- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.741
tüp bebek merkezi canım ultrasyon takibinde yapıyo ilkinde bende normal hastanede yaptırmıştım şimdikinde baya bi fark var..
ay inşa tutar bu sefer ya zaten 2kere aşılama yaptırma sebebmim rapor çıkarmakı oda kalkmış buseferde olmazsa artık 1.2 sene bekleyip tüp geçeriz problemde yok hem eşiminde benimde yaşımız 22daha ama eşim çok istiyo
burda tüp bebek merkezi yokki gidiyim ... yani kendi doktoruma mecburum...
güya özel hastane....
ben özele gidiyorum tüpbebek merkezine 1milyardı sizin
yokmu tüp merkezi neyse inş. artık kendi dr sadece bebiş muanesi için gidersin..
ben özele gidiyorum tüpbebek merkezine 1milyardı sizin
inş dualarımıza devam ediyoruz aynı zamanda görümcemde kendisi tefriciye okuyo benim için sağolsun canlarım ben çıkıyorum hem ağrım var hemde eşimde işe gitmedi akşam sohpete gitmişti klımanın altına kalmış üşütmüş hasta yatıyo taylot filan veriyim yine...bursa yağmurlu allaha emanet olun kendinize çok iyi bakın..:)))
inş dualarımıza devam ediyoruz aynı zamanda görümcemde kendisi tefriciye okuyo benim için sağolsun canlarım ben çıkıyorum hem ağrım var hemde eşimde işe gitmedi akşam sohpete gitmişti klımanın altına kalmış üşütmüş hasta yatıyo taylot filan veriyim yine...bursa yağmurlu allaha emanet olun kendinize çok iyi bakın..:)))
sende canım geçmiş olsun kendine iyi bak bende çıkıyorum tatlıcık sende kib görüşürüz hayırlı akşamlar .
gamsem hoşgeldin
hoşbulduk gülcüm ama ben geçmişi okurken sen çıktın sanırımmirmirmirmir
tatlıcık burdamısın canım
benimde 1milyardı iğnelerde 500 toplam 1,5
hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo canım kendini en kısa zamanda toparlarsın inşlhilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı,şu anda kendimi toparlamaya çalışıyorum.dr 2 ay sonra tekrar deneyelim dedi.bakalım hayırlısı artık ..
Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü arkadaşlar aranızda bu cihazı duyan veya kullanan varmıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?