Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım içini ferah tut olur inşallah bak sorunda yokmuş yaşınızda okadar büyük değil hayırlısı inşallah tüpe gerek kalmaz merak etme inş hamile kalmışsındır.

inş dualarımıza devam ediyoruz aynı zamanda görümcemde kendisi tefriciye okuyo benim için sağolsun canlarım ben çıkıyorum hem ağrım var hemde eşimde işe gitmedi akşam sohpete gitmişti klımanın altına kalmış üşütmüş hasta yatıyo taylot filan veriyim yine...bursa yağmurlu allaha emanet olun kendinize çok iyi bakın..:)))

sende canım geçmiş olsun kendine iyi bak bende çıkıyorum tatlıcık sende kib görüşürüz hayırlı akşamlar .

geçmiş olsun canım Allah şifasını versin.... görüşmek üzere...opuyorumnanaktan

:gitme:
benimde 1milyardı iğnelerde 500 toplam 1,5

canım benim ilaçlarla beraber 1milyar başka hiç para vermiyorumben muayene filan da içinde seninki pahalıymış olsun sonucu çok güzel olduya ay ben sizin adınıza çok seviniyorum hemde umudum oluyosunuz 2.aşılamada tuttuya...

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü arkadaşlar aranızda bu cihazı duyan veya kullanan varmıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…