- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.721
iyiyim teşekkür edrim sen nasılsın tatlıcık sen nasılsın cnım benim çok ağrım var sababh doktorumu aradım hele idrarımı yparken sanırım aşılama yaparken idarraa sıkışık oluyoruz ya bişey oldu snırım doktorum bi ilaç ismi verdi onu aldım gece içicem bakalım toz bişey ya ilk aşılamam böyle değildi u çok kötü geçiyo mursecim sn neler yapmıştın aşılama yaptırdıktan sonra neler yapmalı neler yapmamlıyım
doktorum çiğ et yemememi yolculuk yapmamamı söyledi bol bol sebze tüket dedi
bende iyiyim saol bende aşılamada sıkışmıştım ama öldüm dirildim ozaman belime kasıklarıma ağrı girmişti Allahtan fazla bekletmemişlerdi işlemden 15 dk sonra kalktım hemen vc de aldım soluğumu ondan sonra normal hayata devam ettim ertesi gün yola çıktık ankaraya biliyosundur ordada dışarı filan çıktım sadece adet günümde normal adet sancısı oldu oda çok hafif bel ve kasık ağrısı oldu.ondan sonra ara ara kasık bel ağrıları devam ediyo gögüsler büyüyo sık idrara çıkılıyo akıntı yoğunlaşıyo sadece mide bulantım olmadı inş. senin bebişinde tutunmuştur esracım ..
evet salam sucuk sosis balık dedi sende neler yazıyodu gün aşırı ilşki verdi öyle işte sen neler yapmıştın canım Tatlıcık inş canım bilemiyorum geçenkinde çok rhattım bu sefer köyü ben zayıfımya iğneler ağır geliyo ilaçlar filan progestan içiyorum bas dönmesi halsizlik umarım sonuu iyi olur....
evet salam sucuk sosis balık dedi sende neler yazıyodu gün aşırı ilşki verdi öyle işte sen neler yapmıştın canım Tatlıcık inş canım bilemiyorum geçenkinde çok rhattım bu sefer kötü ben zayıfımya iğneler ağır geliyo ilaçlar filan progestan içiyorum bas dönmesi halsizlik umarım sonuu iyi olur....
benim dr hiç idrara sıkışık ol filan demedi... inşallah esranında bebişi tutunmuştur annesine..
inşşşş canım esradanda sendende güzel haberlerinizi duyarım inş.idrara sıkışma sebebi yumurtayı daha iyi görüyolar heralde baskı yapıyo dr aşılamayı yaparken hemşirede ultrasyonla takip ediyodu aşılamanın ince hortummu deniliyo yumurtaya yakın oluyo bende gördüm ultrasyonda yapılırken..
tedavilere başlamadan42 dim son 6 ayda ilaçlardan 47ye çıktım ama iyi oldu çünkü yiyiyodum yine alamıyodum sen
tatlıcık hatta benim ilk aşılamamda çok sıkışıkım çatlıcaktım busfer fazla içmedim bilerek ultrasyona soktular daha çok sıkışman gerekiyo ddiler birazdaha su içmiştim çok kötü oluyo ya bide aşılama esnasında baskı felaket bişey
tamm aynıyız senle ya çok şaşırdım kendim gibi birini bulunca:))) tedaviden önce 42 -43 dün 2-3 aydır hayatımda ilk defa 47 oldum şimdi korumaya çalışıyorum aman zayıflamıyım diye:)olumunekankayizsmile
evet çok kötü ben dayanamadım 2 kez lavaboya gittim.baskı çok kötü gerçekten..benimde ilk aşılamada dr dememişti böyle bişey zaten o aşılamayıda fazla saymıyorum ..
tamm aynıyız senle ya çok şaşırdım kendim gibi birini bulunca:))) tedaviden önce 42 -43 düm 2-3 aydır hayatımda ilk defa 47 oldum şimdi korumaya çalışıyorum aman zayıflamıyım diye:)olumunekankayizsmilecokacimcoookguclubacismile
evet çok kötü ben dayanamadım 2 kez lavaboya gittim.baskı çok kötü gerçekten..benimde ilk aşılamada dr dememişti böyle bişey zaten o aşılamayıda fazla saymıyorum ..
evet ya çok mantıklı görüyo sunuçta nereye gittiğini.... bak benim dr a kızdım şimdi
direk doğum haneye çıktık yattım masaya oldu bitti... siz aşılama merkezindemi yaptırdınız...
bende aynı canım sürekli tartılıyorum azıcık yemekyemesem hemen veriyorum nasıl bünye anlamıyorum otçuda değilim etçiyim nasıl almıyorum anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?