Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyi yapmışsın canım varsa çıkar ben test günümden 2 gün önce yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı ..silikte olsa pozitifdir inş vardır canım hamilesindir negüzel olur ya vallahi çok sevinirim enazından için rahatlar hayırlısı yoksa eğer adet olduğunda tekrar tedaviye başla ..sağan kürünü iyi düşünmüşsün çok iyiymiş..zannetmem soğan bişey yapmaz heralde.emin değilim ama canım.sen nekadarlıkken düşük yaptın tatlıcık nasıl düştü.

sağol canım ya inşallah vardır yoksada üzülmem çünkü hep gelecek aya konsantire oluyorum....

ben düşük yaptığımı anlamadan oldu bitti hamile olduğumu bile farketmedim hep adetim gecikirdi prolaktinim yükselince .. o zamanda biraz geçikti bende yine herzamanki gibi adet olmayı bekledim 2. yada 3. gün çağırır beni dr hep test için.. kanama başlayınca adet oldum sandım. birden ceviz büyüklüğünde bi kese düştü ten rengi şaşırdım annemi aradım bebek olsa bu kadar büyük olmaz dedi .. ertesi gün dr gittim getirseydin patolojiye gönderirdik dedi ben hala bebek olduğunu anlamadım... sonra bi ebe arkadaşıma sordum ağladı o bebekdir dedi.. sonra dr aradım o bebekiydi dedim büyük ihtimalle dedi , bütün düşük yapan tanıdıklara sordum hep aynı keseyi tarif etti... ve ben farkına bile varmadan tahminen 6-7 haftalık bi bebişi kaybettim

ya üzüldüm canım ama kısmet değilmiş napıcaksın Rabbim böyle nasip etmiş bende şu 1 ayı daha atlatsam Allahın izniyle insan korkuyo bişey olur diye sende her ihtimale karşı heray dikkatli ol canım .inşallah şuan hamilesindir..

aminn canım benim inşallahh ... Rabbim senin ve bütün hamişlerimizin meleğini korusun.... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı,şu anda kendimi toparlamaya çalışıyorum.dr 2 ay sonra tekrar deneyelim dedi.bakalım hayırlısı artık ..

hayırlısı canım inş. en kısa zamanda sende kavuşursun bebeğine.dualarımızın gücüyle Rabbim herkeze nasip edicekdir inş..

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Allah kabul etsin ayşecim ekliyorumm..

Son düzenleme:
mrb canım nasılsın..

iyiyim teşekkür edrim sen nasılsın tatlıcık sen nasılsın cnım benim çok ağrım var sababh doktorumu aradım hele idrarımı yparken sanırım aşılama yaparken idarraa sıkışık oluyoruz ya bişey oldu snırım doktorum bi ilaç ismi verdi onu aldım gece içicem bakalım toz bişey ya ilk aşılamam böyle değildi u çok kötü geçiyo mursecim sn neler yapmıştın aşılama yaptırdıktan sonra neler yapmalı neler yapmamlıyım

Son düzenleme:
cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
enepınar.......................................... .........
kartopu
egeli............................................. ............
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamsem............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)))))))))) rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........17/07
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
gül..........................................................:Saruboceq:
ece............................................... ..........
kayse
özlem......................................................12/07
özgemrecan.......................................
esra16..............................................:Saruboceq

Rabbim hayırlısıyla listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende iyiyim saol bende aşılamada sıkışmıştım ama öldüm dirildim ozaman belime kasıklarıma ağrı girmişti Allahtan fazla bekletmemişlerdi işlemden 15 dk sonra kalktım hemen vc de aldım soluğumu ondan sonra normal hayata devam ettim ertesi gün yola çıktık ankaraya biliyosundur ordada dışarı filan çıktım sadece adet günümde normal adet sancısı oldu oda çok hafif bel ve kasık ağrısı oldu.ondan sonra ara ara kasık bel ağrıları devam ediyo gögüsler büyüyo sık idrara çıkılıyo akıntı yoğunlaşıyo sadece mide bulantım olmadı inş. senin bebişinde tutunmuştur esracım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…