Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim ya niye öyle olmuşki.. çok geçmiş olsun inşallah meleğin hayırlısıyla tutunmuşturda çektiklerini hafifletir....

OKUNACAK DUALAR

41 YASıN
41 FETıH
1000 NAS
1000 FELAK
1000 ıHLAS
1000 SALAVAT
1000 TEVHıD
4444 TEFRıCıYE

ALLAH KABUL ETSıN

Tatlıcık.......................3 yasin , 2 fetih , 100 nas ,100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN...................2 yasin............... 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100tevhid , 100 ihlas

kartopu......................3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..................

gül1973......................3 yasin , 1 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid, 100 ihlas
OKUNAN...................

esra1616.......................................... ....100 nas , 100 felak , 500 tefriciye , ...........................................100 ihlas
OKUNAN..........................................

murse..........................6 yasin , 2 fetih , 50 nas , 50 felak , 500 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas.
OKUNAN.....................6 yasin , 2 fetih , 50 nas , 50 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

bjkozlem...................3 yasin , 1 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN

ayşe.c......................3 yasin , 1 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..................1 yasin , 1 fetih , 100 nas , 100 felak , ..................., 100 salavat , 100tevhid , 100 ihlas

ecrin87......................4 yasin , 4 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN

gamsem.....................3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..................

özgemrecan................3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..................

kayse................................................., ..50 nas ,.. 50 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
OKUNAN.................................................50 nas ,.. 50 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid

kalan
TOPLAM................10 YASıN , 21 FETıH , 0 NAS , 0 FELAK , 2444 TEFRıCıYE , 0 SALAVAT , 0 TEVHıD , 0 ıHLAS

"BANA VE BU DUADA BANA YARDIM EDEN KARDEŞLERıME TEZ VAKıTTE BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL YARABBıM "

arkadaşlar dualarımıza katılmak isterseniz lütfen nekadar almak istediğinizi yazınız.....

Son düzenleme:
evet salam sucuk sosis balık dedi sende neler yazıyodu gün aşırı ilşki verdi öyle işte sen neler yapmıştın canım Tatlıcık inş canım bilemiyorum geçenkinde çok rhattım bu sefer kötü ben zayıfımya iğneler ağır geliyo ilaçlar filan progestan içiyorum bas dönmesi halsizlik umarım sonuu iyi olur....

Son düzenleme:

benim dr hiç idrara sıkışık ol filan demedi... inşallah esranında bebişi tutunmuştur annesine..

banada dedi dr gün aşırı 1 hafta ilşki önerdi hamilelikte kabızlık çok oluyo o yüzden sebze ye demiştir en iyiside o zaten.

canım benim ya aynı kendimi gördüm sende.....
bende zayıfım ve o ilaç lar iğneler progex diye bi ilaç vermişti banada düşün bi kere acile götürdü eşim baygınlık geçiriyorum bünyem benimde hiç kaldırmıyo... sen kaç kilosun?

tatlıcık hatta benim ilk aşılamamda çok sıkışıkım çatlıcaktım busfer fazla içmedim bilerek ultrasyona soktular daha çok sıkışman gerekiyo ddiler birazdaha su içmiştim çok kötü oluyo ya bide aşılama esnasında baskı felaket bişey

benim dr hiç idrara sıkışık ol filan demedi... inşallah esranında bebişi tutunmuştur annesine..

inşşşş canım esradanda sendende güzel haberlerinizi duyarım inş.idrara sıkışma sebebi yumurtayı daha iyi görüyolar heralde baskı yapıyo dr aşılamayı yaparken hemşirede ultrasyonla takip ediyodu aşılamanın ince hortummu deniliyo yumurtaya yakın oluyo bende gördüm ultrasyonda yapılırken..

tedavilere başlamadan42 dim son 6 ayda ilaçlardan 47ye çıktım ama iyi oldu çünkü yiyiyodum yine alamıyodum sen

bende izledim hatta güldük asker gibi sıralanmış sipermler nasıl gidiyo filan diye ya benim çatım darmış normal doğumda yapamazmışım birz ondn kaynaklanıyo sanırım....

tedavilere başlamadan42 dim son 6 ayda ilaçlardan 47ye çıktım ama iyi oldu çünkü yiyiyodum yine alamıyodum sen

tamm aynıyız senle ya çok şaşırdım kendim gibi birini bulunca:))) tedaviden önce 42 -43 düm 2-3 aydır hayatımda ilk defa 47 oldum şimdi korumaya çalışıyorum aman zayıflamıyım diye:)olumunekankayizsmilecokacimcoookguclubacismile

evet çok kötü ben dayanamadım 2 kez lavaboya gittim.baskı çok kötü gerçekten..benimde ilk aşılamada dr dememişti böyle bişey zaten o aşılamayıda fazla saymıyorum ..

bende aynı canım sürekli tartılıyorum azıcık yemekyemesem hemen veriyorum nasıl bünye anlamıyorum otçuda değilim etçiyim nasıl almıyorum anlamıyorum...

evet çok kötü ben dayanamadım 2 kez lavaboya gittim.baskı çok kötü gerçekten..benimde ilk aşılamada dr dememişti böyle bişey zaten o aşılamayıda fazla saymıyorum ..

evet ya çok mantıklı görüyo sunuçta nereye gittiğini.... bak benim dr a kızdım şimdi
direk doğum haneye çıktık yattım masaya oldu bitti... siz aşılama merkezindemi yaptırdınız...

kızlar bu ne zayıflık boşverin hamile olunca alırsınız nede olsa bende 55 dim 57 olmuşum inş fazla kilo almam..

ay inşa tutar bu sefer ya zaten 2kere aşılama yaptırma sebebmim rapor çıkarmakı oda kalkmış buseferde olmazsa artık 1.2 sene bekleyip tüp geçeriz problemde yok hem eşiminde benimde yaşımız 22daha ama eşim çok istiyo

evet ya çok mantıklı görüyo sunuçta nereye gittiğini.... bak benim dr a kızdım şimdi
direk doğum haneye çıktık yattım masaya oldu bitti... siz aşılama merkezindemi yaptırdınız...

tüp bebek merkezi canım ultrasyon takibinde yapıyo ilkinde bende normal hastanede yaptırmıştım şimdikinde baya bi fark var..

bende aynı canım sürekli tartılıyorum azıcık yemekyemesem hemen veriyorum nasıl bünye anlamıyorum otçuda değilim etçiyim nasıl almıyorum anlamıyorum...

aynen bende gidip gelip tartılıyorum bu tedavidlerdeki tek çıkarım aldığım kilolar oldu inşallah senin bide ekxıra meleğin gelir tam bal kaymak olur:))):CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…