anlıyorum. hele şimdi sende yeni hamilesin çok zor geliyordur , ama az kalmış sabırlı ol birazıcıkannenden buarada bebek bakma taktikleri al. artık eşin gelince iyice nazlanırsın eşine. bugünlerin acısını çıkartırsın zemuszemus
kartopucum 300 tefriciye daha alıyorum toplam 500 oluyo haberin olsun canım tefriciye baya kalmış bitirsem bidaha alırım.....
tamam hayatım ekliyorum. Allah Razı olsun. kendinide çok yorma ve sıkılma yetiştireceğim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?