- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.801
meraba kızlar nasılsınız ?kartopucum ben 300 tefriciyemide okudum 500 tamamlandı...
İnşallah bitanem. teste verdiğim paraları düşününce :)))) şu an bile 2-3 gün geçsede test yapsam diyorum adet olmadan önce o heyecanı yakalıyım yoksa teste falan gerek kalmıyo kaydirigubbakcemile3
canım 12 temmuzda foça ya ablam orda eniştem asker foçada. bide ayvalık 1 haftalık deniz. ağustosun ilk haftasıda iş için almanya ya aslında gezi adı iş :) eşimide götürcem 4-5 günlük
test yapıp boş çıkıncada daha çok üzülüyor insan . bende hep Allahım eğer hamile değilsem biran önce hastalanayım diyorum. boş yere ümitlenmemek,hayal kurmamak için :)
ALlah kabul etsin canım
ohhhhhh süper valla. tam kafa dağıtmalık işte. sonrasında hopppp birde bebiş. kaymaklı kadayıf, tadından yenmez artık kaydirigubbakcemile3
amin canım saol tatile çıkıyomuşsun negüzel iyi eğlen tadını çıkar bidaki tatilde bebişden fırsat bulamazsın ..belki
amin canım saol tatile çıkıyomuşsun negüzel iyi eğlen tadını çıkar bidaki tatilde bebişden fırsat bulamazsın ..belki
evet valla gül iyi dinlen bu tatilde. gerçi şu aralar hamile kalırsak seneye bebişli tatil yaparız. valla busene herkes bebişli gelmişti çok özendim ne yalan söyleyeyim. seneye inşallah bende bebeğimle tatile gelirim diye çok dua ettim.zoluğu vardır ama olsun. bunca sene rahat rahat tatil yaptım. bundan sonrada çocuklu tatil yapayım artık.kaydirigubbakcemile3
Düşüncesi bile süper dimi kartopum kafayı yeriz heralde hamile kalıncaHAyırlısıyla inşallah tez zamanda anne adayı ve anne oluruz :Saruboceq:
Evet bitanem i valla artık etraftaki bebeklere melum melum bakmak istemiyorum boshayallersmile Allahın izniyle kendi bebeğimizi severiz artık inşallah :Saruboceq:
Amin canım hayırlısıyla önce sen bebişten fırsat bulamıycaksın :) nasıl gidiyor hamilelik uyku yada mide bulantısı varmı
son bir kaç aydır gerçekten çok istiyorum gül, inşallah tez vakitte olacak. dün LC Waikiki de hamile tişörtleri vardı üzerlerinde hamileliği belirten yazılar falan. bir tane alayım hamile kalırsam eşimi kapıda o tişörtle karşılarım süpriz olur dedim ama sonra vazgeçtim.
eğer hamile kalırsam eşime öyle bir süpriz yapmaya çalışacağım karar verdim. düşünce gözümde canlandı çok hoşuma gitti çünkü. hayırlısı hepimiz için inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?